Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Eλένη μου , φτου φτου

είστε τέλειοι, μπράβο σας

φοτυ φτου στο γιωργάκη είναι πολύ γλύκας:D κονταροχτυπιέμαι με νένα για να τον κλέψω για γαμπρό :P:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D

ειρήνη πολλά λεφτά και ταλαιπωρία για τη ζωούλα αλλά τι να κάνεις, θα περάσει κι αυτό

σήμερα κι εγώ τα έσκασα στη φυσικοθεραπεύτρια αλλα τι να κάνεις?

μπροστά στην υγεία μας όλα είναι αέραςςςς

σήμερα το πρωί τα χρειάστηκα

παραλίγο θα μας σκότωνε ένα τζιπ

εγώ στο πεζοδρόμιο να περάσω απέναντι με τη μαρία στο ποδήλατο

σε διαστάυρωση

ακούω φρενάρισμα αλλα δε βλέπω τίποτα

και παγώνω εκεί γιατί δεν ήξερα απ οπου έρχεται

και περνάει ένα τζιπ χωρίς να κόψει ταχύτητα φρεναριστός όταν κατάλαβε ότι είναι σε διασταύρωση αλλα ερχόταν μια μηχανή και χτύπησε ακριβώς μπροστά μας, ευτυχώς όμως που έτρεχε κι η μηχανή και την χτύπησε στο πίσω φτερό διαφορετικά θα πεταγόταν πάνω μας

και ευτυχώς που πάγωσα και δεν πέρασα τη διασταύρωση

η παναγία κι ο αη γιώργης μας βοήθησε

η μαρία άρχισε να κλαίει ,εγώ άρχισα να φωνάζω και να βρίζω τον οδηγό ο οποίος κατέβηκε και ζητούσε συγνώμη

τεσπά

Δόξα το Θεό είμαστε καλά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Ευαγγελία, ειδήσεις αποφεύγω να ακούω γτ με πιάνει κατάθλιψη... Πάντως, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο... Στη δουλειά πάντα ζητούσαμε ό,τι θέλαμε σε όποια ποσότητα θέλαμε... Τώρα πλέον ακυρώνονται τα εντάλματα το ένα πίσω από το άλλο, κ όταν λέω εντάλματα εννοώ ότι πρώτα έχει γίνει η απαραίτητη χρονοβόρα διαδιακασία, έχει γίνει η προμήθεια κ μετά άντε να βρεις άκρη... Σήμερα όλη μέρα προσπαθούσαμε για το ακατόρθωτο... Να "βολέψουμε" μέχρι τέλος του μήνα 4 απορριμματοφόρα με μόνο 50λίτρα πετρέλαιο, τη στιγμή που το καθένα τους χρειάζεται γύρω στα 250 ανά διήμερο... :confused:

Διαφημίσεις

να σε κερασω να σε κερασω αλλα δεν με βλεπω ουτε εγω να τρωω..περιμενω τον συζυξ ειναι κατω σετην γιορτη απο τον ξαδερφο του..ευτυχως απο εκει που παιρνουμε κλεινει αργα...

:-D

Διαφημίσεις

Ειρήνη, τέλος καλό, όλα καλά! Καμία σχέση το ένα ποσό με το άλλο!

Ελένη, σκέτη γλύκα οι φωτογραφίες! Μου αρέσουν πολύ!

Νικόλ, φαντάζομαι τι τρομάρα θα πήρες! απαπα... Παρά λίγο γλυτώσατε!

να σε κερασω να σε κερασω αλλα δεν με βλεπω ουτε εγω να τρωω..περιμενω τον συζυξ ειναι κατω σετην γιορτη απο τον ξαδερφο του..ευτυχως απο εκει που παιρνουμε κλεινει αργα...

Να σου πω, καλού - κακού, δεν παραγγέλνεις εσύ; Μπορεί ο αντρούλης να τσιμπήσει τπτ στη γιορτή κ να μη θέλει! χαχα

Έλεγα να σας βάλω καμιά φωτο της Ραφαέλλας, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που τακτοποίησα το καλώδιο που συνδέει τη φωτογραφική με το πσ... Αχ, αυτή η μνήμη μου... Με κουράζει πολύ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...