Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλησπερα!!! Καλε Νικολ και νομιζα οτι ημουνη μονη αρρωστοφοβικη στο τοπικ.....Βεβαια εγω φοβαμαι μονο για καρδια :-P μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου σε φθυρει....

Ενα πραγμα με εμαθε κοριτσια αυτο που περασα... οτι πρεπει να ζουμε την καθε μερα ευγνωμονες για αυτα που εχουμε πανω απο'λα υγεια σε μας και τους δικους μας...τπτ δεν ειναι πιο σημαντικο...

Σπαραξε η καρδια μου σημερα...αν βλεπατε αυτη τη μανα.....τον πατερα.....αλλα και το αγορι της κοριτσια αυτο το παιδι που για χαρη της παρατησε τα παντα για να ειναι διπλα της....αχ τι να πω :-(

συγνωμη κιολας...μπαινω και σας ψυχοπλακωνω....

Ευακι τωρα σου ηρθαν απο τοτε που ειχαμε καθυστερηση ολες???

Βουλα μου τι κανετε?? πως ειναι τα παιδακια σου??? αρρωστησες και εσυ??? περαστικα...

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Αύριο,τους ζητήσανε στο σχολείο να πάνε κάποιο έντομο,ζωντανό ή πεθαμένο!!

Μου το είπε το απογευμα η κόρη μου κι άντε να βρεις...!!

Κι έχασα και δυο καλά!Μια ζαβλακωμένη σφίγγα 0002048F.gif που είχε καθίσει στη σήτα της κουζίνας και μια ωραία αραχνίτσα 00020385.gif που περπάταγε στο καρεκλάκι του μικρού!!

Τώρα πρωί πρωι θα ψάχνω να βρω τίποτα!Μου λεέι η μικρή οτι άμα δε βρούμε τίποτα να πάμε μυρμήγκι.Όλη η τάξη θα έχει πάει μυρμήγκια!!

sig.asp?img=ad1

LGXAp3.png

vjNwp3.png

γεια σας κοριτσια.ας τα παρω με την σειρα!

Βρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι; Όσες από εσάς γέννησαν φυσιολογικά νιώθουν καθόλου "τράβηγμα" στην περιοχή της τομής; Ή μόνο εγώ είμαι η υπερβολική;

νατασσα εμενα με εχουν τραβηξει κανα 2-3 φορες αλλα προχθες επαθα κατι αλλο πρωτη φορα.Εκει που ξυριζομουν ισως απο την εγκυμοσυνη τα νιωθω τα ραμματα πρισμενα και με το ξυραφακι σκαλωσε σε ραμμα κ ερεθιστηκε,για 3 μερες με παιθανε στο πονο.δε ξερω γιατι συνεβει αυτο,τοσο ευαισθητα ειναι?

πήγα σε κλινική γιατί αγχώθηκα και με είδε ορθοπαιδικός

6 εβδομάδες φυσικοθεραπεία κι αν συνεχίζει ο πόνος και το τρίξιμο θα κανω μαγνητική:(

οι ακτίνες μου βγήκαν καλές

ελπίζω ότι θα περάσει κι αυτό

πάντως και ο παθολόγος και ο ορθοπαιδικός μου είπαν ότι είμαι πολύ μικρή για να σκεφτούν για οστεαθρίτιδα, αν και σε εμένα όλα μπορούν να συμβούν, πιστεύω...

νικολεττακι μου μη στεναχωριεσαι ,ολα καλα θα πανε.εσυ εισαι βραχος!!!!!

και που λέτε...περίμενα τον παθολόγο στην αρχή

κι έρχεται ένα παιδάκι και μου λεέι ελάτε

ήταν ο γιατρός:shock::shock::shock::shock:

δε μπορώ να το χωνέψω:rolleyes:

πριν δω κ εγω πιο κατω θα εγραφα καλος καλος????αλλα με προλαβες!!!οπως και οι αλλες!!χαχαχ

Πήγαμε στη μαμά μου σήμερα και άφησα τα παιδιά για να κοιμηθώ λιγάκι με την ησυχία μου...

