Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ όχι ακόμα αλλά είναι μερικά άτομα που έχω νιώσει κοντά, έχουμε συνδεθεί και πει καμία κουβέντα παραπάνω και θα ένιωθα όμορφα να τα γνωρίσω.

Μη ραφτείς ακόμα και το κάνεις τσάμπα 😂 

2 έχω κάνει κ πήρα 2 τη μια φορά (1 εκ των οποίων έγινε βλαστοκύστη) και 3 την άλλη που ήταν ανώριμα λέει όλα και δε προχώρησαν καν να δοκιμάσουν γονιμοποίηση. 
      Σε αυτό που ρώτησες πριν , ναι PRP ωοθηκών. Το ενδομήτριο καλά είναι ακόμα, δίνει πόνο. 

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

χαχαχαχ ελένη τα κλειδιά κι εμένα τα παίρνει κλειδώνει και όλα στην πόρτα είναι να κλιεδώνει και καλά:tongue:

ρε κορίτσια ενώ έλεγε καθαρά γιαγια και γυαλιά

τώρα δεν ξέρω βαριέται λεέι γιαααααααα σ αυτές τις 2 λέξεις

ενώ λέει ένα σωρό άλλες λεξούλες νέες , τι να πώ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

εμας η μαρια μας κλειδωσε στη βεραντα μια μερα...ελενη της κουμπαρας μου που ειναι ιδια ηλικια με τα δικα σας του εδωσε ο πατερας του τα κλειδια του αυτοκινητου μεχρι να βολεψει τα ψωνια και τον ειχε στο καρεκλακι και πατησε το κουμπι και τον κλειδωσε απεξω απο το αυτοκινητο..:shock::shock::lol::lol:

Ελα χαχαχαχα τελικα δεν ειναι μονο ο δικος μου.... 000203FB.gifΚοριτσαρες παω και εγω για καμοια δουλιτα θα μπω πιο μεσημερακι Φιλακια!!! Να προσεχετε τα ομορφα και ατακτα παιδακια σας!! 00020473.gif

sig.asp?img=ad1

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

χαχαχαχ ελένη τα κλειδιά κι εμένα τα παίρνει κλειδώνει και όλα στην πόρτα είναι να κλιεδώνει και καλά:tongue:

Ετσι κανει και εμενα νικολ ετσι κανουν μια τα λενε μια οχι

Εμενα ας πουμε λεει Ελενη καθαρα μερικες φορες ομως λεει οτι του βγαινει αλιλα,νενη ενενη αναλογα

Τον μπαμπα του εχει πλακα που ατι για Μαρινο τον Φωναζει Μανινα 00020459.gif

Εδω ξερει και λεει το παει ο λαγος να πιει νερο......αλλα το λεει καπως ετσι "πανε πανεκα πανε και λα" 00020158.gif

Λεει τα δικα του αλλα παντα το ιδιο,αλλα παει με τον ρυθμο ετσι Εφυγα 000203D1.gif

sig.asp?img=ad1

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Ετσι κανει και εμενα νικολ ετσι κανουν μια τα λενε μια οχι

Εμενα ας πουμε λεει Ελενη καθαρα μερικες φορες ομως λεει οτι του βγαινει αλιλα,νενη ενενη αναλογα

Τον μπαμπα του εχει πλακα που ατι για Μαρινο τον Φωναζει Μανινα [/bΕδω ξερει και λεει το παει ο λαγος να πιει νερο......αλλα το λεει καπως ετσι "πανε πανεκα πανε και λα"

Λεει τα δικα του αλλα παντα το ιδιο,αλλα παει με τον ρυθμο ετσι Εφυγα

]

έχω πεθάνει στο γέλιο

χαχαχχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

μπράβο εσείς λέτε και προτασούλες:D:D:D:D

Επειδή δεν έπεφτε ο πυρετός του Θοδωράκη μίλησα με τη γιατρό μας και μου είπε να τον πάω να τον δουν.Τρόμαξα πάρα πολύ.Λοίμωξη στα λαιμά έχουμε.Τ αυτάκια μας είναι καλύτερα καθώς και ακροαστικά δεν έχουμε.Μέχρι την παρασκευή πρέπει να υποχωρήσει.Μου άλλαξε και την αντιβίωση.

