Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

π.χ σήμερα το πρωί ερχεται η πεθερά μου σπίτι και μου λέει"εφερα σαλάτες να φτιάξω..θέλω από σημερα να ξεκινησω διαιτα στον γιο μου"..

αυτό φαινομενικά ήταν μια απλά πρόταση..

μετεφρασμένη όμως έλεγε "λοιπόν έφερα σαλάτες,γιατι εσυ δεν αγοράζεις όσα λαχανικά πρέπει, να ξεκινησω διαιτα στον γιο μου,γιατι εσυ τον ταιζεις οτι να΄ναι και δεν τον προσεχεις καθόλου"

τό ότι θα φάει τη σαλάτα και μετά θα πάει για σουβλάκι ειναι άλλη υπόθεση!!!!!!

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΛΕΜΕ

00020468.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Στείλτε τες όοοοολες στη μαγιόρκα να βρούν τη δικιά μου

χαχχαχαχαχχχαχααχχαχα

εγώ να πώ

Πρόβλημα ιδιαίτερο δεν έχω

εγώ παράπονα έχω μόνο

πχ. ότι δεν έρχεται στο σπίτι μας κα8όλου, μόνο στις γιορτές μας...

ότι θέλει να κρατάει τη μαρία αλλά μόνο στο σπίτι της κι όχι να έρχεται στο δικό μας

ότι δε μου έχει προσφέρει τίποτα στην εγκυμοσύνη και μετά, απο βοήθεια, σε δουλειές,φαγητό,κτλ...

λόγια δε λέμε ιδιαίτερα,πίνουμε καφέ μαζί συχνά, (πηγαίνω εγώ εννοείται) κι αν κάτι μου πει στραβό αμέσως την αποπαίρνω πάντα με τρόπο γιατί είναι πάνω απ όλα ΜΑΝΑ του άντρα μου και θέλω όπως ο άντρας μου φέρεται στους γονείς μου έτσι να έιμαι απέναντι τους

αλλά , είναι ΠΕΘΕΡΑ , ΤΕΛΟΣ

και ο άντρας μου δεν είμαι μαμάκιας αλλά πεθεράκιας

με τους δικούς μου γονείς τα βρίσκει καλύτερα;)

Και επανερχομαι,Ευακι μου Γλυκο Εχεις δικιο για οσα λες αλλα...

1ον δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να τις κανω ολα τα χατηρια και να μην μιλαω ποτε επειδη με βοηθανε??? οκ το εκτιμω μπραβο τους.Τους κανω και εγω τοσα χατηρια αλλα δεν θα κατσω να με πατησουν κιολας.....

2ον δεν μου αρεσει η αχαριστια,την Κυριακη του Πασχα ημουν ολη μερα μαζι τους

Την Δευτερα ειχε τον μικρο ολο το πρωι οπως και τριτη Και τεταρτη.(και ολα αυτα τα εκανα για χατηρι δικο τους)

3ον νομιζω οτι το Μεσημερι της ξεκαθαρισα οτι δεν θελω να ερθει με τον τροπο μου αλλα εκεινη παλι ηρθε......

Πιστεψτε με φαινομενικα εχουμε καλη σχεση,πολυ καλη θα ελεγα,αλλα μην με πατας και ολας.....

Και ναι Ευακι αξιζει να μαλωσω με τον Αντρα μου απο τι στιγμη που εκεινος ουτε εμενα σκεφτεται ουτε τον γιο του και περνει μονιμος το μερος της

Ενω και η ιδια ξερει οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο

αα και κατι ακομα Πιστεψτε με κοριτσια οτι δεν ειμαι εγω που δεχομαι τα καλα αλλα ο Γιος της ...γιατι αν ηταν στο χερι μου δεν θα δεχομουν τπτ γιατι οπως ειπε και η Ευα μας προτιμω τα τυπικα και να εχω ησυχο το κεφαλακι μου παρα ολα οσα γινονται τωρα.......

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Στείλτε τες όοοοολες στη μαγιόρκα να βρούν τη δικιά μου

χαχχαχαχαχχχαχααχχαχα

εγώ να πώ

Πρόβλημα ιδιαίτερο δεν έχω

εγώ παράπονα έχω μόνο

πχ. ότι δεν έρχεται στο σπίτι μας κα8όλου, μόνο στις γιορτές μας...

ότι θέλει να κρατάει τη μαρία αλλά μόνο στο σπίτι της κι όχι να έρχεται στο δικό μας

ότι δε μου έχει προσφέρει τίποτα στην εγκυμοσύνη και μετά, απο βοήθεια, σε δουλειές,φαγητό,κτλ...

