Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

ωρα για διαλειμματακι!!!!!

φαφελίτσα υπομονή!!!!δυστυχως οι συνθηκες τωρα ειναι πολύ δύσκολες..να πηγαινεις,να κάνεις την δουλίτσα σου και να μην σε απασχολεί τπτ άλλο.για να μην στο παιζω εξυπνη και εγω με την δουλεια στεναχωριεμαι αρκετες φορες αλλα τι να κάνουμε...απλά έχω πήσει τον εαυτό μου ότι δεν αξίζει να χαλιέμαι..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου καλησπερα βλεπω κανονιζετε εκδρομουλα ε??μπραβο μπραβο θα θελα και εγω να ερχομουνα αλλα τα οικονομικα μας δεν ειναι και τα καλυτερα..τα νεα μας λοιπον χτες πηγα για καφεδακι με τις μανουλες ιανουαριου χιχι τις γνωρισα και αυτες τωρα μονο εσεις μου μενετε..επισης μαλλον εχω κολπιτιδα και το απογευμα παω στον γυναικολογο αυτα τα νεα μου...

:-D

κοριτσακια μου καλησπερα βλεπω κανονιζετε εκδρομουλα ε??μπραβο μπραβο θα θελα και εγω να ερχομουνα αλλα τα οικονομικα μας δεν ειναι και τα καλυτερα..τα νεα μας λοιπον χτες πηγα για καφεδακι με τις μανουλες ιανουαριου χιχι τις γνωρισα και αυτες τωρα μονο εσεις μου μενετε..επισης μαλλον εχω κολπιτιδα και το απογευμα παω στον γυναικολογο αυτα τα νεα μου...

ωχ..πώς το συμπέρανες αυτό άννια μου??

άντε να μας γνωρίσεις και εμάς...

ούτε εγώ έχω γνωριστεί με καμμιά, την εκδρομή περιμένω....

εχω ξαναπαθει ειρηνακι μου και απο τοτε κολλαω πολυ πολυ ευκολα..και χτες πηγα και σε δημοσια τουαλετα και φαντασου δεν εκατσα κι ολας στα ορθια κατουρησα..

γεια σας κοριτσια.

εγω χανομαι οπως παντα.

το σαββατοκυριακο ηταν δυσκολο απο αποψη συμμαζεματος στο σπιτι.το τριτο υπνοδωματιο που εχουμε ,μεχρι τωρα το ειχαμε κατι σαν γραφειο,με κρεβατι,συρταριερα και ολα τα μπιχλιμπιδια μου για τις δημιουργιες,α και την σιδερωστρα.ενας χαμος ,αφου ανοιγες την πορτα και νομιζες θα σε καταπλακωσει!!χαχα και επειδη προοριζεται για το παιδικο της μπουμπους αρχισαμε να το συμαζευουμε και να το αδειαζουμε σιγα σιγα.Τι σαβουρα πεταξα δε λεγεται.θελει πολυ δουλεια ακομη.Το αλλο δυσκολο μου ηταν οτι αναγκαστικα αφησα την χριστιαννα στην μαμα μου (ηταν η δευτερη φορα που την αφηνω βραδυ),ε εγω ολο το βραδυ εκλαιγα,δε μπορουσα να κοιμηθω,εβλεπα φωτογραφιες της.χαλια.αφου απο τωρα σκεφτομαι πως θα την αφησω οταν γεννησω.εσεις ρε κοριτσια το εχετε παρει πιο ζεστα το θεμα ,αφηνω το παιδι και 2-3 νυχτες?

ααα η χριστιαννα εχει κρεβατι-κουνια που γινεται μονο και λεγαμε τετοιο να παρουμε και στην μπουμπου,αλλα το ξανασκεφτηκαμε και λεμε να παρουμε μονο στην χριστιαννα κ αυτο να το παρει η μπουμπου.ποτε ομως κοριτσια θα θελει να παρουμε και γραφειο κ τετοια?δε ξερω τι κρεβατι να την παρω,θελω κατι πριγκιπικο!!!χαχαχ αλλα για ποσο καιρο θα ναι?

αντε κλεισατε και δωματιο,μια χαρα!!!τελεια θα περασετε και εμεις θα περιμενουμε τα νεα σας!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.

εγω χανομαι οπως παντα.

το σαββατοκυριακο ηταν δυσκολο απο αποψη συμμαζεματος στο σπιτι.το τριτο υπνοδωματιο που εχουμε ,μεχρι τωρα το ειχαμε κατι σαν γραφειο,με κρεβατι,συρταριερα και ολα τα μπιχλιμπιδια μου για τις δημιουργιες,α και την σιδερωστρα.ενας χαμος ,αφου ανοιγες την πορτα και νομιζες θα σε καταπλακωσει!!χαχα και επειδη προοριζεται για το παιδικο της μπουμπους αρχισαμε να το συμαζευουμε και να το αδειαζουμε σιγα σιγα.Τι σαβουρα πεταξα δε λεγεται.θελει πολυ δουλεια ακομη.Το αλλο δυσκολο μου ηταν οτι αναγκαστικα αφησα την χριστιαννα στην μαμα μου (ηταν η δευτερη φορα που την αφηνω βραδυ),ε εγω ολο το βραδυ εκλαιγα,δε μπορουσα να κοιμηθω,εβλεπα φωτογραφιες της.χαλια.αφου απο τωρα σκεφτομαι πως θα την αφησω οταν γεννησω.εσεις ρε κοριτσια το εχετε παρει πιο ζεστα το θεμα ,αφηνω το παιδι και 2-3 νυχτες?

