Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πάντως, βρε Ειρήνη μου, ακόμα κ εμείς εδώ που είμαστε λίγο αποκομμένοι, όλοι οι ιδιωτικοί προσφέρουν φαγητό κ σχολικό... Κ μάλιστα ένας αγγλόφωνος που υπάρχει κοστίζει γύρω στα 450, αν θυμάμαι καλά! Αν κ πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο που θα πρέπει οι γονείς να πληρώνουν παραπάνω για κάτι τέτοιο... (προσωπική άποψη πάντα...)

νατάσα μου δεν την έγραψα λόγω αγγλόφωνου ...απλά με βόλευε γιατί την κρατούσαν μέχρι τις 5-5.30

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Έχεις απόλυτο δίκιο! Υποτίθεται ότι στέλνεις το παιδί στο σταθμό επειδή δεν υπάρχει άτομο να την κρατήσει σπίτι... Δε γίνεται να το μαθαίνεις τελευταία στιγμή... Αν η θεία ή αν η οποιαδήποτε θεία ήταν μακριά, τι θα κάνατε;;; Μπορούσε τουλάχιστον να τσεκάρει να έχεις πάρει το μνμ, αφού επέλεξε αυτόν τον τρόπο...

Καλημέρα Ειρήνη μου...

Προσπάθησε να ηρεμήσεις.Εχεις δίκιο έπρεπε να πάρουν τηλέφωνο να ενημερώσουν.Πόσο κοστίζει πια;Τόσα λεφτά παίρνουν.Δυστυχώς οι περισσότεροι παιδικοί σταθμοί λειτουργούν έτσι.Τα λεφτά μόνο να παίρνουν..Αυτό θέλουν...Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Βούλα, συμφωνώ! Μια μαθήτριά μου πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο (Β' γυμνασίου). Οι γονείς της πληρώνουν σχεδόν 10 χιλιάδες το χρόνο... Τις προάλλες έστειλαν ειδοποίηση στους γονείς να δώσουν εξτρά 2? ο καθένας για φωτοτυπικό χαρτί! Αν είναι δυνατόν! Κάτι τέτοια βλέπω κ μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο!

ειρηνη μου μην το πολυσκεφεσαι....δεν ειναι αστεια αυτα τα πραγματα..σιγουρα θα βρεις κατι άλλο καλό, δεν το συζηταμε.

δεν ξερω αλλα γνωμη μου ειναι οτι με τα παιδια και με τα λεφτα δεν παιζουμε..ποσο μαλλον όταν αυτα τα 2 συνδιαζονται..

FAcZp3.png

gimFp3.png

τα εχουμε δει και τα ιδιωτικά, τι να λεμε τωρα..

παντως εγω αν το ακπαιδευτικο συστημα συνεχισει να ειναι ετσι χαλια, ουτε ιδιωτικο θα την στειλω,ουτε φροντιστηρια..κατευθειαν στο εξωτερικο..να σπουδασει οτι θελει..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

τα εχουμε δει και τα ιδιωτικά, τι να λεμε τωρα..

παντως εγω αν το ακπαιδευτικο συστημα συνεχισει να ειναι ετσι χαλια, ουτε ιδιωτικο θα την στειλω,ουτε φροντιστηρια..κατευθειαν στο εξωτερικο..να σπουδασει οτι θελει..

Εγώ πάλι αυτό είναι που θέλω να αποφύγω... Να φύγει τόσο μακριά το κοριτσάκι μου! Είπαμε να γίνουν ανεξάρτητοι άνθρωποι, αλλά όχι κ τόσο! χαχα

Θα με τρελλάνει αυτό το παιδί...

Εβαλα πλυντήριο και ακούω θόρυβο...Είχε βάλει μέσα ο Γιωργάκης το μπουκαλάκι του...Να πλυθεί και αυτό...

μπράβο που είστε καλύτερα

ότι και να μ ας συμβαίνει να είναι περαστικό

όσο για το πλυντήριο κι εγώ κλείνω την πόρτα της αποθήκης και του πλυντηρίου γιατί βρίσκω πολλά πράγματα μέσα ,άσε που βάζει ότι ρουχο κυκλοφορεί στο σπίτι:tongue::D

η μαρία όταν τη ρωτάμε πως τη λένε, λέει

Μάια

Καλημέρα, κορίτσια!

Θέλω να κερδίσω ένα τζόκερ... Δεν αντέχω άλλο να έρχομαι σε αυτή τη δουλειά... Εϊναι μαρτύριο...Βούλα, περαστικά σας!

Τα διάβασα όλα, αλλά δε μου έμεινε τπτ άλλο... Σέρνομαι σήμερα... Έχω ένα ανακάτεμα το κάτι άλλο...

μήπως το κέρδισα εγω???

έπαιξα χθες αλλά δεν το είδαμε

μωρέ λές????

χαχαχχαχαχχα

ωραία να λέμε η δουλειά = λεφτά αλλά όταν η δουλειά σου διαλύει την ψυχολογία είναι άστα να΄πάνε

ψάχνεις για κάτι άλλο ? ή όχι ?

αφήστε που είμαστε ο μοναδικός ιδιωτικός σταθμός που έκλεισε δυο εβδομάδες λόγω του Πάσχα....+ ό,τι πληρώνω του κόσμου τα λεφτά + ότι δεν παρέχει΄ούτε φαγητό, ούτε σχολικό...

μου πουλάει το περιβάλλον και καλά επειδή έχει 7 στρέμματα γκαζόν και το ότι είναι αγγλόφωνο....

να το χ..ω!!!

πρώτη φορά το ακούω αυτό

εδώ και ο κρατικός που στέλνει η συνυφάδα μου, φαγητό έχει και έρχονται ταισμένα τα παιδάκια

:shock::shock::shock:

Πρώτα απ' όλα, προσπάθησε να ηρεμήσεις...

Αν είναι γενικά φλου η συμπεριφορά της, δεν την πολυενδιαφέρει για τα παιδιά κ ο λόγος που έστειλε μνμ ήταν καθαρά για οικονομικούς λόγους, τότε σίγουρα θα πρέπει να αλλάξεις σταθμό! Αν όμως ήταν τυχαίο γεγονός κ οφείλεται στο πένθος, ξανασκέψου το!

Ειρήνη αν ήταν μοναδικό γεγονός θα συμφωνήσω μ αυτό που σου λέει η νατάσσα

εσύ ξέρεις , όμως!

αλλά χωρίς φαγητό ???????????????:confused:(κόλλησα τώρα)

Εγώ πάλι αυτό είναι που θέλω να αποφύγω... Να φύγει τόσο μακριά το κοριτσάκι μου! Είπαμε να γίνουν ανεξάρτητοι άνθρωποι, αλλά όχι κ τόσο! χαχα

απα πα , και να θελήσει να πάει θα πάω κι εγώ:tongue:

Νικόλ, μάλλον δεν ψάχνω για άλλη δουλειά γτ είναι περιορισμένες οι δυνατότητές μου... Τι εννοώ;;; Δεν οδηγώ (φοβία) κ δεν μπορώ τις μετακινήσεις (ίλιγγος). Οπότε, πρέπει να βρω κάτι εδώ κοντά κ σε ιδιωτικό τομέα δεν παίζει κάτι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...