Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Ναι προχωράμε με εντελώς φυσικό.
      Εγω εδώ μέσα έχω μάθει άπειρα πράγματα. Εμαθα για prp, μικροβιωμα, υστεροσκοπηση, εξετάσεις κ χίλια δύο. 
      Απλα πρέπει να έχεις φίλτρο Οπως πολύ σωστά είπες και να διαχωρίζεις τι κρατάς κ τι όχι. 
      Αν εννοείς πως έχω κριτήριο από τις προηγούμενες αιματολογικές , θα σου πω πως δεν έχω γιατί δε κάναμε αιματολογικές στις ωοληψιες με τον προηγούμενο γιατρό. Μονο αν είχα ωχρό σωμάτιο στον υπέρηχο και μετρούσαμε προγεστερονη. 
      Εχω να πάρω φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια από τον Νοέμβριο. Μετα έκανα 1 φυσικό κύκλο τον Ιανουάριο μετά την αποτυχημένη ετ του Δεκέμβρη.
      Υπέρηχο τώρα μου είπε την 7η ημέρα με ξανά αιματολογικές γιατί του είπα πως κάνω ωορρηξία νωρίς.

PS: πριν ένα χρόνο η FSH ήταν 8,5. Πρώτη φορά κάνω πάλι τώρα. Πόσο μπορεί να κυμανθεί πια από κύκλο σε κύκλο; Θέλω να πω, αν είναι τόσο υψηλή πλέον, δε νομίζω σε μερικούς κύκλους να είναι εξωφρενικά καλύτερη.

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Εμείς απ ότι φαίνεται θα κάνουμε πυρετό και το 3 24ωρο.Η Γιατρός λέει ότι είναι από το αυτάκι του γιατί την παρασκευή παραπονέθηκε για το αυτί και του αρχίσαμε αντιβίωση.Αντε να δούμε...Και έχω πέσει και στην περίπτωση που πέθανε η μαμά της γιατρού μας..

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!!!

ειμαι αρρωστη τελικα..

χτες εφυγα στις 6 απο την δουλεια..πανω που ειχαν ερθει καραβια και ειχε μια κινηση..πωπωπω..ευτυχως οταν εφτασα πηρα αμεσως αντιβιωση αλλα ηδη ειχε ξεκινησει ο πυρετος την ανηφορα!!!!!

ευτυχως τωρα εχω 37 αλλα ποναω παντου..την φενια την εχω ελπιζω να μην κολλησει αλλα τον πατερα θα τον διωξω...

χάλια!!επρεπε να ειχα κανει 2η δοση αντιγριπικού.

FAcZp3.png

gimFp3.png

καλημερα καλημερα!!!

ειμαι αρρωστη τελικα..

χτες εφυγα στις 6 απο την δουλεια..πανω που ειχαν ερθει καραβια και ειχε μια κινηση..πωπωπω..ευτυχως οταν εφτασα πηρα αμεσως αντιβιωση αλλα ηδη ειχε ξεκινησει ο πυρετος την ανηφορα!!!!!

ευτυχως τωρα εχω 37 αλλα ποναω παντου..την φενια την εχω ελπιζω να μην κολλησει αλλα τον πατερα θα τον διωξω...

χάλια!!επρεπε να ειχα κανει 2η δοση αντιγριπικού.

Φιλενάδα μου περαστικά σου....Πιες κανά ζεστό και αν έχεις φόρα μασκούλα όταν είσαι κοντά στη φένια...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

τι να πρωτοσχολιασω??!!!!!!

νικολ,μαγιορκα???ουαου!!!εξελιγμενο μοντελο η πεθερά!!!!!!!!!

ειρηνη καλημερα!!!!!πως ειναι στη δουλεια σημερα??ελπιζω ησυχα!!!

βουλιτσα ευχομαι να μην ξανααρωστησει κανενα παιδάκι!!!!!

ειναι ψυχοφθόρο!!!

μαριγω ξεκινησες πακεταρισμα???

εγω εχω μια φιλη 20 χρονια τωρα,η καλυτερη μου και κουμπαρα μου, και ειναι καλυτερα απο αδερφή..

εχω και αλλη μια, την νονα της φενιας, αλλα τοσα χρονια και αυτη..

με τις υπόλοιπες φιλες μου εχω επιφυλαξεις..απλα αυτες οι 2 ξερω πως δεν θα με πληγωσουν ποτέ, ειναι αψογες απεναντι μου!!

ελένη καλημερα!!!πως ειστε απο αερα σημερα???!!!

εδω χτες βραδυ εβρεχε!!!!

φαφελιτσα μου ελπιζω να περασατε τελεια στην γιορτουλα της μικρης!!!και του χρονου.

FAcZp3.png

gimFp3.png

καλημέρα βούλα

καλημέρα μανούλες

βούλα καλά κάνατε κι αρχίσατε αντιβίωση

άτιμα τα αυτάκια όταν πονάνε, μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά

εμείς τα προσέχουμε πολύ και στο μπάνιο βάζουμε βαμβάκι γιατί με το παραμικρό παθαίνει ωτίτιδα

και την βλέπω πάλι την ενοχλεί, επίσης πρέπει να βγάζει και δόντι, αν είναι δθνατόν να βάλει όλη την παλάμη στο στόμα θα την βάλει το μικρό μου, χθες της έδωσα ντεπονάκι γιατί είχε γκρίνια

μαριγώ μου μακροχρόνιες φιλίες έχω με τις 2 παιδικές μου φίλες αλλα δεν βρισκόμαστε συχνά ,θα τις δώ μια φορά το μήνα αλλά είναι σαν ναν μην κάναμε καιρό να βρεθούμε , είναι ότι μεγαλώσαμε μαζί και είαμστε ένα

ενώ με φιλίες που δημιουργήθηκαν αργότερα,΄΄αλλες έχουν διαλυθεί εντελώς κι άλλες υπάρχουν αλλά δεν είναι τόσο στενές,ενώ τις πρόσφατες σχετικά που είμαστε σχεδον κάθε μέρα έπαψα να τις θεωρώ κολλητές γιατί απλά τώρα ξέρω ότι οι φιλίες πλέον έρχονται και παρέρχονται

και εγώ έχω κολλητή τη νονά της Ζωίτσας 15 χρόνια περίπου γνωριζόμαστε...

αλλά έχω και μια άλλη που έιμαστε παιδικές φίλες γιατί οι μαμάδες μας ήταν φίλες...έχουμε φωτο από ενός έτους...ειναι αυτή που μένει μόνιμα στο ναύπλιο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...