Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

η φενια λοιπόν πολλές λεξεις τις τονιζει στο τελος..δλδ λέει παεί,μπαμπή,μπανανά κ.α.

πριν λιγο καιρό λοιπόν έμαθε την κούνια..την οποια την εχουμε μπαλκονι και όταν θελει φωναζε στο μπαλκονι "κουνιά,κουνιά"..

δεν ξέρω γιατι αλλα εδω και 3 εβδομαδες εχει αντικαταστησει το κ με μ...

οπότε όταν αρχιζει εκεινη να φωναζει, εμεις αρχιζουμε να τρεχουμε ποιος θα την πρωτοβάλει στην κουνια να σταματησει!!!

Χα!!Χαααα!!Αυτό μου θυμίζει το αγοράκι της ξαδέρφης μου που το ψωμί το έλεγε μου... κι οταν πήγαιναν στο φούρνο ντρεπόταν.Μια φορά τς έκανε παρατήρηση κι ενας παπους στ δρόμο:"μα τι εναι αυτά που μαθαίνετε στο παιδί?Άντε να πιστέψει οτι ελεγε ψωμί!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Βουλιτσα,περαστικα στο παιδί!!Καλά που το πήγες το γιατρό.Αύριο θα τον παω κι εγ να δουμε πως παει.

Ειρήνη,καλά αποτελέσματα εύχομαι!

Εύη,εύχομαι να την πέρασες ελαφρά!Κάτι θα έκανε το εμβόλιο,δε μπορεί!!

Ιωάννα,πρεπει όντως να πας σε γιατρό!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

ειρήνη θα γιορτάσετε θα ΄εχεις ετοιμασία?

μαριγώ γέλασα πολύ μ αυτήν τη φίλη σου...είναι κοινή μας φίλη νομίζω

χαχαχχαχα

αλήθεια κι ο μικρός παρακολουθεί dvd? τι dvd παίρνεται?

κι εμενα μου έφερε ο άντρας μου μμε τισ πριγκίπισσες και διάφορα κοριτσίστικα και δεν επιχείρησα να βάλω αν και κάθε πρωί στην ερτ1 παρακολουθούμε το γιουίνι τρελά:D

Ο μικρός μου έχει μια μανία με τα Dvd.Μας κλείνει την τηλεόραση αν βλέπουμε κάτι,διαλέγει ένα dvd και λέει "ντι-ντι".Ξέρει πως ανοίγει και το βάζει κάποιες φορές.Όμως τα περισσότερα τα έχει διαλύσει.Τα βγάζει απ τις θήκες και τα σκορπάει.!!

Έχουμε διάφορα dvd,κατά προτίμηση ταινίες της Disney.Αλλά τα αγαπημένα του είναι αυτά με τα παιδικά τραγουδάκια της Κατερίνας Γιαννίκου,όπως τα σχήματα,τα χρώματα κ.ά.

Επίσης κι εγώ θεωρώ πως η ΕΤ1 δείχνει τα καλύτερα παιδικά!!Εμένα μ'αρέσει "ο Τζόνι και τα ξωτικά" και "οι μικροί Αινστάιν".

Κανονικά δεν πρέπει να βλέπουν πολλή ώρα τηλεόραση,όμως όταν βλέπουν ας είναι ποιοτικά.

Επεξεργάστηκαν by marigo

LGXAp3.png

vjNwp3.png

γεια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.

μιλαμε εχω παρα πολυ καιρο να γραψω.

Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη.

Τι κανετε βρε κοριτσια?Σας ζηλευω που θα πατε εκδρομουλα αλλα τι να κανω που εγω (εμεις δηλαδη δεν μπορουμε)κριμα.,μακαρι να ειχα εναν αντρα λιγο πιο ταξιδιαρη.σιγουρα θα περασετε τελεια.κλαψ κλαψ.

περαστικα σε οσους αρρωστησαν,δε θυμαμαι συγκεκριμενα γιατι διαβασα παρα πολλες σελιδες,μα παρα πολλες.

εγω δε περασα και καλα στις γιορτες,κυνηγουσα ολο την χριστιαννα,κανεις δεν συγκινουταν να με βοηθησει λιγο και ετσι παλι κατεληξα ξαπλα γιατι εχω και το αλλο το μικρο που τυραννιεται.ειχα και παρα πολλα νευρα.τεσπα.ολα καλα τωρα.σημερα πηγαμε και στον γιατρο,ολα ενταξει.

σας αφηνω τωρα,παω να παρω την μικρη.θα τα πουμε το βραδακι αν πετυχω καμια.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

νενα χρόνια πολλά, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλό το μπεμπέ!!!

ευτυχως όλα καλά!!μαθαμε το φυλο???

του χρονου θα ειναι τελειο το Πασχα, με τα 2 σου τα μπεμπέ!!!!!!

σούπερ!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

επιτέλους τέλος!!!

το σπίτι ειναι ολο μαζεμενο, η φενια κοιμαται, ο αντρας μου βλέπει ταινία...μια χαρά!!!

βουλα,ξεχασα!!!

μπορείς να κάνεις νοστιμότατα σοκολατάκια, όπως τα θέλεις..με γάλα,με ξηρούς καρπους,με κερασάκι..