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Επειδή δεν έπεφτε ο πυρετός του Θοδωράκη μίλησα με τη γιατρό μας και μου είπε να τον πάω να τον δουν.Τρόμαξα πάρα πολύ.Λοίμωξη στα λαιμά έχουμε.Τ αυτάκια μας είναι καλύτερα καθώς και ακροαστικά δεν έχουμε.Μέχρι την παρασκευή πρέπει να υποχωρήσει.Μου άλλαξε και την αντιβίωση.

βουλίτσα μην στενοχωριέσαι θα περάσει και αυτό!!

και εγώ τρέμω όταν αρρωσταίνει η Ζωίτσα..αλλά ψυχραιμία πάνω απ'ολα

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε??? χαθηκα αυτες τις μερες αλλα δεν με βαζει το σπιτι μου τωρα τελευταια με τις γιορτες και αυτα ολη μερα γυριζω:oops::oops:

QUOTE]

γεια σου Ελένη! καλά κάνεις...

σήμερα έχω ραντεβού στις 5 με την αλλεργιολόγο του Ιασώ..να δούμε τι θα δούμε...

εμένα τα κλειδιά τα παίρνει και τα βάζει στο στόμα της και με νευριάζει...

από λέξεις λέμε και κανονικές και ακαταλαβίστικες...

κυρίως το δεύτερο..αχααχα

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε??? χαθηκα αυτες τις μερες αλλα δεν με βαζει το σπιτι μου τωρα τελευταια με τις γιορτες και αυτα ολη μερα γυριζω:oops::oops:

QUOTE]

γεια σου Ελένη! καλά κάνεις...

σήμερα έχω ραντεβού στις 5 με την αλλεργιολόγο του Ιασώ..να δούμε τι θα δούμε...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά Ειρηνάκι μου!!!!!!!Περιμένουμε το βραδάκι τα νέα σου...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

πω,πω πόσα γράψατε!!!!!!

βουλίτσα μου ειχες δικιο που τρόμαξες..ευτυχως ολα καλά τελικά!!!!!

αννια και εγω εχω του κοσμου το σιδερο..αλλα ειμαι σε διλλημα..αν θα το ξεκινησω, μαλλον οχι!!!!!περαστικά, να πιεις ολο το σιροπι!!!!!

νικόλ μια χαρα την βρισκω την μαρία!!!!1

λοιιπόν αυτος ο γουινι ειναι πολύυυυ ωραιος!!!!αφου τον βλέπω και εγώ!!εμεις τον εχουμε στις παντοφλες μας!!!!!

βασικα νομιζω πως βαριουνται και λενε ο,τι θέλουν και όχι πως δεν τα ξέρουν ή δεν μπορούν!!αλλα αυτες τις μερες ολο μιλάει...με τα δικά της βεβαια αλλα λεει,λεει μόνη της!!!απο ποιον να πηρε και εγινε πολυλογού??!!!δεν μπορω να σκεφτώ!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

ειρηνη θα εχει περασει η αλλεργια και όλα θα είναι μια χαρά!!!!!!

ελένη αυτο ειναι το κακό...αν βγεις εκτος προγραμματος με τις δουλειές μετα επικρατει πανικός!!!!αλλά τί να κάνουμε όμως??δεν γίνεται να μην κάνουμε τπτ άλλο εκτος από δουλειές!!!

μαριγώ πολύ καλή η φίλη σου!!!!και χρήσιμη!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

η φενια λοιπόν πολλές λεξεις τις τονιζει στο τελος..δλδ λέει παεί,μπαμπή,μπανανά κ.α.

πριν λιγο καιρό λοιπόν έμαθε την κούνια..την οποια την εχουμε μπαλκονι και όταν θελει φωναζε στο μπαλκονι "κουνιά,κουνιά"..

δεν ξέρω γιατι αλλα εδω και 3 εβδομαδες εχει αντικαταστησει το κ με μ...

οπότε όταν αρχιζει εκεινη να φωναζει, εμεις αρχιζουμε να τρεχουμε ποιος θα την πρωτοβάλει στην κουνια να σταματησει!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

αυτα!!

ευτυχως κοιμηθηκαμε απο τις 11 και μιση μεχρι τις 3 και συνηλθα κάπως!!!

ακομα δεν εχω ανεβασει πυρετό, για να δούμε..

υγεια κοριτσια μου και τιποτα αλλο...

δεν αξιζει τιποτα αλλο.

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...