Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σου, Ιωάννα! Εσύ είσαι μικρούλα, βρε! Τι να κάνεις με εμάς τις γιαγιάδες;;; χαχα

Βρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι; Όσες από εσάς γέννησαν φυσιολογικά νιώθουν καθόλου "τράβηγμα" στην περιοχή της τομής; Ή μόνο εγώ είμαι η υπερβολική;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Γεια σας καλημερα,Τι κανετε??

Εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη πεθανε μια κοπελιτσα πολυ γνωστη μου...23 χρονων απο καρκινο στα κοκκαλα......:(:(

Δεν σας εχω διαβασει καθολου...Ελπιζω να ειστε ολες καλα,θα παω στην κηδεια σε λιγο......

Θα ξαναμπω το Βραδακυ

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Ελενάκι,"καλό ταξίδι" στη φίλη σου!

Αυτά ακούμε και μετά θυμόμαστε ότι τίποτα άλλο δεν έχει σημασία!

Όλα ξεπερνιούνται,εκτός απ'αυτό.

Κι εμένα ο θείος δεν πάει καλά.Απ' οτι λένε θα μείνει "φυτό".

Όλοι είμαστε πόλύ στεναχωρημένοι.

Sorry,δεν ήθελα να σας ρίξω τη διάθεση,αλλά όλα μες τη ζωή είναι.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Γεια σας καλημερα,Τι κανετε??

Εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη πεθανε μια κοπελιτσα πολυ γνωστη μου...23 χρονων απο καρκινο στα κοκκαλα......:(:(

Δεν σας εχω διαβασει καθολου...Ελπιζω να ειστε ολες καλα,θα παω στην κηδεια σε λιγο......

Θα ξαναμπω το Βραδακυ

τέτοια λέγε μου

αν διαβάσεις πιο πάνω θα καταλάβεις δε θέλω πιο πολύ να αγχωθώ:(

κρίμα την κοπέλα, κρίμα:(

ελα βρε νικολ μου μην ανησυχεις δεν θα ειναι τιποτα παρα μονο ελλειψη ασβεστιου..για αυτο φαε γιαουρτι γαλα φετα..επισης μια καλη πηγη ασβεστιου ειναι το κασερι και γενικα τα κιτρινα τυρια..εγω εχω προβλημα με τα κοκκαλα μου απο 5χρονων και τωρα με τα μωρα με εχει πιασει το χερι μου χαλια..

:-D

τέτοια λέγε μου

αν διαβάσεις πιο πάνω θα καταλάβεις δε θέλω πιο πολύ να αγχωθώ:(

ψιτ φιλεναδα εσύ φάε γιαουρτάκι,πιες γαλατακι και αστα τα υπόλοιπα;);)

φαντασου αν και παιρνω απιστευτο ασβεστιο καθε μερα(λάτρης του γαλακτος γενικα!!) μετα την εγκυμοσυνη τα κοκκαλα της μεσης με εχουν τσακισει:idea::idea:

πόσο μαλλον αν δεν επαιρνα!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

όλες γινόμαστε γιατροί και βγάζουμε διάγνωση κι εγώ κυρίως είμαι εκείνη με την πιο επικύνδυνη ...ότι κι αν μου έχει συμβεί όλα έιναι παράξενα γι αυτό φοβάμαι πολυ

τεσπά

πήγα σε κλινική γιατί αγχώθηκα και με είδε ορθοπαιδικός

6 εβδομάδες φυσικοθεραπεία κι αν συνεχίζει ο πόνος και το τρίξιμο θα κανω μαγνητική:(

οι ακτίνες μου βγήκαν καλές

ελπίζω ότι θα περάσει κι αυτό

πάντως και ο παθολόγος και ο ορθοπαιδικός μου είπαν ότι είμαι πολύ μικρή για να σκεφτούν για οστεαθρίτιδα, αν και σε εμένα όλα μπορούν να συμβούν, πιστεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...