Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

πω,πω πληγωθηκα παρα πολυ..δεν σεβονται τπτ..

θα το φτασω στα ακρα αυτη τη φορα.

Λογικό είναι να πληγωθείς! Πολύ άσχημα λόγια για μια μανούλα σαν εσένα! Μήπως είχε ζηλέψει καθόλου με το τραπέζι το μεσημέρι κ τα είπε πάνω στα νεύρα του; Προσπάθησε να ηρεμήσεις πριν κάνεις το οτιδήποτε...

Διαφημίσεις

οχι εγω δεν προκειται να παω πουθενα..σπιτι μου και τον εχω αρχοντα..αυτος θα φυγει.

Βρε κοριτσάκι μου, ίσως δε χρειαστεί να φύγει κανείς... Μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα βραδιάτικα...

εμενα με εκανε ρεζιλι..και οχι δεν ζηλεψε,δεν ειναι απο αυτους που ζηλευουν.νομιζει πως τον εχει καλα δεμενο τον γαιδαρο του.

δεν μπορω να μην σκεφτομαι τετοια,με ξενερωσε τελειως,δεν το κανεις αυτο στον ανθρωπο σου,οτι και να ειναι..ποσο μαλλον οταν ειναι ενταξει ή προσπαθει όσο πιο πολύ μπορει.

FAcZp3.png

gimFp3.png

Αλλά κ αυτή η πεθερά σου, βρε Ευαγγελία, πολύ σουπιά! :evil:

Χάρηκε τώρα με τον πανικό που σας δημιούργησε;;; Μη χειρότερα...

δεν ξερω αν χαρηκε τωρα αλλα οταν θα κανει 2 μηνες να δει την εγγονη της δεν θα χαρει καθολου τοτε.:(:(:(

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχει άνθρωπος που δε ζηλεύει;;; Ούτε λίγο;;; Ούτε χωρίς να το δείχνει ή να το παραδέχεται;;;

Εννοείται πως σε έφερε σε πολύ δύσκολη θέση! Τι στο καλό να πεις στους καλεσμένους, όποιοι κ όσοι κ αν ήταν αυτοί... Ούτε τα προσχήματα, ρε γμτ. Κρίμα...

Με πιάνει το παράπονο... Γτ τόση κακία; Όταν ένα ζευγάρι είναι καλά, θα πρέπει σώνει κ καλά να του το χαλάσουμε; Δεν καταλαβαίνω τη λογική! Τα έχω πάρει πολύ τώρα! Κ δεν είμαστε κ κοντά, βρε Ευαγγελία, να έφερνες τη Φένια να την προσέχει η γυναίκα μαζί με τη Ραφαέλλα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...