και τρουφάκια μαμ,μαμ!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

μαριγω μια χαρα ο μικρος της ξαδερφης σου!!!!αχαχαχα!!!

κοριτσάκια μου δεν βλέπω καμία μέσα,οπότε σας καληνυχτώ!!!!

να εχουμε μια ησυχη νυχτα και όνειρα γλυκά!!!

φιλάκια

FAcZp3.png

gimFp3.png

ευχαριστουμε ευαγγελια.Μπα του χρονου το πασχα φοβαμαι οτι θα ναι το χειροτερο!!χαχα.Πασχα εγω θα κανω μετα απο 10 χρονια.τι να κανω κατι εχω να ελπιζω.

καληνυχτα ευαγγελια.

γεια σου βουλα,αν και πρεπει να την κοπανησες,ειστε καλυτερα?

α μαθαμε και το φυλο!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ευχαριστουμε ευαγγελια.Μπα του χρονου το πασχα φοβαμαι οτι θα ναι το χειροτερο!!χαχα.Πασχα εγω θα κανω μετα απο 10 χρονια.τι να κανω κατι εχω να ελπιζω.

καληνυχτα ευαγγελια.

γεια σου βουλα,αν και πρεπει να την κοπανησες,ειστε καλυτερα?

α μαθαμε και το φυλο!

αντε καλε πεστο....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

ααααααααααα σορυ,νομιζα το εγραψα.

θα σας πω τι ειδε ο αντρας μου και τι ειπε μετα τον υπερηχο

το ειδατε?τι ειναι? (πεθερικα μη χασουν)

ο ανδρας μου: ναι το ειδαμε........εχει μια μναρα να! χαχαχαχαχαχαχα

πεθερος: α ναι? (μες στην στεναχωρια)

πεθερα:εεε γερο να ναι

ευτυχως δεν ημουν μπροστα!!!!

ολα οκ λοιπον και η κοριτσαρα μου ειναι καθοδον!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ααααααααααα σορυ,νομιζα το εγραψα.

θα σας πω τι ειδε ο αντρας μου και τι ειπε μετα τον υπερηχο

το ειδατε?τι ειναι? (πεθερικα μη χασουν)

ο ανδρας μου: ναι το ειδαμε........εχει μια μναρα να! χαχαχαχαχαχαχα

πεθερος: α ναι? (μες στην στεναχωρια)

πεθερα:εεε γερο να ναι

ευτυχως δεν ημουν μπροστα!!!!

ολα οκ λοιπον και η κοριτσαρα μου ειναι καθοδον!!!

Μπραβο Νενα μου!!!!

Ο πεθερος ηθελε αγορι??? 000203F6.gif

Ελεος πια....εμενα του πεΘερου η πρωτη κουβεντα οταν εμαθε οτι ημουν εγκυος ηταν "Δεν το συζητω αν ειναι κοριτσι θα το βγαλετε Τερεζα (ετσι λενε την πεθερα μου) 00020077.gif

Αμαν πια με το Φυλλο και τα Ονοματα Γερα παιδακια Θελουμε!!!!

Νενα μου με το καλο κοριτσι μου!!

αα ξαχασα να σου πω χθες που πηγα ταχυδρομειο ρωτησα και για το δεματακι που εχω στειλει και μου ειπαν οτι πριν 2 μερες εφυγε απο Συρο ελπιζω οτι σε καμοια 15 μερες θα ειναι εκει.....Αλλιως τα λουκουμια δεν ξερω σε τι κατασταση θα ερθουν.....

Νενα θα σου ξαναπω για κοσμηματα καποια στιγμη ηρθε η μαμα μου χθες και μου πηρε το ενα κολιε και τα σκουλαρικια 00020461.gif

Θα τις τα δειξω μηπως θελει κατι αλλο και θα σου πω απο βδομαδας

sig.asp?img=ad1

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Να 'μαι κ εγώ! Μάλλον θα μονολογήσω πάλι, αλλά τι να κάνω; Πάω τουλάχιστον να σας διαβάσω για να έχω κάτι να σχολιάσω...

Νατασσα ειμαι και εγω εδω!!!

Χρονια πολλα Στην Ραφαελλα σου!!! Να την Χαιρεσαι!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Πρώτα απ' όλα να σας ευχαριστήσω όλες σας για τις ευχές σας! Περάσαμε πολύ όμορφα στη γιορτή, αν κ προκειμένου να τα προλάβω όλα ξύπνησα πολύ νωρίς κ δε σταμάτησα καθόλου μέχρι την ώρα που ήρθαν οι καλεσμένοι... Η Ραφαέλλα ήταν επί της υποδοχής, χάρηκε πάρα πολύ με τον κόσμο, τα παιδάκια, μιλούσε κ γελούσε με όλους!

Αλλά... μόλις έφυγε ο κόσμος κ ήρθε η ώρα της για ύπνο άρχισε το μαρτύριό μας... Ξεκίνησε να κλαίει χωρίς να μπορούμε να τη σταματήσουμε με τπτ... Για κανένα 3ωρο την είχε αγκαλιά ο άντρας μου κ χτυπιόταν στην κυριολεξία το παιδί... Κ να έχω κ τα πεθερικά να σχολιάζουν πως κάτι έχει το παιδί... Σωπάτε, καλέ... Δε μου είχε περάσει καν από το μυαλό! :evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...