Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

έχω πονοκέφαλο

κ η πεθερά μου αύριο φεύγει μαγιόρκα (λέτε γι αυτό να με πονάει το κεφάλι ???)χαχαχαχχα

ο καιρός ε΄δωσε βροχές και πτώση θερμοκρασίας μέχρι και την κυριακή

τέλειαααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

τρελαίνομαι για μπαμπά, το αγαπημένο μου γλυκό

μιαμ μιαμ

θέλω τώρααααααααααααααααααααααααααα

άννια φωτιά μου βαλες αλλά ,δίαιτα:rolleyes:

ναι βούλα ,εκδρομή η πεθερούλα, μια χαρά περνάνε ;)

της είπα να μου φέρει σουβενίρ γιατί εγώ να πάωχλωμό το κόβω

χαχαχχαχα και δε θέλω!!!!:P:p:p:p:p

ειρηνάκι χλωμό να προλάβεις εμένα σε λίγο κλείνω

κοιμάμαι όρθια:!::!::!::!:

Διαφημίσεις

Αυτό που σας έλεγα για τη δουλειά είναι γιατί δουλεύουμε 7 χρόνια με τις περισσότερες μαζί.Βέβαια δεν ταίριαζα με όλες αλλά έκανα 4 πολύ καλές φίλες!!

Επίσης κοπέλες που δεν κάναμε παρέα, τώρα που έφευγα έδειξαν πως λυπούνται.

Η αλήθει είναι πως αν φύγεις απο μια δουλει΄μετά χ΄΄ανεσαι,ποσο μάλιστα εγω που φεύγω σε νησί.Με τις φίλες μου είπαμε πως δε θα χαθούμε,αλλά η απόστση σε αναγκάζει να χαθείς.Εδω κοντά μένουμε και πάλι δε βλεπόμαστε.Εσείς έχετε φιλίες που κρατούν χρόνια?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Νατάσσα,λίγο αργά στο γράφω,sorry.

Nα χαίρεσαι την κορούλα σου και να είναι πάντα καλά!!Εύχομαι να είναι πάντα η τύχη κοντά της και ν γίνει ένας συγκροτημένος και μορφωμένος άνθρωπος όταν μεγαλώσει!!Να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη!!

000204A7.gif 000204A1.gif 0002049E.gif 0002049D.gif 00020498.gif 00020490.gif 0002049F.gif 0002049E.gif 0002049B.gif 0002049B.gif 00020490.gif

000204A1.gif 00020490.gif 00020495.gif 00020490.gif 00020494.gif 0002049B.gif 00020498.gif 000204A3.gif 000204A2.gif 00020490.gif

sig.asp?img=ad1

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...