Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Ειμαι Βαρυκοκκαλη γιαυτο.....αλλα εχω τοπικα περισσοτερο....Στην κοιλια και στηθος μπρατσα.... αν και οσοι με βλεπουν μου λενε οτι ειμαι 75 εκει......Μωρε

Εσυ μια χαρουλα μου εισαι 5 κιλακια δεν εχασες??? ποσο καιρο κανεις διαιτα???

Νικολ ακριβως το ιδιο!!!! κοιμηθηκε ποια στις 5 και ακομα κοιμαται παω να τον ξυπνησω!!! Μου εσπασε τα νευρα λεμε δεν κοιματαν με τπτ.... και εμεις το κοψαμε το κουνημα σου ειπα???:D:D

κι εγώ έχω βαρύ κόκκαλο

και δε μου φαίνονται τα κιλά

δίαιτα κάνω ή τουλάχιστο προσπαθώ κανένα 2μηνο

απλά τρώω μόνο μεσημέρι, αυτό κάνω όχι στάνταρ γεύματα

το βράδυ αν φάω θα φάω καμμια σαλάτα

ας τα χάσω κι ας είναι σε αργό ρυθμό

μπράβο για το κούνημα

εμείς το θυμόμαστε καμμια φορά όπως σήμερα:mad:

:Dελένη περάσατε καλά χ΄θές

άντε να δούμε καμμια φοτούλα:D

κορίτσια έχει θεριέψει επικύνδυνα η μαρία

δε μ ακούει καθόλου, ακόμη κι έξω όταν είμαστε, θέλει να γίνεται το δικό της κι αν την μαλώσω χτυπάει το κεφάλι της

σήμερα μου έκανε και το άλλο

τραβούσε τα μαλλιά της και μου έδινε τις τρίχες:(:(:(:(:(

τι έχει πάθει το παιδάκι μου?????????????????????????????????????????????????

θα την πάω σε παπά μήπως ηρεμήσει, μη γελάτε:confused:

hello κοριτσια!!ναι ναι εγω ειμαι...

τι να κανω που εχω μπλεξει,μπαινω σας διαβαζω τις περισσοτερες φορες ασχετα αν δεν απαντω.

λοιπον ας αρχισω να λεω οτι θυμαμαι!

βουλα καλοριζικο λοιπον το σπιτακι σας και με το καλο να μπειτε!!!μαρεσουν πολυ οι μετακομισεις!!!που να παω αραγε?????για την κρεβατοκαμαρα εμενα θα μου αρεσε ενα λαδι-πρασινο απαλο.και ηρεμει αλλα και ταιριαζει με την ταπετσαρια!

Ελενη περισσεψε τιποτα απο φαγητο να στειλεις????οχι με ελτα!!χαχαχα γιατι δε βλεπω να τρωω!!!χαιρομαι που περασατε ωραια και αφου ειναι περασμενες δωδεκα λοιπον να χαιρεστε τον γαμπρουλη μου,να ειναι πολυχρονος και τυχερος στην ζωουλα του!

αααα Βουλιτσα μου να χαιρεσαι και εσυ το ενα απο τα καμαρια σου,τον μικρουλη!Να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

επισης ευαγγελια μου να χαιρεσαι το αντρουλη σου (βασικα αυτος να σε χαιρεται που εχει τετοιο κοριτσι),να στε ευτυχισμενοι μεχρι τα βαθια γεραματα!!!

αλλον εχουμε?????

ειρηνη μου,ποσες μερες θα εχεις το τσιρωτακι?το ραμα θα πας να στο βγαλουν ή ειναι απο αυτα που πεφτουν μονα τους!μπρος τα καλλη,τι ειναι ο πονος-χρημα!!!

νικολ και νατασσα δε θυμαμαι κατι για σας!!!!!αααα νικολ αντε το καλοκαιρι με την κορμαρα στην πλαζ!!!!

αλλο αλλο????δε θυμαμαι κοριτσακια!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

koritsia moy den eixa ipolgisti na mpo na sas diavaso kai empaina apo to kinito alla pathsa diakopi sindromis katalathos kai sas exasa to zoon..emeis eimasye mia xaroyla elpizo kai eseis to idio..episis den mporo na vro ta ellhnika kai exoyn spasei ta neyra moy...filakia se oles..

:-D

Διαφημίσεις

koritsia moy den eixa ipolgisti na mpo na sas diavaso kai empaina apo to kinito alla pathsa diakopi sindromis katalathos kai sas exasa to zoon..emeis eimasye mia xaroyla elpizo kai eseis to idio..episis den mporo na vro ta ellhnika kai exoyn spasei ta neyra moy...filakia se oles..

Αχ σε σκεφτομουν να σου πω.....σε εχασα και σε εψαχνα σε ολα τα καφε.....:oops::oops: Φιλακια κουκλιτσα να προσεχεις!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

xixi den peirazei vre kristiana me vrikes omos..aypnies exeis??ego tsakizo laxano ntolmades...mmmmmmmmmm

Δεν εχω αυπνιες....πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος.....Με κουρασε σημερα και εκατσα λιγο στο pc...... Λαχανοντολμαδες εε??? μιαμ μιαμ παω να βρω κανα φρουτο να τσακισω...:D:D

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

hello κοριτσια!!ναι ναι εγω ειμαι...

βουλα καλοριζικο λοιπον το σπιτακι σας και με το καλο να μπειτε!!!μαρεσουν πολυ οι μετακομισεις!!!που να παω αραγε?????για την κρεβατοκαμαρα εμενα θα μου αρεσε ενα λαδι-πρασινο απαλο.και ηρεμει αλλα και ταιριαζει με την ταπετσαρια!

αααα Βουλιτσα μου να χαιρεσαι και εσυ το ενα απο τα καμαρια σου,τον μικρουλη!Να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

Νενάκι μου σ ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!

Να χαίρεσαι και εσύ τη χριστιανούλα σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο κοριτσάκι σου!!!!!!!!!!

526437xvildghyb3.gif

Ευάκι μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι.Να καμαρώσετε όπως επιθυμείτε τη Φένια και να της χαρίσετε γρήγορα και ένα αδερφάκι!!!!!!!!!!!!!!

Ελενάκι μου να χαίρεσαι το παληκαράκι σου.Να είναι η ζωή του γεμάτη υγεία και ευτυχία!!!!!!!!Να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς κούκλα μου!!!!!!!!!!

526437xvildghyb3.gif

ας αρχίσουμε απο τα μικρούλια μας

βούλα και ελένη να χαίρεστε τα βλαστάρια σας , να είναι γερά και καλότυχα,να γίνουν κυρίως ευτιχισμένοι άνθρωποι !!!

να τα καμαρώσετε γαμπρούς και να μας καλέσετε να σας καμαρώσουμε κι εμείς;):tongue::D:D:D:D:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

653579bmwxluz98p.gif

ευαγγελία μου να χαίρεσαι την κολώνα του σπιτιού

να είναι γερός να καμαρώνει τις 2 γυναίκες του σπιτιού του

Χρόνια Πολλάαααααααααααααααααααααααααα

972559cscdell87l.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...