Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημέρα,καλημέρα κορίτσια μου!!!!

τί κάνετε??

culte μου γενικά έχει αρκετά καρναβάλια σε δήμους αυτόν τον καιρό!!ξέρω στο Ρέντη και στο Μοσχάτο αυτό το σ/κ.αλλά δεν ξέρω,χαμός θα γίνετε!!

μαριγώ καλημέρα!!δυστυχως χτες δεν καταφερα να μπω,μπηκα κατα τις 10 και μισή..βλέπαμε με τον αντρα ενα εργακι αλλα καναμε αρκετες παυσεις λόγω της μικρης και περασε η ωρα!!εμείς θα ντυθουμε κουνελάκι ή λαγουδάκι, δεν ξερω τι στο καλό είναι!!!σιγά,σιγά θα επιστρέψει ο μικρούλης στο πρόγραμμά του!!πως τα πάει με την αδερφούλα του?μόνο εσύ και η βούλα έχετε από 2 παιδάκια!!!οι υπόλοιπες από ένα και έχουμε μια φίλη μας που έχει ένα και είναι πάλι έγκυος στο 2ο!!

νικόλ δεν εγιανε ακόμα το πισι σου???καλά σήμερα θα το έχεις!!!!!γιατί έτσι το μαράκι μας??!!λίγο υπομονή ακόμη,θα φυγει ο χεομωνας, που θα πάει!!!!!!

φαφελίτσα ουαου!!!από τις 9 χτες κοιμόταν το κοριτσάκι μας??!!εξειρετικά!!!το εξοχικό ειναι παραλία αναβύσσου.αλλά το χειμωνα δυσκολα ερχομαστε..αν και το 3μερο δεν θα ηταν κακό, τωρα που το σκεφτομαι!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

εχω απορια τι εγινε με την ελένη και το αυγό..

ελένη κορίτσι μου,που είσαι??σε ψαχνουμε??!!!!!!

σας αφήνω πάμε σουπερ να ψωνισουμε!!!

σας φιλώ,θα τα πουμε το μεσημεράκι!!

μάκια!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Πο!Πο!Αυτός ο καιρός..όλο αρρώστιες είναι,αλλά τι να κάνουμε?

nicol 28,περαστικά στη μικρούλα σου,

voulam,culte και fafela περαστικά σας!

culte,καλώς σας βρήκα!η φωτογραφία της μπεμπούλας σου είναι καταπληκτική!είναι κουκλίτσα!!

evangelia,είπες πως είδατε ταινία?Έχουμε να δούμε ταινία 4 χρόνια τώρα.Αφού μου λέει ο άντρας μου,αν πάμε στο βιντεοκλάμπ,όλες οι ταινίες θα μας φαίνονται καινούργιες..!!Λέω αν..γιατί δεν το βλέπω..!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

enangelia,΄σ' αυτό που με ρώτησες για το πώς τα πάνε τα μικρά μου:

Όσο είμουν έγκυος η μικρή μου ανυπομονούσε πολύ να γνωρίσει το αδερφάκι της,μου φιλούσε και μου χαιδευε την κοιλιά κ.τ.λ.Μολις όμως γέννησα όλα άλλαξαν..!Δεν μπορούσα να της αφιερώσω πολύ χρόνο με αποτέλεσμα να ζηλεύει πολύ!Εκεί που ήταν ένα πολύ ήσυχο παιδάκι,από τότε έχει γίνει πολύ ζωηρή και κάποιες φορές του έχει δώσει κρυφά αγκωνιές και κλωτσιές.Αν και της μιλάω πολύ και συζητάμε για το οτι είναι μωρό ακόμα κ.α. εκείνη ζηλεύει γιατί δεν της αφιερώνω πολύ χρόνο.Γενικά όμως,τον αγαπάει πολύ,τον αγγαλιάζει(κι ας τη σπρώχνει εκείνος),τον προσέχει,τον υπερασπίζεται.Πολλές φορές που εκείνος κλαίει κι εγώ προσπαθώ να τον ηρεμήσω,εκείνη τρέχει χωρις να της το πω και του φέρνει πιπίλα,παιχνίδια,παραμύθια..!Γενικά εκείνη προσπαθει κι εκείνος ώρες-ώρες τη σπρώχνει!Τις προάλλες λέει η μικρή μου"μαμα,δεν πιστεύω όταν γίνει ο μπέμπης 5 χρονών σαν εμένα να παίζει μόνο με αυτοκινητάκια?Γιατί τότε εγώ θα νιώθω πολύ μοναξιά!".Με έστειλε..!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε??εμεις ειμαστε σχετικα πιο ησυχοι..τελικα το εκοψα το γαλα γιατι παρολες τις προσπαθειες που εκανα αντε να πηγε στα 60μλ κ ο μπεμπης πινει 150..και εκτος αυτου πονουσα αφορητα καθε φορα που εβγαζα η κατεβαζα γαλα...

μαριγω καλως ηρθες στην παρεα μας...

:-D

γεια σου αννία!!!σε σκεφτόμουν σήμερα!!!!

η μαγιά δεν σε βοήθησε ε??ο φαγάνας εφτασε τα 150!!!!!!πως τα πας με τα λόχεια?η μικρή τι κάνει??συνήθισε?!!!

μαριγώ μην φανταστείς..ο αντρας μου βλέπει συχνά ταινίες..εγώ επιλεγμένες και να είναι νωρίς,γιατί μετά τις 10 κοιμάμαι!!!αλλά μας βοηθάει πολύ η μικρή..είναι πολύ ήσυχη και τρυφερή και δεν μας δημιουργεί προβλήματα!!

χαίρομαι για την μικρή σου!!νομίζω πως μια χαρά θα τα πάνε!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας καλέεεεε

τώρα που δεν μπορώ να μπαίνω γράφετε γαιδούρες (με την καλή έννοια το γαιδούρες) άντε γιατί πολλά γίνονται τελευταία χαχα

σας γράφω απο το υπερπεραν του αδερφού μου

το λαπ τοπ μου ευαγγελία, δεν λειτουργούσε χωρίς ρεύμα και επίσης ανέβαζε θερμοκρασία(πυρετό χαχα) και το πήγαμε στο γιατρό του ο οποίος είπε οτι θα μου το έχει έτοιμο το βραδάκι, άντε να δούμε;)

κορίτσια σας ευχαριστώ για τα περαστικά όλες

το κοριτσάκι μου είναι καλύτερα

δεν έχει συνάχι αλλα έχει αυτον τον σπαστικό ξερόβηχα

τι να πώ

ευτυχώς δεν κάναμε πυρετό:-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...