Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Μην το παμε στο αλλο ακρο... 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Πρώτα απ' όλα να σας ευχαριστήσω όλες σας για τις ευχές σας! Περάσαμε πολύ όμορφα στη γιορτή, αν κ προκειμένου να τα προλάβω όλα ξύπνησα πολύ νωρίς κ δε σταμάτησα καθόλου μέχρι την ώρα που ήρθαν οι καλεσμένοι... Η Ραφαέλλα ήταν επί της υποδοχής, χάρηκε πάρα πολύ με τον κόσμο, τα παιδάκια, μιλούσε κ γελούσε με όλους!

Αλλά... μόλις έφυγε ο κόσμος κ ήρθε η ώρα της για ύπνο άρχισε το μαρτύριό μας... Ξεκίνησε να κλαίει χωρίς να μπορούμε να τη σταματήσουμε με τπτ... Για κανένα 3ωρο την είχε αγκαλιά ο άντρας μου κ χτυπιόταν στην κυριολεξία το παιδί... Κ να έχω κ τα πεθερικά να σχολιάζουν πως κάτι έχει το παιδί... Σωπάτε, καλέ... Δε μου είχε περάσει καν από το μυαλό! :evil:

Αχ Νατασσα μην μιλαμε καλυτερα για Πεθερες Γιατι ειμαι πολυ τσαντισμενη μετην δικη μου.....Την εδιωξα απο το σπιτι το απογευμα.......αχ ωρες ωρες θελουν σκοτωμα..... 000203F6.gif

sig.asp?img=ad1

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Τα υπόλοιπα σχόλια αύριο, γτ έχω τη Φαφελίτσα μπουκωμένη κ δεν μπορεί να κοιμηθεί η κακομοίρα...

Καληνύχτα σε όλες σας!

Αντε να τακτοποιησεις το κοριτσακι σου.

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Καλά την έκανες! Δεν παλεύονται, μιλάμε... Περιμένω πως κ πως να έρθει Παρασκευή πρωί που φεύγουν...

Ελένη μου, σ' αφήνω... Η μικρή κλαίει κ ο άντρας μου δεν μπορεί να την κουμαντάρει... Ωραίο βράδυ θα περάσουμε πάλι...

Διαφημίσεις

Καληνυχτα Νατασσα μου.

Ακουστε κοριτσια τι μου εκανε να μου πειτε εγω ειμαι τοσο παραλογη....

Ολο το πρωι μεχρι τις 4 ειχε εκεινη τον μικρο (γιατι ειχα δουλειες...)

Παω να παρω τον μικρο (ειχει εδω και την αλλη της εγγονη της κορης της παιδι για μερικες μερες )

Και μου λεει "το απογευμα αν δεν φυγετε να κατεβουμε" εγω προσπαθωντας να την αποφυγω της λεω οτι θα δουμε αναλογα τι ωρα θα ξυπνησει ο μικρος (καλα ειναι κυρα μου ολο το πρωι τον ειχες κατσε σπιτακι σου!!!)(εντωμεταξυ ερχεται βλεπει το παιδι καθε μερα Πρωι αλλα δεν της φτανει θελει και το απογευμα) Λιγο πριν παρω το μικρο να φυγω ερχεται μεσα η ανιψια μου (6 χρονων) και μου λεει "θεια Ελενη το απογευμα θα ερθω σπιτι σου" και τις λεω "θα ερθεις να κανετε τι" και μου απαντα το κριτσακι στην αφελεια του "Η γιαγια μου το ειπε" 000203F6.gif

Κοριτσια τα νευρα μου κοκκινο....τα ειχε κανονισμενα.....

