Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

νενα μου μεγαλωσε η χριστιαννα!!!!!

φτου,φτου τα κοτσιδακια της!!!

νομιζω πως αυτον τον καιρο τα παιδακια μας αλλαξαν εμφανισιακα..το εβλεπα στην δικη μου,αλλα τωρα με την χριστιαννα το σιγουρεψα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

νικολ κατσε πουλακι μου να ξεκουραστεις και θα τα βγαλεις τα χαλιά!!!εξάλλου νωρις δεν ειναι??εγω ειμαι και κρυουλιαρα,τα βγαζω μετα τις 20 μαιου.ακομη εχω τα πασχαλινά διακοσμητικά!!!!

ελενη μου ναι τωρα αδιαθετησα απο τοοοοοοοτε...

φαφελίτσα πες τους χαιρετισματα..αν τωρα ανηκεις στον ιδιωτικο τομεα,εχεις τα προνομια του ιδιωτικου..

ειρηνη δεν νομιζω οτι πρεπει να αισθανεσαι ασχημα για την κυρια...αντε να ηταν υπαλληλος παει στο καλό..αλλα όχι ιδιοκτητρια..ελειψη επαγγελματισμου..ευχομαι να βρεις οπως τον θελεις!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

ρε κοριτσια να σας θεσω το ερωτημα μου??στην πολυκατοικια που μενω ολοι ειναι συγγνεις του αντρα μου απο την μανα του θειες ξαδερφια κλπ..απο κατω μενει μια θεια του η οποια εχει 3παιδια 2αγορια 24και20χρονων και ενα κοριτσι 16.δεν εχω προβλημα μ κανεναν τα παμε μια χαρα αλλα ξερετε τι εχω παθει??τα δωματιαμας ειναι πανω κατω ακριβως το παιδικο ειναι πανω απο το δικο τους και η κρεβατοκαμαρα μας πανω απο την δικη τους..ε αυτη η γυναικα η ειναι κουφη η δεν εξηγειτε αλλιως..εχουν την τηλ μεσα στο δωματιο και βλεπει με την ενταση τερμα εως και της 3το πρωι η και το μεσημερι..ο γιος της βαζει τα τραγουδια τερμα λες και ειναι κανενα 15χρονο σε σημειο να τρανταζει η πολυκατοικια..της εχω μιλησει απειρες φορες τουλαχιστονγια την τηλεοραση να την εχει πιο χαμηλα αλλα με εχει αγνοησει συστηματικα...τωρα ειμαι στα προθυρα να κατεβω και να τους βρισω γιατι εδω και 2,5χρονια νιωθω οτι μενω πανω απο καφετερια...τουλαχιστον να χαμηλωσει την μουσικη και να καταλαβει επιτελους οτι εχω 2μωρα..

:-D

Διαφημίσεις

νικολ κατσε πουλακι μου να ξεκουραστεις και θα τα βγαλεις τα χαλιά!!!εξάλλου νωρις δεν ειναι??εγω ειμαι και κρυουλιαρα,τα βγαζω μετα τις 20 μαιου.ακομη εχω τα πασχαλινά διακοσμητικά!!!!

ελενη μου ναι τωρα αδιαθετησα απο τοοοοοοοτε...

φαφελίτσα πες τους χαιρετισματα..αν τωρα ανηκεις στον ιδιωτικο τομεα,εχεις τα προνομια του ιδιωτικου..

ειρηνη δεν νομιζω οτι πρεπει να αισθανεσαι ασχημα για την κυρια...αντε να ηταν υπαλληλος παει στο καλό..αλλα όχι ιδιοκτητρια..ελειψη επαγγελματισμου..ευχομαι να βρεις οπως τον θελεις!!!!

καλέ δε θα βάλω καλοκαιρινά απο τώρα

απλά θα τα αλλάξω

θα βάλω τα ανοιξιάτικα.λίγο πιο λεπτά

λερωθήκανε πολύ τα άλλα

αν δεν μπεί ο ιούνιος δεν ξεστρώνω, άσε που είναι και βορεινό το σπίτι μου και είναι "κρύο"

άνια μου τι να πώ?

αν είναι τόσο ενοχλητικοί και΄κάνουν φασαρία σε ώρεσ που τα μωρά κοιμούνται θα έκανα κι εγώ παρατήρηση

βάλε τον άντρα σου να τους πει που είναι και δικό του σόι;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...