Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

αυτες τις μερες που ειμαι σπιτι, ασχολουμαι απιστευτα με την μικρή..

επίσης είναι καλή ευκαιρία να ξεκουραστείς λιγάκι..ψυχολογικά με όλες αυτες τις ιωσεις δεν ειναι και ό,τι καλύτερο..

μακάρι να ήμασταν κοντά γμτ...έστω στην ιδια πολή..κρίμα..

Μακάρι Ευάκι μου να μέναμε κοντά.Ψυχολογικά χρειάζομαι ξεκούραση.Σ ευχαριστώ πολύ:P:p:p:p:p

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

είμαι στεναχωρημένη

δεν μου έφτιαξαν το λαπ και τώρα μπήκα πάλι απο του σζγ να σας καληνυχτίσω

κρίμα!!!

ας ελπίσω οτι αύριο θα το έχω

σας φιλώ

τα λέμε

υ.γ. έχω το μαράκι αρρωστούλι με συνάχι και βήχα

αμάν πια φέτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα μανουλίτσες!Τι κάνετε?Εγώ μπήκα, αλλά δε βλέπω καμιά σας..

FAFELA,περαστικά στη μπεμπούλα σου.Βλέπω κι εσύ αργά κοιμάσαι.Κοιμάται πάντα αργά η μπέμπα σου ή μόνο τώρα που αρρώστησε?

evangelia,μέχρι πριν 2 μήνεσ τα πηγαίναμε καλά.Από τότε όμως που αρρώστησε(απ΄τη μια ίωση στην άλλη πάμε),άλλαξε το πρόγραμμά του κ εκεί που κοιμόταν γύρω στις 10, τώρα πάει 11-12.Επίσης τον μάθαμε να κοιμάται στο κρεβάτι μας και τώρα δεν ξεκολλάει.Εχτές ευτυχώς ξύπνησε στις 12,ήπιε γάλα και ξανακοιμήθηκε!

Τι λέτε να τα ντύσετε για τισ απόκριες?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα κ εγω! Το κοριτσάκι μας είναι καλύτερα σήμερα, ευτυχώς! Φάγαμε κ κρεμούλα το απόγευμα! Όλα καλά! Μάλλον πονούσε λογότερο σήμερα γτ πραγματικά ξεσάλωσε! Χαλάλι της!

Μόνο που σήμερα από το απόγευμα είμαι εγώ χάλια... Πονάει φρικτά λαιμός, αυτιά, κεφάλι, εννίοτε κ το στομάχι (αυτό πάει με όλα!)

Κ περισσότερο ανησυχώ γτ όσες φορές έχω αρρωστήσει, έχω κολλήσει κ τη Ραφαέλλα... Φοβάμαι πάρα πολύ, ακόμα δεν έχει αναρρώσει από το προηγούμενο...

Ειρήνη, ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα τα πράγματα στη δουλειά!

Βούλα, περαστικά κ πάλι! Πόσο καιρό θα κρατήσεις το επίθεμα; Τουλάχιστον έχει αποτέλεσμα;

Ευαγγελία, δε θυμάμαι που είναι το εξοχικό, μόνο ότι είναι κάπου προς τα ΄δω... Χαρά στο κουράγιο σου, πάντως! Ο συνδυασμός σιδέρωμα κ πουκάμισα με αποτελειώνει! Δεν είδα Ευαγγελία-νύφη, κρίμα...

Νικόλ, περαστικά στο Μαράκι! Αυτός ο καιρός είναι ό,τι χειρότερο για όλους!

Μαριγώ, η Ραφαέλλα μας έχει προηγούμενα με τον ύπνο! Ποτέ δεν κοιμόταν νωρίς, πάντα μετά τη μία το βράδυ η μικρή μας κουκουβάγια...

Σήμερα όλως παραδόξως κοιμήθηκε στις 9!!! Ε, αυτό δεν έχει ξαναγίνει... Με τον άντρα μου την τσεκάραμε ανά 10λεπτο. Τόσο πολύ σοκαριστήκαμε... Μόνο που φοβάμαι ότι σε λίγο θα ξυπνήσει κ θα θέλει να παίξει...

Σκέφτομαι να την ντύσω μελισσούλα ή φραουλίτσα! Σαν ιδέα γτ για στολή δεν έχουμε ψάξει ακόμα. Την Κυριακή πάντως έχουμε πάρτυ μασκέ, οπότε δε σηκώνει άλλη αναβολή! Εκτός κ αν μου είπε ο άντρας μου για την επόμενη Κυριακή... Πραγματικά δε θυμάμαι!

Ελενίτσα, που είσαι;

καλημέρα σας πρωί πρωί γιατί ίσως αργότερα πήξω πάλι...

νικολ περαστικά για το μαράκι!

Μαριγώ καλωσήρθες, κρίμα δεν σε έχω πετύχει...

Νατάσα , βούλα περαστικά σας! και εγώ αρρώστησα...δεν μπορώ να καταπιώ...

φιλάκια!!!!!!!

ΥΓ κορίτσια (από Αθήνα) κανά μασκέ δημόσιο πάρτυ να πάμε τα παιδάκια μας ξέρετε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...