Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

τα νεα μου τωρα........

ειμαι στα προθυρα της καταρρευσης κυριολεκτικα!!πηγα στον γιατρο,με εδιωξε γιατι δεν ειχα βαλει το αυτοκολλητο στο βιβλιαριο,ξαναπηγα μετα,μου εδωσε κυριολεκτικα μια τσαντα φαρμακα και μου ειπε απολυτη ηρεμια και αφωνια γιατι ο οργανισμος μου ειναι πολυυυυ καταπονισμενος,ξαναγυρισα στην δουλειάοπου γινεται χαμος,τσακωθηκα με τονα αντρα μου γιατι αυριο πρεπει εγω να παω το αμαξι για σερβις, λες και εχω λιγα να κανω.....αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

nenaki μου τι έπαθε το κοριτσάκι σου

περαστικά

το πουλάκι μου θα πόνεσε και θα φοβήθηκε και πολύ

περαστικά να είναι

ευαγγελία ακόμη παιδεύεσαι με την ιώση που είχες πυρετό ή έχασα επεισόδεια?

εγώ αύριο αρχίζω φυσικοθεραπείες

δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά

σήκωσα και τα χαλιά σήμερα κ αύριο εχω μπόλικη δουλειά

αυτά τα νέα μου

Χμ... Ξεκινάω ανάποδα...

Νικόλ, μην ανησυχείς! Όλα θα πάνε καλά! Θα δεις ότι με τη θεραπεία θα επανέλθουν όλα! Έχε λίγη πίστη! Να σου πω, μήπως δεν ήταν η κατάλληλη περίοδος για χαλιά; Υποψιάζομαι πως ίσως θα έπρεπε να κουράζεσαι λίγο λιγότερο τώρα...

Διαφημίσεις

Γεια σου, Ιωαννούλα! Μια που ήρθες, θα σχολιάσω εσένα κ συνεχίζω μετά με τα υπόλοιπα!

Γλυκό μου κοριτσάκι, έχεις δύο παιδάκια τη στιγμή που ακόμα είσαι εσύ η ίδια παιδάκι! Είναι πολύ σημαντικό κ ό,τι ομορφότερο έχει να μας προσφέρει η ζωή μας, αλλά χρειάζεται κόπο κ κούραση... Εάν παραπονιέμαι εγώ ότι δεν προλαβαίνω, ότι πνίγομαι κτλ, τι να πεις κ εσύ; Τη στιγμή μάλιστα που ο μπεμπάκος σου μετράει λίγους μόνο μήνες ζωής;;; Σε θαυμάζω! Χρειάζεται τόλμη αυτό που έχεις "χτίσει" ως τώρα! Έχε λίγη υπομονή, κοριτσάκι μου! Τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν σιγά - σιγά!

Κ για τα κιλα, δε νομίζω πως χρειάζεται να ανησυχείς! Επειδή ήσουν γενικά πάρα πολύ αδυνατούλα, σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως είναι καλύτερα πλέον με λίγα κιλά παραπάνω απ' ό,τι πριν;;;

Ιωάννα, ελπίζω να βγάζεις νόημα... Φορτίζομαι συναισθηματικά... Έχω πάνω μια ξαδελφούλα, 22 ετών με τρία παιδάκια, 3,5 ετών, 1,5 έτους κ 4 μηνών! Στην εμφάνιση μου τη θυμίζεις πολύ! Για αυτό κ καμιά φορά οι απαντήσεις μου είναι κάπως...

Τώρα που το σκέφτομαι... Έχουν βαφτίσει το 1ο και το 2ο παιδάκι τους. Το 3ο το καλοκαίρι με το καλό! Για γάμο έλεγαν μαζί με την 1η βάφτιση, μετά μαζί με τη 2η, αλλά ούτε τότε τους κάθισε... Τελικά, παντρεύτηκαν με πολιτικό λίγο πριν γεννηθεί η μικρούλα τους! Τραπέζι δεν έκαναν σε καμία βάφτιση γτ δεν τα βγάζουν πέρα οικονομικά... Αυτά...

Ευαγγελία, περαστικά σου! Για το σέρβις δεν έχω να πω κάτι... Έχουμε ένα τουτού κ το πηγαίνουμε μαζί στην αντιπροσωπεία, όταν χρειάζεται... Κ μια που το ανέφερες, το δικό μου το αυτοκόλλητο που να το έχω θάψει, οεο;;;

Νένα, περαστικά να ΄ναι για τη Χριστιαννούλα! Τι μεγάλη ταραχή θα πήρες! Τουλάχιστον είχαν όλα καλή κατάληξη! Δεν είμαι καθόλου ψύχραιμη, οπότε καταλαβαίνεις πως θα αντιδρούσα... Αντίσκηνο έξω από το παίδων!

Κ επανέρχομαι στα ράμματα... Εμένα, βρε κορίτσια, με τραβούσε πολύ η τομή μου μέχρι κ κανένα εξάμηνο μετά... Το είπα στο γιατρό, την εξέτασε εξωνυχιστικά αλλά όλα ήταν οκ! Αλλά αραιά κ που πλέον το αισθάνομαι ακόμα το τράβηγμα... Ίσως να φταίει η τερααααστια τομή που έχω... Τι να πω; Απλά, πάντα αναρωτιέμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά... Ουφ, άγχος κ αυτό!

Διαφημίσεις

ΦΑΦΕΛΙΤΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΘ ΤΑ ΜΙΚΡΑ..ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΚΑΝΕΣ?

:-D

Μόνοι σας θα αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για σας! Μην ακούτε κανέναν! Κ το γάμο να τον κάνετε όποτε κ όπως σας βολέψει! Κ είπαμε, τα αυτιά κλειστά! Ελάχιστα άτομα θα τολμούσαν να είναι στη θέση σου!

Κ για τη μικρή, μην ανησυχείς! Ξέρει ότι την αγαπάς όσο τπτ κ είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνει πως η μαμά είναι κ αυτή άνθρωπος που κάποιες φορές δεν αντέχει άλλο κ ξεσπάει! Θα της τα "ξεπληρώσεις" όλα, όταν μεγαλώσει λίγο ο μπεμπάκος κ έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο!

Όχι, φυσιολογικά γέννησα... Για αυτό μπαίνω σε υποψίες...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΧΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΠΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ??ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ..ΣΕ ΤΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕ?

:-D

Έχω πάει... Δε βλέπει κάτι ανησυχητικό! Υποψίες, μήπως κάτι δεν έκανε καλά, αν κ υποτίθεται πως είναι από τους καλούς κ τα ράμματα το φόρτε του... Κ ακόμα πιο πολλές υποψίες ότι θα έχω πολλούς πόνους σε επόμενη εγκυμοσύνη... Ή ότι κάτι δεν έχει κλείσει καλά... Οι υποψίες είναι ανάλογα με τη διάθεσή μου... Όσο χειρότερη διάθεση έχω, τόσο πιο τρομερά πράγματα σκέφτομαι! Δεν πάω καλά...

Πάντως, κ εγώ είχα πολλά ράμματα! Βλέπεις η Ραφαελλίτσα ήταν φαγανή κ είχε κ πολύ μεγάλο κεφαλάκι! Θέλαμε να αποφύγουμε κ καισαρική, οπότε... να μια τομή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...