Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ευάκι,περαστικά!Καλή ξεκούραση!

Ειρήνη μου κι εγω πρεπει να σας αφησω γιατι θα φυγουμε σε εξωτερικες δουλεες.Πγα να δω το σαλόνι και είναι γεμάτο κουλούρια τριμμένα και κον-φλειξ.Η πιο στενη μου φίλη αυτον τον καιρο ειναι η ηλεκτρικη σκούπα!! 00020468.gif

sig.asp?img=ad1

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααα λιγο αργα σημερα αλλα μας πλακωσε το παπλωμα οικογενειακως...ο μπαμπας μας εφυγε για δουλιτσα ξυπνησα του εκανα καφεδακι και βουρ για νανακια..εριξα και μια μαχη με την μαρια στις 6το πρωι που γκαριζε σαν γαιδουρα και ειμαι κομπλε..μα αυτο το παιδι οσο ησυχο ηταν μωρο τοσο διαολακι εχει γινει τωρα...και εδω μουντος ειναι ο καιρος και κανει κρυο μπορω να πω...εμεις θα φαμε κοτοσουπα απο χτες γιατι εχω 4πληντυρια για σιδερο και αποκλειετε να κατσω να μαγειρεψω κι ολας..

:-D

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε??? χαθηκα αυτες τις μερες αλλα δεν με βαζει το σπιτι μου τωρα τελευταια με τις γιορτες και αυτα ολη μερα γυριζω:oops::oops:

Περασαμε παντως τελεια!!!

Ευακι μου περαστικα σου Εμεις αερα εδω δεν εχουμε πολυ εκανε κατι μερες φοβερες.....

Νατασσα να χαιρεσαι την Ραφαελλα σου Πολυχρονη να ειναι!!!

Νικολ πρεπει να σου πω οτι τα κοσμηματα σου τα τιμαω ηδη:D και οσοι με ειδαν να τα φοραω τους αρεσαν παρα πολυ

Παω να κανω καμοια δουλιτσα γιατι τοσες μερες δεν εκανα ελεος και βρωμισαμε:oops::|

Βουλα τι κανει ο Θοδωρακης ειναι καλυτερα??

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

να μαι και πάλι

Τελικά έκανα μακαρόνια με κιμά

και αύριο θα κάνω κοκκινιστό

δε βγηκαμε σήμερα , έχει πολύ αέρα

η μαρία έχει θεριέψει επικύνδυνα

ανεβαίνει στον καναπε κι απο εκεί πάνω στο καλοριφέρ:shock: είμαι σε κατασταση εκτάκτου ανάγκης:shock::shock::shock::shock:

και έχει πονηρέψει, για να φτάσει κα΄τι παίρνει ένα πλυντήριο παιδικό που έχει το βάζει εκεί που θέλει και ανεβαίνει επάνω και παίρνει ότι θέλει

θα τρελλαθώ!!!!!!!!!!!!! θα τη δέσωωωω!!!!!!:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

να μαι και πάλι

ανεβαίνει στον καναπε κι απο εκεί πάνω στο καλοριφέρ:shock: είμαι σε κατασταση εκτάκτου ανάγκης:shock::shock::shock::shock:

και έχει πονηρέψει, για να φτάσει κα΄τι παίρνει ένα πλυντήριο παιδικό που έχει το βάζει εκεί που θέλει και ανεβαίνει επάνω και παίρνει ότι θέλει

και που εισαι ακομα...:tongue::tongue:

ειρήνη θα γιορτάσετε θα ΄εχεις ετοιμασία?

μαριγώ γέλασα πολύ μ αυτήν τη φίλη σου...είναι κοινή μας φίλη νομίζω

χαχαχχαχα

αλήθεια κι ο μικρός παρακολουθεί dvd? τι dvd παίρνεται?

κι εμενα μου έφερε ο άντρας μου μμε τισ πριγκίπισσες και διάφορα κοριτσίστικα και δεν επιχείρησα να βάλω αν και κάθε πρωί στην ερτ1 παρακολουθούμε το γιουίνι τρελά:D

άννια είσαι καλύτερα ?μάλλον έτσι σε διαβάζω;):D

και που εισαι ακομα...:tongue::tongue:

ωχ ωχ ωχ τι άλλο μας περιμένιε :tongue::tongue::tongue::tongue:

σε κάποια φάση με πόνεσε ο λαιμός απο τις τσιρίδες που ητς έβαλα κι εκείνη γελούσε

μα καλά σε τέτοια φάση είναι δυνατόν να μη φωνάξεις???

αφήστε που πήγε να φάει ένα 50λεπτο και τα είδα όλα

αυτό είναι μάλλον κληρονονικό, είχα φάει εγώ 2φραγκο χαχαχχα)

και ο αδερφός μου είχε πιεί ένα μπουκάλι κολώνια μυρτώ, τον είχαμε μαστουρεμόνο 3 μέρες:D:D:razz::-P:razz::):):):):)

Διαφημίσεις

οχι οταν παιρνω βαθεια ανασα πνιγομαι παιρνω bisolvon..τελικα υπεκηψα παω να σιδερωσω γιατι θα μας πνιξουν σε λιγο τα ασιδερωτα,ειμαι σαν την διαφημιση οπου και να παω βλεπω την λεκανη με τα ρουχα χαχαχα..θα μπω το μεσημερι φιλακια...

να μαι και πάλι

Αχ νικολ αστα και εμενα εχει θεριεψει παρα πολυ ομως.....

Ανεβαινει στο καροτσι μονος του στο καρεκλι που του εχω για να φαει στην κουνια του,γενικα παντου δεν φοβαται τπτ....Θελουν πολυ προσοχη....τα παντα εχουν φυγει απο τραπεζακια,παγκους τα εφτανε ολα και αν δεν μπορουσε εσπρωχνε την καρεκλα ανεβαινε πανω τα επιανε τα πετουσε χαμο και ελεγε "παει"

αα Αυτο με τον καναπε και εμενα το κανει καναπε και απο κει στο καλοριφερ για να αναβοσβηνει τον διακοπτη που εχει πανω απο το καλοριφερ

Και ενα περιεργο πραγμα βρε κοριτσια του αρεσουν πολυ τα κλειδια με το που τα δει τρελαινεται αρχιζει να φωναζει "κλειδια κλειγια" του τα δινω και παει στις πορτες και προσπαθει να κλειδωσει 000203F2.gif

Μια φορα κλειδωσε τον πατερα του στο μπανιο....απο τοτε ουτε κλειδια του δινω....μονο του αυτοκινητου 000203FC.gif

sig.asp?img=ad1

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

οχι οταν παιρνω βαθεια ανασα πνιγομαι παιρνω bisolvon..τελικα υπεκηψα παω να σιδερωσω γιατι θα μας πνιξουν σε λιγο τα ασιδερωτα,ειμαι σαν την διαφημιση οπου και να παω βλεπω την λεκανη με τα ρουχα χαχαχα..θα μπω το μεσημερι φιλακια...

Κοριτσακι μου αντε σε εναν γιατρο να σε δει ετσι οπως τα λες μαλλον θελεις Αντιβιωση..

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

εμας η μαρια μας κλειδωσε στη βεραντα μια μερα...ελενη της κουμπαρας μου που ειναι ιδια ηλικια με τα δικα σας του εδωσε ο πατερας του τα κλειδια του αυτοκινητου μεχρι να βολεψει τα ψωνια και τον ειχε στο καρεκλακι και πατησε το κουμπι και τον κλειδωσε απεξω απο το αυτοκινητο..:shock::shock::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...