λόγια δε λέμε ιδιαίτερα,πίνουμε καφέ μαζί συχνά, (πηγαίνω εγώ εννοείται) κι αν κάτι μου πει στραβό αμέσως την αποπαίρνω πάντα με τρόπο γιατί είναι πάνω απ όλα ΜΑΝΑ του άντρα μου και θέλω όπως ο άντρας μου φέρεται στους γονείς μου έτσι να έιμαι απέναντι τους

αλλά , είναι ΠΕΘΕΡΑ , ΤΕΛΟΣ

και ο άντρας μου δεν είμαι μαμάκιας αλλά πεθεράκιας

με τους δικούς μου γονείς τα βρίσκει καλύτερα;)

Νικολ μου καλυτερα ετσι,αν ερχοταν συνεχεια παλι δεν θα ηθελες ρωτα και εμενα....που θελοντας και μη τον πρωτο χρονο που ειχα γεννησει ερχοταν σπιτι 10 το πρωι και εφευγε στις 10 το βραδυ...

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

κορίτσια εμένα η πεθερά μου μένει μακρυά (μυτιλήνη) οπότε δεν έχουμε πολλά πολλά. βλεπόμαστε δυο - τρεις φορές το χρόνο πάσχα-χριστούγεννα καλοκαίρι και αυτό ήταν!

η αλήθεια είναι επειδή έχει πεθάνει η μητέρα μου θα την ήθελα λίγο πιο κοντά να μας κρατάει και καμμιά φορά τη Ζωίτσα να βγούμε και εμείς σαν άνθρωποι....

αλλά μέχρι εκεί! όταν γέννησα και είχε έρθει μέχρι να σαραντήσω στο σπίτι, μου ερχόταν πολλές φορές να την βρίσω γιατί μου υποδείκνυε πώς και τι να κάνω ακριβώς με το μωρό...καλύτερα λοιπόν μακρυά και αγαπημένοι

αυτάαααααααααα..

ναι ελένη σε καταλαβαίνω...νιωθεις οτι παραβιαζεται ο χωρος σου,οτι απλα κανει το δικό της και δεν καταλαβαίνει,δεν την νοιαζει,ποιος ξερει...

δυσκολο πράγμα οι σχέσεις,ουφ!!!!

υπομονη κοριτσακι μου, να εισαι καλα με τον αντρα σου και ολα τ'άλλα.....ξου,ξου!!!!

βρε νικόλ μα στην μαγιόρκα????!!!!!!!!!!!

δεν σας εκανε ενα δωράκι σε εσενα και στον θανο να περνουσατε σούπερ???

να γυρνουσατε με ενα μπεμπε ακόμα??!!!!!!

σιγα μην την στειλω και εξωτικες διακοπες!!!

εγω θα πάω!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

κοριτσια ενα σας λέω...

με την σαλατα της εχω σκυλοπεινάσει λέμε...

πωπω!!!!!!!!αλλα τι να κανω??να παραγγειλω δεν γινεται,ειναι εδω..

να παρω τους δρομους να παω να φαω δεν λεει,τι να πω,που παω..

αφηστε που θα θελει να ερθει και ο αντρας μαζί!!!

αχαχαχα στο σουβλατζιδικο,να τρωμε στα κρυφά!!

Επεξεργάστηκαν by evangelia

FAcZp3.png

gimFp3.png

ειρηνη μου αυριο μεγάλη μέρα!!!!η πρωτη σας γιορτούλα!!!!!

λοιπον η αυριανη μερα μου θυμιζει πολλά,στο χωριο της μαμας μου εχουμε ενα μοναστηρι που γιορταζει αυριο.και πηγαιναμε με την μαμα μου, ηταν πολύ ωραία!!!

τι σας ειπε η αλλεργιολόγος??

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου βουλίτσα!!

καλα ειμαι σημερα, ευτυχως!!!

μονο που δεν κοιμαται η φενουλα απόψε..ειναι η γιαγια εδω και εχει ξεσηκωθεί!!!

εσείς????

αυριο γιορτάζει ο συζηξ??!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

γεια σου βουλίτσα , γεια σου ευάκι!

αύριο είναι η πρώτη μας γιορτή, αλλά εγώ θα την γιορτάσω την Κυριακή που θα είναι εδώ η νονά της και οι παπούδες...πειράζει??

καθόλου!!!

μια χαρά!!!καλυτερα την κυριακη να ειστε πιο ανετα!!

κοιμηθηκε η ζωιτσα?

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...