Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Μανούλες,ευχαριστώ που με καλοδεχόσαστε!Καλώς σας βρήκα!Δυστηχώς δε σας πρόλαβα οn line, γιατί έκανα δουλειές,μαγειρέματα! Τα παιδάκια μου κοιμούνται ακόμα,απ'τις 6,πρωτοφανές!Αυτή η εποχή με τις ιώσεις είναι λίγο επίφοβη.Εμεις είχαμε αρρωστήσει οικογενειακώς πριν 20 μέρες κι ο μπεμπάκος μου,το πέρασε λίγο βαριά.Ήταν ίωση και μας πήγε μέχρι παίδων από λάθος διάγνωση του παιδίατρού μας.Όσο το σκέφτομαι θυμώνω.Τώρα είναι στην αναρρωση ο μικρούλης μας.Τέλος καλό όλα καλά.Αλλά έχω φοβηθεί λίγο με τους γιατρούς,δεν τους εμπιστεύομαι.Περαστικά στα νινάκια σας που είναι αρρωστούλια και στις μαμάδες!

Να σας ρωτήσω κάτι:Εσας περπατάνε στις μύτες τα μικρά σας?Γιατί εμένα περπατάει αρκετά συχνά έτσι.

Καληνύχτα σε όλες!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Να 'μαι πάλι βραδυνή-βραδυνή! Πολλά γράψατε... Θύμησε παλιές καλές εποχές!

Θα σας πω πρώτα για τη μικρή... Μέχρι την ώρα που επέστρεψα από τη δουλειά, ήταν όλα θετικά! Έλα μου όμως ντε που σήμερα αποφάσισε να φάει όλη της τη φρουτόκρεμα (βραστό μήλο κ μπανάνα) για 1η φορά. Το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό... Τα έχασα τελείως, άρχισα να κλαίω κ εκεί πάνω ήταν που πήρε τηλ η πεθερά μου να πάμε το παιδί στο νοσοκομείο γτ το είδε στον ύπνο της, λέει... Μη χειρότερα...

Να μην τα πολυλογώ... Η επόμενη φορά ήταν καλύτερη, σχεδόν φυσιολογική! Η παιδίατρος πιστεύει ότι ήταν αντίδραση στις τροφές που είχε πολλές ημέρες να φάει... Σταδιακά επιστρέφουμε στην παλιά μας διατροφή... Κ βλέπουμε... Α, σταματήσαμε προς το παρόν κ τη σκονούλα... Αυτά τα νέα μας...

Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες σας πάρα πολύ για το ενδιαφέρον! Με συγκινήσατε! Εννοείται πως το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στη Φενούλα!!!

Νικόλ, κ εμείς πήραμε παπουτσάκια! Καλά, εκρού με τρία λουλουδάκια, ροζ, φούξια και μωβ! Να πηγαίνουν με όλα μας τα ρουχαλάκια! Ήθελα κ αθλητικά ανατομικά, αλλά δε βρήκα σχέδιο να μου αρέσει... Κρίμα γτ είχαν κ μισές τιμές...

Βασικά την παιδίατρο μας την κατηγορούν ότι είναι υπερβολική κ πολύ σχολαστική, ακόμα κ για τότε που ήταν στο Παίδων. Έχει χάσει πολλούς πελάτες, επειδή τους στέλνει σε εξειδικευμένους γιατρούς ή για εξειδικευμένες εξετάσεις όταν δει κάτι που την ανησυχεί... Εννοείται ότι οι περισσότεροι δεν ήθελαν να ξαναπάνε, όταν ήταν καλά τα αποτελέσματα... Για αυτό κάνω κ ό,τι μου λέει! Ελπίζω να μη με διαψεύσει!

Βούλα, περαστικά σου! Μεγάλη ταλαιπωρία τραβάς! Τουλάχιστον είναι καλύτερα τα μικρούλια σου!

Εμείς παντρευτήκαμε 7/7/2007! Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, μας πάει ο Ιούλιος! Ιούλιο αρραβωνιαστήκαμε, Ιούλιο κάναμε κ τη βάφτιση της μικρής μας! (Το ότι η Ραφαέλλα μας ξέφυγε κ πήγε κ γεννήθηκε Παρθενάκι, καλύτερα να μην το σχολιάσω...)

Διαφημίσεις

Προσπαθώ να θυμηθώ το πότε γνώρισα τον άντρα μου, αλλά δεν... Κ δε μου πάει να τον ξυπνήσω για να τον ρωτήσω... Θα τον ρωτήσω αύριο πρωί - πρωί... Θα σκάσω τώρα από την περιέργειά μου!