Αύριο θα πάω να δω ένα σπίτι που νοικιάζεται κοντά στη μαμά μου...

αρχισατε το ψαξιμο βουλιτσα?αντε να τακτοποιηθειτε εκει κοντα να στε μια χαρα.

Ελενη συλληπητηρια για την φιλησου.πραγματικα μονο υγεια να εχουμε κ ολα τα αλλα θα τα παλεψουμε.

μαριγω αντε λιγο εμεινε και μετακομιζετε και εσεις σε αλλη γη σε αλλα μερη!!

εμενα παλι μου αρεσουν πολυ οι μετακομισεις!!!!χαχαχα

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

να σας πω και τα δικα μας νεα.

σημερα ειχαμε τρεχαματα στο νοσοκομειο,η χριστιαννα πρωτη φορα επεσε και εκανε γερο χτυπημα.Επεσε και χτυπησε την μυτη της στην προεξοχη του κρεβατιου της κρεβατοκαμαρας,σκιστηκε η μυτη της,πρηστηκε και να το κλαμα κ το αιμα.εντωμεταξυ γενικοτερα με το αιμα δεν εχω κατι αλλα αμα δω την μικρη παθαινω αμοκ.κοντεψα να σαλταρω.την ειδε ωριλας και χειρουργος,την εβαλαν ενα τσιροτο (παιδικα ραμματα) για να επουλωθει το σκισιμο και φυγαμε.το πουλακι μου το καλο.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

να σας πω και τα δικα μας νεα.

σημερα ειχαμε τρεχαματα στο νοσοκομειο,η χριστιαννα πρωτη φορα επεσε και εκανε γερο χτυπημα.Επεσε και χτυπησε την μυτη της στην προεξοχη του κρεβατιου της κρεβατοκαμαρας,σκιστηκε η μυτη της,πρηστηκε και να το κλαμα κ το αιμα.εντωμεταξυ γενικοτερα με το αιμα δεν εχω κατι αλλα αμα δω την μικρη παθαινω αμοκ.κοντεψα να σαλταρω.την ειδε ωριλας και χειρουργος,την εβαλαν ενα τσιροτο (παιδικα ραμματα) για να επουλωθει το σκισιμο και φυγαμε.το πουλακι μου το καλο.

Ωχ ματια μου,.....Τωρα θα κοιμαται φανταζομαι εε?? αχ μες το προγραμμα ειναι και αυτα δυστυχως γμτ το να πεφτουν δεν πειραζει,,,οταν χτυπανε ειναι το γμτ...Εχουμε γλυτωσει εμεις απο τετοια....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!

χτες με πεταξε εξω και μετα δεν ξαναεμπαινα!!!

οταν ειχαμε συνδεση στα 2 ημασταν μια χαρά!!

τώρα που έχουμε στα 8,ποτε σερνεται,ποτε δεν μπαινει..χάλια!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

καλημέρα κορίτσια! καλημέρα ευάκι!

νενάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα...μετά από εκείνο το πέσιμο στη σκάλα τρέμει η ψυχή μου! περαστικά και τα πρηξίματα φεύγουν μη στενοχωριέσαι...