τελος παντων φευγουμε κοιμαται το μικρο και ξυπνησε λιγο αργα σημερα 6 καθησαμε στο κρεβατακι μας αγκαλιτσες φιλακια με την Μαμα και τον Μπαμπα

7.30 ηωρα πηγαμε στο σαλονι και αναψαμε το φως,δεν προλαβε να περασει μιση και νατη με την μικρη μαζι 00020459.gifΜπηκε μεσα χωρις καν να χτυπησει κουδουνι και ολα καλα......Εκει κοριτσια νομιζα οτι θα μου ερθει εγκεφαλικο Ηρθε χωρις να παρει ουτε τηλεφωνο και δεν εφτανε μονο αυτο μπηκε και χωρις να χτυπησει.....

Την ρωταει ο Αντρας μου γιατι ηρθε και απαντα οτι το ζητουσε η μικρη 000204E9.gifΕκει δεν αντεξα και γυριζω και της λεω "κακος ηρθατε επειδη το ηθελε η μικρη αν ηθελα να ερθετε θα σας ειχα παρει τηλεφωνο τι ειναι εδω μπειτε σκυλοι αλεστε????"και εφυγα κατι μου ειπε εκεινη την ωρα αλλα δεν θυμαμαι ειχα τοσα νευρα.Δεν περασαν 2 λεπτα και με φωναζει οτι θελει να φυγει και μου λεει "ηρθαμε για λιγο επειδη το ζητουσε η μικρη αλλα καλυτερα να μην ερχομασταν"

Της ειπα οτι Κακος ηρθε ετσι και οτι επρεπε να παρει ενα τηλεφωνο πριν εγω της λεω δεν εχω παντα ορεξη για παρεα...εξαλλου ολη μερα ησασταν με τον μικρο καλα ειναι" μου ειπε καληνυχτα και εφυγε......

Εννοειται οτι μετα εκανα και εναν καυγα με τον Αντρα μου Γιατι ειναι πολυ μαμακιας και παντα εγω εχω αδικο.....

Πειτε μου βρε κοριτσια τοσο αδικο ειχα??? ειμαι τοσο λαθος πια???

Θα δεχτω οτι μου πειτε!!!

Ο Μαρινος μου ελεγε "δεν επρπεπε να μιλησεις ετσι τοσα σου κανει"

Εε μα βρε κοριτσια πειτε μου δλδ επειδη με βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου και οικονομικα πολλες φορες πρεπει να τα ανεχομαι ολα??? τι να πω....αχ τα ειπα και ηρεμησα λιγο δεν με πιανει υπνος...τα σκεφτομαι συνεχεια, μαλλωναμε με τον Μαρινο 3 ωρες κοντα.... 0002041D.gif 000203F5.gif Τα νευρα μου ειναι καπως ακομα....

sig.asp?img=ad1

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!

Τι κάνετε;

Εμείς είμαστε απύρετοι από το βράδυ!!!!!!!!!Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι...

Γίνετε όμως πόλεμος για να πάρουμε αντιβίωση δεν του αρέσει...

Ευάκι μου πώς είσαι σήμερα;Ελπίζω καλύτερα...

Νενάκι μου με το καλό να δεχθείτε και την άλλη κόρη στην οικογένεια σας...

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα, κορίτσια! Περάσαμε ένα βράδυ χάλια... Η μικρή δεν μπορούσε να κοιμηθεί από το μπούκωμα... Αφήστε που ροχάλιζε σαν μπάρμπας... Είμαι λες κ πήγα μπουζούκια...

Ευαγγελία, περαστικά σου!

Ιωάννα, περαστικά κ σε σένα! Κ εγώ έτσι ήμουν... Για μια βδομάδα δεν μπορούσα να σταθώ από το βήχα κ τον πόνο αν δεν έπαιρνα σιρόπι... Υπομονή!

Νένα, με το καλό να έρθει κ το 2ο κοριτσάκι σου! Πολύ ευχάριστα τα νέα!

Ελένη, πεθερές... Τι να πεις... Αν μένουν κοντά, την έχεις πατήσει... Νομίζουν ότι πρέπει να τους είσαι υποχρεωμένη μια ολόκληρη ζωή!

Βούλα, μακάρι να πέρασε η ιωσούλα... Ταλαιπωρήθηκε το παιδάκι μας!

καλημέρα, καλημέρα!!!

