Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

άσχετο τώρα το είδα

Άυριο έχω επαίτειο

9 χρόνια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

να ζητήσω δώρο ή στα 10 χρόνια?ε?

γιατί μετά τον 3ο τα κόψαμε

χαχχαχαχα

9 χρόνια γάμου;SUPER!!!!!!!!!!

Καλά τα δώρα τα κόψαμε και εμείς....

Ζήτα δωράκι!!!!!!!!!!!

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλημερα ειρηνη, καλημερα νικόλ!!!

και βεβαια να ζητησεις δωρο!!!!εννεοειται!!

εμεις στα 10 χρονια σχεσης πηγαμε για φαγητο σε ενα πανακριβο ρεστοραν διπλα στη θάλασσα..ονειρο ήταν..τελειο φαγητό,χαλαρη ατμοσφαιρα και το κοριτσάκι μου να κοιμαται στο καροτσι της!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

ααααααντε πολά χρόνια είστε εσείς...εμείς το 2001 γνωριστήκαμε..άμα σας πω και ιστορία θα φρίξετε...

είμαστε και οι δυο παντρεμένοι πριν, αλλά στα πρόθυρα του χωρισμού και οι δυο...

και αφού γνωριστήκαμε αποφασίσαμε να χωρίσουμε, πριν κάνουμε παιδιά ευτυχώς, και να έιμαστε μαζί...

δεν ξέρω πώς θα το δείτε αυτό...στην αρχή πολλοί μας κατεκριναν..

με τον καιρό καθησύχασαν τα πνεύματα...

ααααααντε πολά χρόνια είστε εσείς...εμείς το 2001 γνωριστήκαμε..άμα σας πω και ιστορία θα φρίξετε...

είμαστε και οι δυο παντρεμένοι πριν, αλλά στα πρόθυρα του χωρισμού και οι δυο...

και αφού γνωριστήκαμε αποφασίσαμε να χωρίσουμε, πριν κάνουμε παιδιά ευτυχώς, και να έιμαστε μαζί...

δεν ξέρω πώς θα το δείτε αυτό...στην αρχή πολλοί μας κατεκριναν..

με τον καιρό καθησύχασαν τα πνεύματα...

να σου πω..

πριν σε συμπαθουσα..

τωρα γλυκια μου σε λάτρεψα!!!!!!!!!!!!!!

ευγε,ευγε,ευγε!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

εγω σε αυτο το θεμα ειμαι απολυτη και καθετη!!!!!!!

όταν κάτι δεν πάει,πρέπει να τελειώνει..αλλιώς κανεις δεν ειναι ευτυχισμενος.και σιγουρα καποια στιγμη θα ερθει η ρηξη.

απλά όταν υπάρχουν παιδιά,το σκεφτεσαι λιιιιιιιιγο παραπάνω.μονο και μονο για να δωσεις την ευκαιρία στον άλλον να ειναι με το παιδι του.αν αυτο δεν του αρκει,τοτε bye-bye.

το εχω ξαναγραψει καπου..θυμαμαι τα λογια της μαμας μου σαν Ευαγγέλιο

"κοριτσακι μου μια ζωή ολόκληρη δεν περνάει.αν δεν εισαι ευτυχισμένη, να χωρισεις."

αυτ'η ειναι η αποψη μου!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

φουντωσα πρωι,πρωι..

και γιατι το ελεγε αυτο η μαμα μου????παρολο που ηταν πολύ χαμηλων τονων ανθρωπος και κατα τη γνωμη μου χωρις πρωτοβουλίες..

γιατί ο ενας της ο αδερφος παντρευτηκε μια,αντε μη πω τωρα..η οποια μια ζωη εκανε φασαριες και την ζωη ολων μας μαυρη.αλλα επειδη ηταν καλοι ανθρωποι δεν την εστειλαν απο εκει που ηρθε!!

αποτελεσμα..οταν η μαμα πεθανε,βγηκε ολωνων ο πραγματικος χαρακτηρας..και φυσικά ουτε που θελω να ξαναδω κανεναν τους..

το αποκορυφωμα ηταν στην κηδεια της γιαγιας, οπου την ειδα και δεν της μιλησα αλλα ουτε και στον θειο μου..μετα κανανε σε ολο το σοι παραπονα αλλα δεν πειθομαι με την καμια..

ουφ,τι τα θυμηθηκα τωρα..

ετσι και πεσει στα χερια μου θα την κανω μαυρη,της το χρωσταω για αυτα που τοσα χρονια εκανε.

FAcZp3.png

gimFp3.png

φουντωσα πρωι,πρωι..

και γιατι το ελεγε αυτο η μαμα μου????παρολο που ηταν πολύ χαμηλων τονων ανθρωπος και κατα τη γνωμη μου χωρις πρωτοβουλίες..

γιατί ο ενας της ο αδερφος παντρευτηκε μια,αντε μη πω τωρα..η οποια μια ζωη εκανε φασαριες και την ζωη ολων μας μαυρη.αλλα επειδη ηταν καλοι ανθρωποι δεν την εστειλαν απο εκει που ηρθε!!

αποτελεσμα..οταν η μαμα πεθανε,βγηκε ολωνων ο πραγματικος χαρακτηρας..και φυσικά ουτε που θελω να ξαναδω κανεναν τους..

το αποκορυφωμα ηταν στην κηδεια της γιαγιας, οπου την ειδα και δεν της μιλησα αλλα ουτε και στον θειο μου..μετα κανανε σε ολο το σοι παραπονα αλλα δεν πειθομαι με την καμια..

ουφ,τι τα θυμηθηκα τωρα..

ετσι και πεσει στα χερια μου θα την κανω μαυρη,της το χρωσταω για αυτα που τοσα χρονια εκανε.

ωχ άναψα φωτιές μου φαίνεται...

εγω σε αυτο το θεμα ειμαι απολυτη και καθετη!!!!!!!

όταν κάτι δεν πάει,πρέπει να τελειώνει..αλλιώς κανεις δεν ειναι ευτυχισμενος.και σιγουρα καποια στιγμη θα ερθει η ρηξη.

απλά όταν υπάρχουν παιδιά,το σκεφτεσαι λιιιιιιιιγο παραπάνω.μονο και μονο για να δωσεις την ευκαιρία στον άλλον να ειναι με το παιδι του.αν αυτο δεν του αρκει,τοτε bye-bye.

το εχω ξαναγραψει καπου..θυμαμαι τα λογια της μαμας μου σαν Ευαγγέλιο

"κοριτσακι μου μια ζωή ολόκληρη δεν περνάει.αν δεν εισαι ευτυχισμένη, να χωρισεις."

αυτ'η ειναι η αποψη μου!!

η μανούλα σου μου θυμίζει τη δικιά μου...

εμένα η μητέρα μου είχε γνωρίσει μόνο τον πρώην..

και ξέρετε τι έλεγε στον πατέρα μου όταν μας έβλεπε και τσακωνόμασταν πριν ακόμη παντρευτούμε??

να δεις που αυτή θα τον παντρευτεί και μετά θα τον χωρίσει!! δεν είναι ευτυχισμένη...

ααααααχχχχχχ πώς ξέρουν οι μαμάδες τα παιδιά τους...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...