Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

φαφελα γεια!!!!

χαίρομαι που περάσατε καλά και του χρόνου ευχομαι!!!

όσο αφορά την διαφορετική αντιμετωπιση είναι ένα θέμα...αλλά αν δεν το καταλαβαίνουν εκείνοι,τί να κάνουμε!!!!

καλά να είμαστε,καλή καρδιά και τα σχετικά..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

δυστυχως κοριτσια εγω δεν πιστευω στους ανθρώπους...και δεν περιμένω κάτι καλό..

από μακριά και αγαπημένοι, που λέει και η αννούλα!!!!!

και δυστυχώς κάθε μέρα επαληθευομαι!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

π.χ σήμερα το πρωί ερχεται η πεθερά μου σπίτι και μου λέει"εφερα σαλάτες να φτιάξω..θέλω από σημερα να ξεκινησω διαιτα στον γιο μου"..

αυτό φαινομενικά ήταν μια απλά πρόταση..

μετεφρασμένη όμως έλεγε "λοιπόν έφερα σαλάτες,γιατι εσυ δεν αγοράζεις όσα λαχανικά πρέπει, να ξεκινησω διαιτα στον γιο μου,γιατι εσυ τον ταιζεις οτι να΄ναι και δεν τον προσεχεις καθόλου"

τό ότι θα φάει τη σαλάτα και μετά θα πάει για σουβλάκι ειναι άλλη υπόθεση!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Να 'μαι! Ξέρεις κάτι, Ευαγγελία; Εγώ τη φοβάμαι αυτή τη μέρα που δε θα πιστεύω στους ανθρώπους... Τρέμω ακόμα και στην ιδέα... Θέλω να τους θεωρώ καλούς, άσχετα αν στο τέλος απογοητεύομαι...

Κ για να μην αναρωτιέστε... Ναι, έχω κάνει ήδη κράτηση στο Δαφνί! χαχα

Διαφημίσεις

Να 'μαι! Ξέρεις κάτι, Ευαγγελία; Εγώ τη φοβάμαι αυτή τη μέρα που δε θα πιστεύω στους ανθρώπους... Τρέμω ακόμα και στην ιδέα... Θέλω να τους θεωρώ καλούς, άσχετα αν στο τέλος απογοητεύομαι...

Κ για να μην αναρωτιέστε... Ναι, έχω κάνει ήδη κράτηση στο Δαφνί! χαχα

όχι φαφελίτσα μου αυτο ειναι το φυσιολογικό..

εγω ειμαι η αφυσικη!!!!!

πάντως ας εχουμε μια θεσούλα ρεζερβέ, δεν είναι κακό!!!:tongue::tongue:

FAcZp3.png

gimFp3.png

π.χ σήμερα το πρωί ερχεται η πεθερά μου σπίτι και μου λέει"εφερα σαλάτες να φτιάξω..θέλω από σημερα να ξεκινησω διαιτα στον γιο μου"..

αυτό φαινομενικά ήταν μια απλά πρόταση..

μετεφρασμένη όμως έλεγε "λοιπόν έφερα σαλάτες,γιατι εσυ δεν αγοράζεις όσα λαχανικά πρέπει, να ξεκινησω διαιτα στον γιο μου,γιατι εσυ τον ταιζεις οτι να΄ναι και δεν τον προσεχεις καθόλου"

τό ότι θα φάει τη σαλάτα και μετά θα πάει για σουβλάκι ειναι άλλη υπόθεση!!!!!!

χαχαχα! Η δική μου σήμερα μαγείρεψε όσπρια! Ο λόγος: Μαγειρεύω μόνο κρέατα (άποψή της) κ στο γιο της θα ανέβει η χοληστερίνη... Τι να πεις;;;

καλησπερα κοριτσακια μου,τι κανετε??εχτες μιαμιση ωρα σιδερωνα το βραδυ ελκανε ο συζυξ φορματ στον υπολογιστη και δεν τα καταφερα να μπω..ευτυχως ο μπεμπης κοιμηθηκε χτες 12-8,30και τα καταφερα και ξεκουραστηκα και σημερα ειμαι πολυ πολυ καλυτερα..αυριο η μεθαυριο θα παω για νενα γενικο ρεκτιφιε στο κεφαλι μου βαψιμο κουρεμα για να γινω ανθρωπος..οσο για τις πεθερες μην μιλατε καθολου ευτυχως ξυπονησε ο αντρας μου γιατι και εμενα μαμακιας ειναι και απο τοτε που την πηρε χαμπαρι πως συμπεριφερετε της τα χωνει απο μονος του...ευτυχως τωρα εδω και 2βδομαδες εχει ηρεμησει και δεν χωνετε τοσο πολυ...οταν χωνετε θελω να της κανω αυτο...χιχιχι 230736pvkwhxb1nq.gif

:-D

Ολες απ΄ότι βλέπω ένα θεματάκι με τις πεθερές το έχουμε...

Εγώ άκουσα το πιο κορυφαίο όχι όμως από πεθερά αλλά από την κουνιάδα...Τον μεγάλο μου τον γιο τον αγαπάει περισσότερο από τον μικρό...Και η δικαιολογία γι αυτην είναι ότι τον έχει αλλάξει κανά δυο φορές και τον έκανε και μπάνιο.Η σωστή όμως απάντηση είναι ότι ο μεγάλος έχει τ όνομα του μπαμπά της...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

γεια σου αννια!!!!!όλα καλά???

γεια σου βουλίτσα!!!!καλά ο θοδωράκης????

Γεια σου Ευάκι μου!!!!Ο Θοδωράκης ανέβασε πυρετό κατά τις 1 αλλά τώρα είναι δροσερός και κοιμάται...

526437xvildghyb3.gif

Ολες απ΄ότι βλέπω ένα θεματάκι με τις πεθερές το έχουμε...

Εγώ άκουσα το πιο κορυφαίο όχι όμως από πεθερά αλλά από την κουνιάδα...Τον μεγάλο μου τον γιο τον αγαπάει περισσότερο από τον μικρό...Και η δικαιολογία γι αυτην είναι ότι τον έχει αλλάξει κανά δυο φορές και τον έκανε και μπάνιο.Η σωστή όμως απάντηση είναι ότι ο μεγάλος έχει τ όνομα του μπαμπά της...

τί να πεις.....:twisted::twisted::twisted:

FAcZp3.png

gimFp3.png

ηρθα κ εγω!

ατελειωτες οι πεθερες..ξαπλωσα τωρα λιγο να ηρεμησω,δε θα συζητησω γιαυτες τωρα!!!χαχαχα

σημερα πηγα εκανα εξετασεις αιματος και ουρων και μετα λες και μου κοπηκαν τα ποδια.ηπια ενα χυμουλι αλλα παλι νιωθω εξαντλημενη (πρωτη φορα)

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...