Ευαγγελία, επειδή δεν έχω ακούσει καθόλου "ειδήσεις" αυτές τις μέρες, ποιος είναι αυτός ο 40χρονος που αναφέρεις; Γνωστός;;;

Μαριγώ, καλώς όρισες στην παρέα μας!

Σας καληνυχτώ γτ κοιμάμαι όρθια... Αχ, ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα το κοριτσάκι μου! Ψυχολογικά δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση...

Καλημέρα καλημέρα!!!!!!!!

Σήμερα έχουμε πάλι πολύυυυυυυυυυυυυυυ κρύο.Αυτό σημαίνει έξω δεν έχει να βγούμε:(:(:(:(:(

fafela πάει καλύτερα το κοριτσάκι σου διάβασα.Μπράβο κοπέλα μου:P:p:p:pΑυτό είναι ευχάριστο.

526437xvildghyb3.gif

φαφελίτσα πόσες μέρες πήρατε στην σκονούλα??

εμείς πήραμε σκονουλα και αντιβιωση και διαιτα για μια ολόκληρη εβδομάδα,μεχρι να περάσει.

καλύτερα να μην πεις στον αντρα σου οτι δεν θυμάσαι πότε τον γνώρισες!!:lol::lol:

ο δικός μου θα είχε φρικάρει!!!!:rolleyes::rolleyes:

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες,ευχαριστώ που με καλοδεχόσαστε!Καλώς σας βρήκα!Δυστηχώς δε σας πρόλαβα οn line, γιατί έκανα δουλειές,μαγειρέματα! Τα παιδάκια μου κοιμούνται ακόμα,απ'τις 6,πρωτοφανές!Αυτή η εποχή με τις ιώσεις είναι λίγο επίφοβη.Εμεις είχαμε αρρωστήσει οικογενειακώς πριν 20 μέρες κι ο μπεμπάκος μου,το πέρασε λίγο βαριά.Ήταν ίωση και μας πήγε μέχρι παίδων από λάθος διάγνωση του παιδίατρού μας.Όσο το σκέφτομαι θυμώνω.Τώρα είναι στην αναρρωση ο μικρούλης μας.Τέλος καλό όλα καλά.Αλλά έχω φοβηθεί λίγο με τους γιατρούς,δεν τους εμπιστεύομαι.Περαστικά στα νινάκια σας που είναι αρρωστούλια και στις μαμάδες!

Να σας ρωτήσω κάτι:Εσας περπατάνε στις μύτες τα μικρά σας?Γιατί εμένα περπατάει αρκετά συχνά έτσι.

Καληνύχτα σε όλες!!!

καλημέρα μαριγώ!!!!!

να ξέρεις,προσπαθουμε να μπαίνουμε κατα τις 9 και μισή,συνηθως!!

δλδ κοιμηθηκαν τα παιδάκια σου στις 6 και πότε ξύπνησαν??ελπίζω να μην είσαι μαμα με ξενύχτια!!!!!!

η δικια μου περπαταει πότε πότε στις μυτούλες!!όχι συχνά όμως..ή μπορεί να μην την έχω προσέξει;);)

FAcZp3.png

gimFp3.png

Καλημέρα κ από μένα, κορίτσια!

Βούλα, σ' ευχαριστώ! Εσύ νιώθεις καθόλου καλύτερα σήμερα;

Ευαγγελία, μόνο 3 φορές πήραμε τη σκονούλα (Hydraced ή κάπως έτσι, τέλος πάντων. Η μνήμη μου είναι φρικτή μιλάμε). Ήπιε δύο φορές το Σάββατο κ μία την Κυριακή.

Τον ρώτησα τον άντρα μου! Είμαστε μαζί από το καλοκαίρι του 2002... μόνο... (αν θυμάμαι καλά! Δεν παίζομαι... πριν λίγο τον ρώτησα...)

Μαριγώ, η μικρή μας περπατούσε έτσι την 1η βδομάδα που περπάτησε... Μετά το απέβαλε σιγά - σιγά... Είχα δει κ μεγαλύτερα παιδάκια να περπατούν στις μύτες (δίδυμα οικογενειακής φίλης παιδιάτρου...) Η ίδια της δεν ανησυχούσε κ είχε δίκιο γτ τώρα περπατάνε κανονικά κ τα δύο της τα κοριτσάκια! Ρώτα κ παιδίατρό σου να είσαι σίγουρη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...