ήρθα στην δουλεια και περιμένω τον πρωην προιστάμενο να έρθει για καφέ..

ευτυχως καλα ειμαι σημερα!!!

παλι καλα που ξεκινησα αμεσως αντιβιωση!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου.

πεθερες κ ιωσεις μου χτυπανε το καμπανακι..δε παλευονται με τιποτα.

ελενη εγω πιστευω οτι δε ειχες αδικο,αλλα ποιος θα μας καταλαβει.κ εγω παντως αν θυμωσω κ τσατιστω με κατι δε μπορω να προσποιηθω κ να ειμαι με το χαμογελο στα χειλη.εχω μια μουρη να.αν κ πολλες φορες σκεφτομαι οτι υπαρχουν γυναικες που το παιζουν χαχαχα χουχουχου κ απο το ενα αυτι μπαινουν απο το αλλο βγαινουν κ ουτε τους νοιαζει,εγω παλι δε μπορω κ ακομη κ στο κρεβατι για υπνο που θα παω σκεφτομαι τα γεγονοτα.μαλλον θα πρεπει να χαλαρωσω λιγο.αλλα δε ξερω λες κ ζουνε σε αλλο κοσμο,μαζι κ ο πεθερος βεβαια.τι να λεμε.εχω ακομη πολλα νευρα.

ελενη αντε να φτασει αυτο το πακετακι επιτελους!!!!χαχαχα μη γεννησω!!!!!λουκουμι ονειρευομαι!!χαχαχα

χαιρομαι που αρεσαν κ στην μαμα σου τα κοσμηματα,οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.

περαστικα σας νατασσα στην μικρη.μαλλον κ απο την υπερενταση δε θα μπορουσε να κοιμηθει.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Νένα, κ εγώ δεν το αντέχω να το παίζω μέσα στην τρελή χαρά αν με έχει πειράξει κάτι... Θα κρατηθώ - μερικά δευτερόλεπτα συνήθως - κ μετά θα γίνει πανικός! Ειδικά με τα πεθερικά, γτ βλέπω πως η αντιμετώπιση των δικών μου προς τον άντρα μου δεν έχει καμία σχέση με την αντιμετώπιση των πεθερικών μου προς εμένα... Τέλος πάντων...

Μπορεί να φταίει κ λίγο η υπερένταση... Το έχουν τρελάνει το παιδί... Δεν το αφήνουν ούτε να παίξει... Όλη μέρα κάθονται πάνω από το κεφάλι του κ μπούρου - μπούρου... Πλύση εγκεφάλου!

Ελπίζω να αντέξω μέχρι αύριο το πρωί που θα φύγουν... Είναι η 1η φορά που δεν έχουμε τσακωθεί άσχημα σε επίσκεψή τους...

ελένη να σου πω..

είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι αυτό με τις πεθερές..

για μένα υπάρχουν 2 δρόμοι..ή τελείως τυπικές επαφές(δλδ χωρίς πολλά,πολλά για να μην μπορούν να ανακατευονται) ή τίς ανεχόμαστε, για να ¨απολαμβάνουμε¨ και τα προνόμια..

μπορεί εσύ από την μεριά σου να έχεις χίλια δίκια,όμως βρισκει πάτημα και τα κάνει και στα μάτια του άντρα σου φαίνεται εκείνη η αδικημενη..

δυστυχως κατααβαίνω ότι είανι από τις περιπτώσεις που έχουν όλοι δίκιο..

σημασία πρ'ωτιστη νομιζω πως εχει η ηρεμία του σπιτιού σου και η σχέση σου με τον άντρα σου..

δλδ άξίζει για το μισαωρο που θα καθόταν εκείνη να τσακωθείς τόσο πολύ με τον αντρα σου, να περάσει η ένταση 'όσο να΄ναι στο παιδί και να έχει και η πεθερά να λέει??

όλα όμως είναι σχετικά..απλά αυτή ειναι η γνωμη μου και θα ήθελα να στη γράψω!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...