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Νένα μου περαστικά στη χριστιανούλα.Πώς είναι σήμερα;

Ελένη μου συλληπητήρια για τη φίλη σου...Τ αγοράκια μου καλά είναι...Δεν αρρώστησα απλά είμαι ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένη...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα σας..χτες ειχα ενα πολυ ασχημο βραδυ,εχω πεσει πολυ ψυχολογικα απο διαφορους παραγοντες..και επειδη εχω δεθει με παρα πολλα κοριτσακια απο αυτο το καφε και απο αλλα 2 συγκεκριμενα θα σας τα πω..λοιπον απο τοτε που γεννησα ειμαι μεσα στην στεναχωρια στα νευρα και γενικα ψιχοπλακωνομαι με το παραμικρο..χτες καναμε και μια συζητηση με τον συζυγο και κανονισαμε λογω οικονομικων να καθυστερησουμε κι αλλο τον γαμο και να κανουμε μονο την βαφτιση..επισης τα εχω παρει με τον εαυτο μου γιατι μαλωνω συνεχεια την μικρη και μετα σκεφτομαι οτι και αυτη ηταν μωρακι μικρο και εγω την μεγαλωσα και οτι ηταν το παιδακι που με εκανε μαμα και στεναχωριεμε παρα πολυ με την συμπεριφορα μου..επισης δεν εχω ορεξη για τιποτα απολυτως,με ριχνει και γενικα το σωμα μου που δεν μπορω να χασω τα κιλα και δεν μου κανει κανενα ρουχο και πεφτω ακομα πιο πολυ..τεσπα τουλαχιστον εχω τον αντρα μου που με καταλαβαινει και με αγαπαει οπως ειμαι..συγνωμη αν σας ζαλισα αλλα ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου..

:-D

άννια μου μάλλον είναι τα ορμονικά σου μετά την γέννα..έτσι ένιωθα και εγώ

γιατι δεν κάνετε γαμοβάφτιση μαζί που είναι και της μόδας?? δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις τραπέζια..δεν νομίζω με δυο μωρά να σε παρεξηγήσει κανείς...

για το σώμα σου δεν μπορώ να πώ τίποτα...ξεκίνησε μόνη σου να βάζεις μικρούς στόχους, δεν γίνεται να επανέλθει άμεσα στα παλιά...

το κυριότερο είναι που έχεις ως υποστήριξη τον αντρούλη σου!! είσαι πολύ τυχερή, δεν το έχουν πολλές γυναίκες αυτό...

αννια μου καλό μου κοριτσάκι καλα κανεις και μας τα λες!!!!!!!!!

και εμεις σε θεωρουμε φίλη μας!!!

νομίζω πως μεγάλο ρόλο παίζουν οι ορμόνες!!!

εχεις δικιο που στεναχωριεσαι με την μικρη αλλα δε νομιζω οτι την μαλωνεις αδικα..κατι κανει η ζουζουνα σου..και αν δεν την μαλωσεις τωρα και την αφησεις να αλωνισει,καηκες μετά!!!εξαλλου πιστευω πως εισαι πολύ τρυφερη μανουλα..

όσο αφορά την βαφτιση και το γαμο, να κανεις αυτο που νομιζεις σωστο..κατι ξαδερφια μου ειναι ανυπαντρα, το κοριτσακι τους κλείνει τα 3 και δεν εχουν κανει ακομα τιποτα..γιατι θέλιυν να κάνουν ΤΗΝ γαμοβαφτισια και μαζευουν λεφτα..προσωπικα δεν θα το έκανα..αλλα ο καθενας όπως μπορεί,κανεις δεν θα παρεξηγησει και δεν θα παρεξηγηθεί..εκτός από τους κακοπροαιρετους, οι οποιοι ότι και να κάνεις δεν......

όσο για τα κιλά σου....χα ποια κιλά σου???!!!!πλάκα μας κάνεις???κουβαλαω 8 απο περυσι τετοια εποχη και δεν το ραβω!!!κοριτσάκι μου..εξαλλλου τωρα που ερχεται και καλοκαιρι, θα φυγουν όλα!!!!!

και το πιο σημαντικό...ο αντρουλης σου ειναι διπλα σου!!!αυτό τα λέει όλα!!!!!και για να σε κανω καλυτερα, ερευνα λεει πως οι αντρες που πραγματικά μας αγαπανε δεν προσεχουν τα παραπανω κιλά!!!

μονο τα παρακατω καταλαβαινουν!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...