Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ??ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΒΕΣΤΙΟΥ?ΗΤΑΝ Ο ΩΡΑΙΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ??ΧΑΧΑΧΑ

χαχαχχαχα

ότι ήταν ήταν αλλα είπαμε

δυστυχώς δεν μου κάνει εκείνος τη φυσικο8εραπεία

αυτό που έχει το γόνατο λέγεται χονδροπάθεια, έχει δημιουργηθεί φλεγμονή, είτε απο κούραση και βάρος που σηκώνω, είτε απο στένωση στην μέση την οποία έχω

Διαφημίσεις

όχι όχι δεν έχει να κάνει με υγρό

έγραψα πιο πάνω

έχεις κάτι παρόμοιο?

εμένα μου είχαν πει πως είχε μαζέψει υγρό το γόνατο και έκανα φυσιοθεραπεία , η αλήθεια είναι πως με βοήθησε πολύ αλλά μου είχαν πει πως θα ξαναγεμίσει υγρό και απ οτι καταλαβαινω εχει μαζεψει γιατι με ενοχλει και με δυσκολευει στις σκαλες αστα εχω και παραπανω κιλακια

Γεια σας!!!:D:D

Παντα αργα εγω και μονη :(:(:( Τι να κανω δεν προλαβαινω πιο νωρις.....

Τα νεα μας χθες καναμε εμβολιο,ειμαστε 12.300 και 87 ποντους ολα καλα

Σημερα βεβαια μου ξυπνησε με δεκατακια εφτασε μεχρι 37.5 αλλα τωρα δεν εχει...

Ιωαννακι μου γλυκο ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι....εχεις 2 παιδακια ενω και εσυ ακομα εισαι παιδι....Εδω εγω ζοριστηκα με ενα Παιδι...υπομονη κοριτσακι μου φαση ειναι θα περασει.....

Βουλα τι κανουν τα παιδια ολα οκ???

Φιλακια στις υπολοιπες παω να ξαναδιαβασω ολο και κατι θα ξεχασα!:roll::mrgreen:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

χαχαχχαχα

ότι ήταν ήταν αλλα είπαμε

δυστυχώς δεν μου κάνει εκείνος τη φυσικο8εραπεία

αυτό που έχει το γόνατο λέγεται χονδροπάθεια, έχει δημιουργηθεί φλεγμονή, είτε απο κούραση και βάρος που σηκώνω, είτε απο στένωση στην μέση την οποία έχω

Νικολ το ιδιο εχει και η Μαμα μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν περναει ποτε.....οταν εκανε και εκεινη φυσιοθεραπεια ηταν καλυτερα αλλα τωρα με τι που γονατισει,κανει καμοια δουλεια πιο βαρια και κουρασει τα γονατα της γεμισουν υγρο πριζονται και ποναει....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

εμένα μου είχαν πει πως είχε μαζέψει υγρό το γόνατο και έκανα φυσιοθεραπεία , η αλήθεια είναι πως με βοήθησε πολύ αλλά μου είχαν πει πως θα ξαναγεμίσει υγρό και απ οτι καταλαβαινω εχει μαζεψει γιατι με ενοχλει και με δυσκολευει στις σκαλες αστα εχω και παραπανω κιλακια

μου φαίνεται οτι αυτά τα κιλάκια είναι που κάνουν την όλη ζημια :rolleyes:δυστυχώς σε όλες

Νικολ το ιδιο εχει και η Μαμα μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν περναει ποτε.....οταν εκανε και εκεινη φυσιοθεραπεια ηταν καλυτερα αλλα τωρα με τι που γονατισει,κανει καμοια δουλεια πιο βαρια και κουρασει τα γονατα της γεμισουν υγρο πριζονται και ποναει....

καλέ εμένα δε μαζεύει υγρό

θα ξαναρωτήσω σήμερα αλλά ούτε ο ορθοπεδικός ούτε η φυσικοθεραπεύτρια μου είπε κάτι τέτοιο!!!!!

τεσπά σας έχω πρήξει με τα προβλήματα μου

καλημέρα κορίτσια

έχουμε λίγο αποσυντονιστεί νομίζω και δε βρισκόμαστε

ήρ8ε η πε8ερούλα μου χθες

μας έφερε τέλεια δώρα ,έφερε και για τη μαρία μια σπανιόλικη στολή σούπερ ,οπότε είμαστε έτοιμες για τις αποκριες

χαχα

επίσης έφερε πολλά και όμορφα δώρα για όλους μας

τι καλή που είναι ώρες ώρες

χαχαχα

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια

έχουμε λίγο αποσυντονιστεί νομίζω και δε βρισκόμαστε

ήρ8ε η πε8ερούλα μου χθες

μας έφερε τέλεια δώρα ,έφερε και για τη μαρία μια σπανιόλικη στολή σούπερ ,οπότε είμαστε έτοιμες για τις αποκριες

χαχα

επίσης έφερε πολλά και όμορφα δώρα για όλους μας

τι καλή που είναι ώρες ώρες

χαχαχα

καλώς τα δεχτήκατε!!

ωραία εγώ του χρόνου θα την ντύσω κινέζα!! αχαχαχαχα

καλημέρα,καλημερα!!!!!

τι κανετε κοριτσακια μου??

εγω αποψε δεν κοιμηθηκα απο τον βηχα..ηπια 3 ποτηρια γαλα αλλα τπτ..με εχει κουρασει αυτο το πραγμα..

εχουμε και απιστευτη δουλεια εδω...χμ!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...