Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

φουντωσα πρωι,πρωι..

και γιατι το ελεγε αυτο η μαμα μου????παρολο που ηταν πολύ χαμηλων τονων ανθρωπος και κατα τη γνωμη μου χωρις πρωτοβουλίες..

γιατί ο ενας της ο αδερφος παντρευτηκε μια,αντε μη πω τωρα..η οποια μια ζωη εκανε φασαριες και την ζωη ολων μας μαυρη.αλλα επειδη ηταν καλοι ανθρωποι δεν την εστειλαν απο εκει που ηρθε!!

αποτελεσμα..οταν η μαμα πεθανε,βγηκε ολωνων ο πραγματικος χαρακτηρας..και φυσικά ουτε που θελω να ξαναδω κανεναν τους..

το αποκορυφωμα ηταν στην κηδεια της γιαγιας, οπου την ειδα και δεν της μιλησα αλλα ουτε και στον θειο μου..μετα κανανε σε ολο το σοι παραπονα αλλα δεν πειθομαι με την καμια..

ουφ,τι τα θυμηθηκα τωρα..

ετσι και πεσει στα χερια μου θα την κανω μαυρη,της το χρωσταω για αυτα που τοσα χρονια εκανε.

Φούντωσες φιλενάδα;Μην τσατίζεσαι ...Την υγεία μας να έχουμε και ασε τους άλλους να χτυπιούνται...

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας!!! και εγω περασα να πω ενα γεια δεν εχω διαβασει τπτ,πολυ λιγα....Σημερα εκανα ολο το σπιτι μου παραθυρα αυλες σπουπισμα σφουγγαρισμα,Εχω Επετειο γαμου αυριο!!!!:D:D:D Μαζι με την Νικολεττα μας (με καποια χρονια διαφορα βεβαια:rolleyes::D:D

Και επειδη την Παρασκευη Γιορταζει ο μικρος αντρας της ζωης μου θα κανω αυριο ενα παρτακι και για τα δυο μαζι:D Κοριτσια παω να κανω ενα μπανακι ειμαι πτωμα θα προσπαθησω να μπω το βραδυ νωρις να σας πετυχω και να σας διαβασω Φιλακια πολλα!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εμενα γιορτάζει ο άντρας μου την παρασκευή!!

κάτι θα κάνω για την κολώνα του σπιτιού μου!!!

ελένη παρτάκι??σούπερ!!!χαρούμενη επέτειο αυριο!!!

φαφελίτσα γεια!!δεν πρόλαβες να ξαναμπείς ε??κρίμα!

νικόλ τί κάνεις??πως είναι τα ποδαράκια σου?

FAcZp3.png

gimFp3.png

Θα χεις κόσμο φιλενάδα την παρασκευή;

Εγώ θα κάνω τρουφάκια και μια μακαρονοσαλάτα και θα τα πάω στη μαμά μου...

Οι συγγενείς θα ρθουν στο μπαμπά μου και οι φίλοι μας το σ/κ.

526437xvildghyb3.gif

δεν ξερω βουλιτσα μου ακόμα γιατι οι συγγενεις του αντρα μου εχουν ολοι τρεχαματα με μια μετακομιση και δεν ξερω..

απλα το σάββατο θα βγω με τις φιλες μου και δεν θα κανουμε κατι..

θα δούμε!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...