Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

αν είστε έτοιμες

οκ να κλείσουμε κανένα πρόβλημα

πείτε μου τι χρειάζεται

ειρήνη

υπάρχει σε σιτε ο ξενοδοχείο να το δούμε?

νικολ μου θα ξαναπάρω τηλ μέσα στο ΣΚ...δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο είναι αλλά θα το βρω!

έχει σάιτ μόλις το βρω θα σας πω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Γειά σου,evangelia!Nαι.το εμβόλιο το έχουμε πληρώσει.Αυτό είναι το λιγότερο,γιατί με τον προηγούμενο γιατρό μας είχαν φύγει πολλά λεφτά σε επισκέψεις(άστα,μεγάλη ιστορία).Είχα αφήσει κι ενα εμβόλιο στο ιατρείο του και δε με νιάζει να το΄πάρω γιατί δεν θέλουμε ουτε να τον ξαναδούμε έτσι που μας εκμεταλλευόταν!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

΄Κι εμένα ο μικρός τρώει μόνος του.Δεν δέχεται να τον ταΐζεις.Οπότε φαντάζεστε τι έγινε σήμερα που είχαμε φακές...!!Τον τάΐζα κι εγώ βέβαια,άλλες έπιανε με τα χέρια του κι άλλες με το κουτάλι!! Είχε πολύ πλάκα!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

nicol,έχει και μια φίλη μου χονδροπάθεια χρόνια τώρα.Πότε την ΄πιάνει πότε την αφήνει.Έχει κάνει κατά καιρούς διάφορες θεραπείες,μέχρι και ενέσεις στα γόνατα!Εκείνη υποφέρει όταν γονατίζει.Εσύ πονάς?

Πάντως πριν κατι μηνες έκανε κι εκείνη φυσιοθεραπείες και είναι καλά τώρα.Αλλά τις έχει πει ο γιατρός οτι παίζει μεγάλο ρόλο το βάρος και η ορθοστασία.Κι οτι επιβαρύνεται με την εγκυμοσύνη που παίρνεις κιλά.

Τώρα βέβαια κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή,μην το πάρεις και στα σοβαρά,γιατί δεν είμαστε και γιατροί!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ειρηνη μου ναι!!! τελικα εμεις φαγαμε αυγο ολα καλα!!!!

Περιμενω πως και πως να πιουμε και γαλα επιτελους!!

Κοριτσια δυστυχως ουτε εμεις θα ερθουμε στην εκδρομη μας πεφτουν πολλα τα εξοδα γμτ μονο εισητηρια και αυκινητο μαζι θελουμε 300-400 ευρω :(:(:( δεν εξιζει για 2 μερες.....

Για να κατεβει καμοια προς τα δω....

αισιως εχω χασει και 5 κιλα σας το πα??? ειμαι 78 :D:D 13 κιλακια εμειναν και βλεπουμε....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Annia,είσαι η πιο μικρή της παρέας και σαν μανούλες πρέπει να σε προσέχουμε!!!

Μη στεναχωριέσαι για το σώμα σου,το ξέρεις οτι φτιάχνει με τον καιρό!

Ακόμα,μόλις 3 μήνες είναι που γέννησες!!!

Αλλά πιο πολύ θέλω να σχολιάσω αυτά που έγραψες για το κοριτσάκι σου.Είχες τύψεις που τη μαλώνεις.

Κι εγώ από την πρώτη μέρα που γύρισα σπίτι απ'το μαιευτήριο με το μπέμπη και είδα την κόρη μου,άλλαξε στα μάτια μου η εικόνα που είχα για αυτην.Ξαφνικά μου φάνηκε πολύ μεγάλη!Ξαφνικά το μονο που με ένιαζε ήταν να προστατεύω και να φροντίζω το μπέμπη.Εκείνη ζήλευε κι ερχόταν και εκλαιγε και τον πείραζε κι εγώ τη μάλωνα.Κι απ τη μια αισθανόμουν άσχημα που τη μάλωνα,απ την άλλη ηθελα να προστατεψω το μικρό.Φαίνονται λίγο υπερβολικά ίσως,όμως πιστεύω πως κάπως έτσι νιώθεις κι εσύ.Ειναι και η ζ'ηλια που εκδηλώνουν τον πρώτο καιρό τα μεγαλύτερα αδερφάκια και υπάρχει μια ένταση και μια γκρίνια!

Μη φοβάσαι όμως.Η ισορροπία θα αποκατασταθέι και πάλι.Σιγα σιγα θα μαθαίνει να τον αγαπάει τον αδερφούλη της και μην ξεχνάς οτι κι εκεινη ειναι πολύ μικρή ακόμα!!

Το σημαντικό είναι να αφιερώνεις λίγο χρόνο μόνο σε κείνη κάθε μέρα και να της λες "τωρα ειμαστε εγω κι εσυ και θα παίξουμε χωρις το μπαμπα και το μπέμπη.μόνο οι δυο μας.Αν μπορείτε να βγαίνετε έξω βόλτα που και που.Δως της χρόνο μαζί σου!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε μαριγω νομιζιες δεν θελω να της αφιερωσω χρονο αλλα μου την εχει δωσει και η κλειρουσ και βαριεμε να κανω πολλα πραγματα..επισης μολις παω λιγο να την ακουμπησω και τετοια γινετε πανικος γιατι δεν καθετε ε και φυσικο ειναι να μου γυρισει η βιδα αναποδα και να την μαλωσω..πιστευω οταν μεγαλωσει ο μπεμπης να ηρεμησουμε λιγακι και εγω και η μαρια και ο αντρας μου..οσο για τα κιλα μετρηθηκα και ευτυχως εχω χασει 10ποντους σε 2μηνες απο την κοιλια..επισης μπηκα σε ενα τζην προ εγκυμοσυνης..αλλα εχω πολυ μελλον ακομα..

:-D

Ιωαννα μου μην αισθανεσαι τυψεις,λογικο ειναι να μην της αφιερωνεις το χρονο που θελεις.....εχεις ενα μικρο μωρακι, οπως λες σε εχει φαει η κλυσουρα

Οσο για την μικρη που σε διωχνει εγω νομιζω οτι ζηλευει λιγακι κα αυτος ειναι ο τροπος της να σου το δειχνει μην στεναχωριασαι θα μεγαλωσουν και τα 2,οταν ο μπεμπης παει 1,5 χρονων θα ειναι η πιο ωραια ηλικια και για τα 2 θα παιζουν μαζι και θα φτιαξουν ολα.

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Καλησπέρα kristianna!!Mπράβο για τη δίαιτα!Συνέχισε έτσι!!

Εγώ όλο τη σταματάω.. 000203F2.gif

sig.asp?img=ad1

Πιστεψε με και εγω εκανα πολλες προσπαθειες να την συνεχισω......εκανα για να την παρω σοβαρα κανα 2μηνο:roll::oops::oops:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

αντε να κανω υπομονη 1,5χρονος ειναι αυτος θα περασει χαχα..ελενη γιατι δεν φαινετε το τικερακι σου?

αα το εβγαλα χθες προσπαθουσα να βαλω ενα αλλο....:? και τωρα βαριεμαι να το φτιαξω....το βραδυ ισως αμα γυρισω...αντε παρα τα Μωρα σου και πηγαινεται καμοια βολτουλα ειναι καλοκαιρι σημερα

Ιωαννα μου κοιτα να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν ειναι το μυστικο για καλυτερη διαθεση!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...