Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

ειρηνη αυτο ειναι καλό,που σεβεται τον μπαμπα της..

εμεις δεν εχουμε ορια..σπάνια μεν αλλά δεν ακουει με το καλό..και οταν της φωναξω,βαζει τα κλάμματα και πηγαινει στο δωματιο της!!αλλα μετα ειναι καλο κοριτσι!!!!!!!

Ευαγγελία, θέλω πολύ καιρό να το σχολιάσω, αλλά συνεχώς το ξεχνάω... Έχεις παρατηρήσει ότι η Φένια σου έχει πολύ ώριμες αντιδράσεις; Πάει πιο μπροστά από την εποχή της! :-D

ναι φαφελιτσα μου..το να πεφτει κατω και να χτυπιεται ειναι πολύ ωριμο!!!!!!!!!!!!!!!

οχι οκ ειναι..ειναι πολύ ησυχο κοριτσάκι.ολοι μου λενε οτι φαινεται κιόλας!!ειναι σαν να καταλαβαινει πως δεν υπαρχουν περιθωρια και προσπαθει να μας βοηθησει.νομιζω πως η μαμα μου βαζει το χερακι της απο εκει που ειναι,όσο τρελλό και αν ακουγεται αυτό!!

θα ηθελα ομως να την ειχα κακομαθει λιγάκι..αλλα οι συνθηκες ηταν ακαταλληλες..

FAcZp3.png

gimFp3.png

ναι φαφελιτσα μου..το να πεφτει κατω και να χτυπιεται ειναι πολύ ωριμο!!!!!!!!!!!!!!!

οχι οκ ειναι..ειναι πολύ ησυχο κοριτσάκι.ολοι μου λενε οτι φαινεται κιόλας!!ειναι σαν να καταλαβαινει πως δεν υπαρχουν περιθωρια και προσπαθει να μας βοηθησει.νομιζω πως η μαμα μου βαζει το χερακι της απο εκει που ειναι,όσο τρελλό και αν ακουγεται αυτό!!

θα ηθελα ομως να την ειχα κακομαθει λιγάκι..αλλα οι συνθηκες ηταν ακαταλληλες..

:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αύριο έχουμε μια εκδήλωση στο Ζάππειο... Εκτός του ότι βαριέμαι φρικτά να πάω, δεν έχω τπτ να φορέσω, αφού τα παλιά μου ρούχα δε μου κάνουν... Κ δεν ξέρω αν εκεί κοντά υπάρχει κανένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Γνωρίζει καμιά σας;

Μαριγώ, εμείς βάλαμε wind. Απλά μας βόλεψε ότι οι δικοί μας ήταν στην ίδια εταιρεία κ έτσι μιλάμε σε όλους δωρεάν. Α, κ το ότι υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρείας στην περιοχή μας. Λεπτομέρειες θα σου στείλω κάποια άλλη στιγμή που θα έχω ρωτήσει τον άντρα μου γτ τώρα δεν τα θυμάμαι...

Κορίτσια, αύριο έχουμε μια εκδήλωση στο Ζάππειο... Εκτός του ότι βαριέμαι φρικτά να πάω, δεν έχω τπτ να φορέσω, αφού τα παλιά μου ρούχα δε μου κάνουν... Κ δεν ξέρω αν εκεί κοντά υπάρχει κανένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Γνωρίζει καμιά σας;

...

Νατάσα έχει μέσα στο Ζάππειο πάρκινγκ ιδιωτικό...πηγαίνουμε βόλτα τη ζωίτσα εκεί στον κήπο και ξέρουμε...

Διαφημίσεις

αντίδραση του δικού μας μπαμπά

κάνει ζημιά η μαρία,της φωνάζει και εκείνη η σουπιά παίρνει ύφος λέει " μπαμπάαααα και σκάει φιλιά στον αέρα και έτσι ΗΡΕΜΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ αντί να γίνει το αντίθετο

και γενικά και σε εμένα το κάνει η μαρία αυτό αλλα επειδή την ξέρω δε λυγίζω και αρχίζει νακ λαίει να πέφτει κάτω να χτυπάει το κεφάλι της και είναι ικανή να τσιρίζει όλη μέρα ή όταν το θυμάται

επίσης ήθελα να σας το πώ

πλέον τρώει μόνη της:D

στο τραπέζι με το πιάτο της και το πιρουνάκι της

μόνο όταν είναι σούπα βοηθάω:D:D:D:D:D

λοιπον εχουμε και την εκδρομή!!!

πρεπει να κλεισουμε!!!

νομιζω οι 3μας θα παμε.

αν είστε έτοιμες

οκ να κλείσουμε κανένα πρόβλημα

πείτε μου τι χρειάζεται

ειρήνη

υπάρχει σε σιτε ο ξενοδοχείο να το δούμε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...