ααα η χριστιαννα εχει κρεβατι-κουνια που γινεται μονο και λεγαμε τετοιο να παρουμε και στην μπουμπου,αλλα το ξανασκεφτηκαμε και λεμε να παρουμε μονο στην χριστιαννα κ αυτο να το παρει η μπουμπου.ποτε ομως κοριτσια θα θελει να παρουμε και γραφειο κ τετοια?δε ξερω τι κρεβατι να την παρω,θελω κατι πριγκιπικο!!!χαχαχ αλλα για ποσο καιρο θα ναι?

αντε κλεισατε και δωματιο,μια χαρα!!!τελεια θα περασετε και εμεις θα περιμενουμε τα νεα σας!!

ωχ νενάκι έχεις πολλές δουλίτσες...

εγώ προσωπικά δεν την έχω αφήσει ποτέ βράδυ τη Ζωίτσα...

από την κουνια της Ζωίτσας βγαίνουν τα κάγκελα και γίνεται κανονικά κρεβατάκι μετα...

μου είχαν πει ότι μέχρι 5 χρονών θα της κάνει...τωρα τι να σου πω

γεια σου νένα!!!

ωραίο ειναι το καθαρισμα παιρνεις τα πάνω σου!!

λοιπόν έγω συμφωνω να πάρετε στην χριστιάννα άλλο κραββατάκι,πιο μεγάλο γιατί είναι κρίμα να έχετε 2 κούνιες.νομιζω οτι ειναι μικρα ακομα για γραφειο και τέτοια!!!μια παιδική πολυθρόνα και αρκετό χωρο για να παίζουν..α,ενα γραφειακι-τραπεζάκι μπορείς να πάρεις!!

να σου πω εγω την αφηνω την φένια..αλήθεια είναι πως στεναχωριέμαι αλλά θέλω να μάθει και με άλλους..δεν θέλω να γίνει κολλημενη, θα υποφέρει!!!!και εμένα δεν με χαλάει να πιω το καφεδάκι μου με την ησυχία μου!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

ωχ νενάκι έχεις πολλές δουλίτσες...

εγώ προσωπικά δεν την έχω αφήσει ποτέ βράδυ τη Ζωίτσα...

από την κουνια της Ζωίτσας βγαίνουν τα κάγκελα και γίνεται κανονικά κρεβατάκι μετα...

μου είχαν πει ότι μέχρι 5 χρονών θα της κάνει...τωρα τι να σου πω

και η δική μας γίνετε κραββάτι!!!και εμας μεχρι τα 5 μας ειχαν πει,θα δείξει!!!!

ειρηνη του χρόνου να τις πηγαινουμε σε παιδότοπο!!!αυτές θα χαίρονται και εμείς θα πινουμε καφεδάκι ήσυχα:D:D:D

FAcZp3.png

gimFp3.png

αννία μου μπράβο, να βγαίνεις!!!!!όταν αλλάζεις παραστάσεις παίρνεις τα πάνω σου!!!!!περαστικά με την κολπίτιδα...ξου,ξου.:rolleyes::rolleyes:

FAcZp3.png

gimFp3.png

ουφ εκατσα αφου εφαγα του σκασμου..νενα εμεις δεν πηραμε αλλη κουνια..την βαλαμε σε κανονικο κρεβατακι με προστατευτικο αλλα ηταν μεγαλυτερη.,.θα σε συμβουλευα να την βαλεις στο κρεβατι το κανονικο κανενα μηνα πριν γεννησεις ετσι ωστε να εχει φτασει κοντα στα 2.

Διαφημίσεις

κοριτσια και το δικο μας γινεται κρεβατι οχι για μεχρι 5 αλλα μεχρι 15 σιγουρα,γινεται μονο κανονικο με κομοδινο.απλα λεμε να παρουμε ενα σκετο μονο για την χριστιαννα κ αυτο την κουνια-κρεβατι για την μπουμπου ωστε να της μεινει μετα το μονο και να μη χρειαστει παλι μονο.ναι τωρα που το διαβαζω ειναι καλη σκεψη!!χαχα

δε σκεφτομαστε απο τωρα γραφειο ειναι νωρις ξερω απλα οταν θα ναι να παρουμε θα χρειαστει παλι αλλο κρεβατι?θα βρουμε να τα σεταρουμε ολα μαζι?ισως λεω κ βλακειες μη με παρεξηγειτε!!

την μικρη κ εγω την αφηνω ολη την μερα στις γιαγιαδες (οχι φυσικα καθε μερα) και δεν εχουμε προβλημα,απλα το βραδυ μου φαινεται δυσκολο!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...