Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

να σας τα πω με τη σειρα..

σημερα λοιπον γιορταζε ο τωρινος μου προισταμενος, ενα νεο παιδι,ο γιωργος..και στις 4 μας ειχε τραπεζι..δεν μπορουσα να μην παω, ηταν ντροπη..ψαχνω να βρω τον γιωργο,τπτ..οποτε του στελνω μνμ.παιρνω την πεθερα και μου λεει οκ..γυριζω κατα τις 7 και αυτη φευγει..ολα καλα..στις 8 ερχεται κοσμος στο σπιτι..πουθενα ο αντρας μου.τον παιρνω τηλ τπτ..πηγε 10 και μιση η ωρα τον ξαναπαιρνω και ηταν στην αλλη ακρη της αθηνας και εκανε βολτα γιατι ειχε τα νευρα του λεει..ευτυχως εκεινη την ωρα ηταν ο πατερας μου και η ξαδερφουλα μου μοπνο εδώ, οι αλλοι ειχαν φυγει.ετρεμα από τα νευρα μου..πηρα σε εξαλλη κατασταση την πεθερα και της το ειπα..ετσι για να δει τι τροπους εμαθε στι παιδι της…προσπαθουσε να με ηρεμησει αλλα εγω εξαλλη.ο πατερας μου εδώ, να ακουει τι γινεται και να αρχιζει τα μπινελικια..και να μου λεει και την φραση κλειδι-κοκκινο πανι «δεν περναει ετσι η ζωή!!»

φευγουν λοιπον και εγω κλειδωνω την πορτα..καποια στιγμη κατά τις 11 ερχεται και χτυπαει το κουδουνι..να μην τα πολυλογω μου ειπε ότι ειχε κεφια και του χαλασα την γιορτη..ρωταω το γιατι και τι μου λεει..

ότι τον πηρε τηλ η μανα του και του ειπε «τι μανα είναι αυτή που αφηνει το παιδι της»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και πριν προλαβω να καταλαβω μου λεει «σε εχω δει που εισαι στο ιντερνετ και η φενου τρυγυρναει από εδώ και από εκει και δεν ασχολεισαι καθολου μαζι της» και ξενερωσα από την ζωη μου ολοκληρη..

ευτυχως κρατησα την ψυχραιμια μου και του ειπα αν θα μεινει αποψε εδώ..μου ειπε φυσικα ναι, και του ειπα που θα κοιμηθει.μου ειπε στο κρεββατι και του ειπα οκ.οταν εφτιαχνα το κραββατι μου στον καναπε ηρθε και καλα με τσαμπουκα και το μονο που του ειπα είναι ότι θα βγει εκει εξω και θα δει τι γυναικες κυκλοφορουν..και τοτε να ερθει να με πει κακια μανα.

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...