Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

ξυπνησαμε μια στις 6 και μιση και ηθελε να βγει απο την κουνια!!την κατεβασα και ερχοταν αγκαλια στο καναπε..οποτε της εφτιαξα γαλα,την ξαναεβαλα στην κουνια και ξυπνησαμε 10 και κατι..

αχ,ξεκουραστηκα πραγματικά.

Μπράβο φιλενάδα που ξεκουράστηκες!!!!!!!!!!!

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

ειρηνη μου το σκεφτομουν αυτο με τις εξετασεις..δεν της εχω κάνει και μακαρι αν μην χρειαστεί γιατι δεν υπάρχει περιπτωση να κάτσει.μονο αν την δεσουμε αλλα θα στριγκλιζει.

καλα αποτελεσματα ευχομαστε!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

ειρηνη μου το σκεφτομουν αυτο με τις εξετασεις..δεν της εχω κάνει και μακαρι αν μην χρειαστεί γιατι δεν υπάρχει περιπτωση να κάτσει.μονο αν την δεσουμε αλλα θα στριγκλιζει.

καλα αποτελεσματα ευχομαστε!!!

να σαι καλά ευάκι..και εγώ έχω άγχος για το Σάββατο...ίδωμεν

φαφελίτσα γεια!!!!πρεπει να κανονισουμε, να παιξουν τα 3 μας κοριτσάκια!!!

ειρηνη πλάκα κάνω με τον λεωνιδα!!μην τρελαθουμε,5 σοκολατακια 7 ευρώ!!!!απαπα!

νικόλ 14 χρονια μαζί!!εμεις παμε 11!!μια ζωή, όπως το είπες!!

αννία μου πάλι θα φουσκώσει η κοιλίτσα!!τέλεια!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

ειπαμε θα τον στειλω με τσαρτερ!!!

για πες τι εφτιαξες σημερα??!!!!!!

Εγω μαλλον εε??? λοιπον εκανα ,Πιτσα με δικο μου ζυμαρι παρακαλω εφτιαξα σαλατα σεφ και μια σαλατα με μακαρονια καροτο μαγιονεζα.....

Θα κανω Ψητο στο φουρνο με πατατουλες....Κοτοπουλο ρολο, θα φτιαξω και ρυζι.... εφτιαξα λιγα τυροπιτοειδη,και μπορει να φτιαξω και κανα κεφτεδακι δεν ξερω.....

Αλλα εγραψα και στα γλυκα....Εκανα τουρτα για μενα και το Μαρινο με σοκολατα μπισκοτο και πουρακια ...

Και για τον Γιωργη Θα κανω μπραουνης με λευκη και σοκολατα γαλακτος και θα τα σερβιρω με παγωτο καιμακι.....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι έχω το γνωστό πρόβλημα... Δε θυμάμαι πότε γνώρισα τον άντρα μου... Θα τον ρωτήσω! Θυμάμαι πότε παντρεύτηκα! χιχι 7/7/2007!

Βεβαίως κ να συναντηθούμε, Ευαγγελία! Αν κ η Ραφαέλλα - πολύ φοβάμαι - ότι δε θα παίξει με τη Ζωίτσα κ τη Φένια...

καλημερα κοριτσακια μου..

βουλίτσα πολύ με αρεσει η ιδέα σου!!

κατεβειτε με τον ηρακλή και να κανονισουμε και εγω με τον γιωργο να παμε λίγες μερούλες!!!

μετα να μεινουμε λιγες μερες και στο σπιτι μας και μετά φευγετε..

τι λες?

Ναι Ναι ναι Και παλι Ναι.....οσο ποιο πολλες τοσο ποιο καλα:D:D

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Εγω μαλλον εε??? λοιπον εκανα ,Πιτσα με δικο μου ζυμαρι παρακαλω εφτιαξα σαλατα σεφ και μια σαλατα με μακαρονια καροτο μαγιονεζα.....

Θα κανω Ψητο στο φουρνο με πατατουλες....Κοτοπουλο ρολο, θα φτιαξω και ρυζι.... εφτιαξα λιγα τυροπιτοειδη,και μπορει να φτιαξω και κανα κεφτεδακι δεν ξερω.....

Αλλα εγραψα και στα γλυκα....Εκανα τουρτα για μενα και το Μαρινο με σοκολατα μπισκοτο και πουρακια ...

Και για τον Γιωργη Θα κανω μπραουνης με λευκη και σοκολατα γαλακτος και θα τα σερβιρω με παγωτο καιμακι.....

Ελενάκι μου super!!!!!!!!!Είσαι χρυσοχέρα:D:D:D:D

στείλε κατά εδώ κανένα ταπεράκι:D:D:D:D:D

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

α καλά!!

λοιπόν κατεβαίνω πειραιά,παίρνω το πλοιο και έρχομαι!!!!!

πω,πω μπράβο ζουζουνίτσα!!

θυμάμαι μια φωτο με μια τουρτα..αλλά μάλλον ήταν από τα γενέθλια του μαρίνου ε?

FAcZp3.png

gimFp3.png

Εγώ πάλι έχω το γνωστό πρόβλημα... Δε θυμάμαι πότε γνώρισα τον άντρα μου... Θα τον ρωτήσω! Θυμάμαι πότε παντρεύτηκα! χιχι 7/7/2007!

Βεβαίως κ να συναντηθούμε, Ευαγγελία! Αν κ η Ραφαέλλα - πολύ φοβάμαι - ότι δε θα παίξει με τη Ζωίτσα κ τη Φένια...

αχαχαχα βρε φαφελίτσα εισαι απίστευτη!!

'ασε μην τον ρωτησεις καλύτερα, θα του κάνεις την καρδιά περιβόλι!!!!

ε καλά αν δεν παίξει με τις μικρές θα παίξει με εμένα και την ειρήνη, τι σκας!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

α καλά!!

λοιπόν κατεβαίνω πειραιά,παίρνω το πλοιο και έρχομαι!!!!!

πω,πω μπράβο ζουζουνίτσα!!

θυμάμαι μια φωτο με μια τουρτα..αλλά μάλλον ήταν από τα γενέθλια του μαρίνου ε?

Τα μεγάλα πνεύματα! :lol::lol::lol:

να σαι καλά ευάκι..και εγώ έχω άγχος για το Σάββατο...ίδωμεν

Ολα καλα θα πανε....απλα εχε υποψην σου οτι θα κλαψει λιγο...αυτο δεν μπορεις να το αποφυγεις οτι και να κανεις αλλα σε 2 λεπτα θα το εχει ξεχασει!!! παρε της μαζι κατι που της αρεσει πολυ εγω του περνω μαζι καραμελα και ξεχνιεται λιγο πιο πολυ τους ενοχλει ο περιορισμος.....παρα πονανε.

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...