Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

κορίτσια καλημέρα! φυσικά θα το οργανώσω...αν όχι σήμερα θα το κοιτάξω αύριο..

σε λιγάκι θα πάμε για εξετάσεις αίματος τη Ζωίτσα και έχω αγχωθεί..πού θα βρουν φλεβίτσα που είναι σαν ζυμαράκι τα χεράκια της?? έχετε κάνει εσείς εξετάσεις αίματος?

η Ζωίτσα πιάνει τα κουτάλια για να φάει μόνη της, αλλά τα πετάει όλα πάνω της.. οπότε της δίνω εγώ το φαγητό και στο τέλος που έχει μείνει λίγο της το δίνω....

κορίτσια αυτό που είχα βρει στη Λιμνη Πλαστήρα λέγεται ακρολιμνιά

www.akrolimnia.gr

παιρνω τηλ βέβαια και κάτι γίνεται με τη σύνδεση...

θα ξαναπροσπαθήσω, αν μπορείτε πάρτε και εσείς...

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! τι κανετε Ειρηνη τι εγινε η μικρη??? ολα καλα πηρατε αιμα??

Ειρηνη μου μην ανησυχεις φλεβα βρισκουν απλα θα ειναι λιγο ψυχοφθορω για σενα που θα την ακους να κλαιει.... Οταν ειχαμε μπει στο Μητερα με Ουρολοιμοξη του ειχαν συνεχεια φλεβιτσα αφου του εδιναν ενδοφλεβια αντιβιωση την ειχαν αλλαξει 4 φορες γιατι χαλουσαν οι φλεβιτσες....αστα εκει να δεις κλαμα....μαζι με τον μικρο εκλαιγα και εγω....

Νικολ μου πινει ειδικο γαλα Frisolac ha Ειναι μερικως υποαλλεργικο,πριν το αλλαξουμε επινε το alfare που ηταν πληρες υποαλλεργικο αλλα ειναι πολυ ασχημα γαλατα και τα 2 τωρα θα παμε να κανουμε δοκιμασια με frisolac Αυτο που πινουν τα βρεφακια και θα δουμε πως θα παει,αν και ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα πανε.

Ευακι καλα κανετε και πατε βολτουλα και εγω στην μαμα μου ειμαι απο το πρωι..τετοιες μερες δεν λεει να καθομαστε σπιτι!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

κορίτσια την πήγα στην ευρωιατρική(κάτι σαν βιοιατρική) και δεν της πήρανε αίμα γιατί δεν βρίσκαν φλέβα!η γιατρός μου είπε βέβαια ότι είναι απαράδεκτοι... την άλη εβδομάδα θα την πάω στο Ιασώ παίδων γμτ...

καλησπερα κοριτσακια μου,αχ ειρηνη μου υπομονη με την ζωιτσα..εδω εγω εμβολιο κανουν στην μαρια και πιανετε η ψυχη μου...θυμαμαι 8ημερων που την ειχα στο παιδων και της εσπασαν την φλεβα για να της παρουν αιμα οι αχρηστες...κοριτσια δεν ειμαι και πολυ καλα ψυχολογικα με πηρε χτες το βραδυ η κουμπαρα μου τηλ και ειναι στο νοσοκομειο η μαμα της ειναι πολυ ασχημα..ειχε διαφορα προβληματα και τωρα ειναι με λιγες μερες ισως και ωρες ζωης..

:-D

Διαφημίσεις

νικόλ πιο πάνω έγραψα το σάιτ του ξενοδοχείου...πήρα και τηλ και μου είπαν ότι έχουν.65 ευρώ με πρωινο μας το αφήνουν τελικά...

ΕΙΡΉΝΗ ΝΑΙ το είδα

κοιτάξτε και εδώ

κυρίως για το κρεβάτι μωρού

στις άλλες παροχές ΄δείτε

http://www.xrisopelia.gr/index.php?p=rooms/

γιατί έχουμε αλλεργία στο αυγό...και θέλουμε να δούμε σε τι επίπεδα βρίσκεται , μήπως ξεκινήσουμε να τρώμε κάποιες τροφές με αυγό.

θα κάνουμε και μια γενική αίματος επί την ευκαιρία...

ΕΙΡΉΝΗ ΝΑΙ το είδα

κοιτάξτε και εδώ

κυρίως για το κρεβάτι μωρού

http://www.xrisopelia.gr/index.php?p=rooms/

δεν παίρνεις τηλ να ρωτησεις αν μας το κλείνουν για ένα βράδυ και την τιμή?

εγώ δεν έχω πρόβλημα, εννοείται καλύτερα να έχει κρεβατάκι, αλλιώς θα κοιμηθεί μαζί μας..μόνο ψυγείο να έχει γιατί θέλω να φέρω φαγητό από εδώ για τη Ζωίτσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...