Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

γερά να είναι και όπου θέλουν ας μοιάζουν

!!!

γιατην εκδρομή τελικά τι θα κάνουμε ?

θα πρεέπει να κλείσουμε πολύ νωρίτερα?

να το ξαναδούμε πόσες τελικά θα είμαστε!!!

είχες βρεί εσύ στο περίπου ξενοδοχειο ή κάνω λάθος?

γερά να είναι και όπου θέλουν ας μοιάζουν

!!!

γιατην εκδρομή τελικά τι θα κάνουμε ?

θα πρεέπει να κλείσουμε πολύ νωρίτερα?

απ΄οτι κατάλαβα στη λίμνη πλαστήρα έχει κόσμο όλον τον χρόνο..και είναι ψιλογεμάτα τα δωμάτι και με γκρουπ..οπότε νομίζω μέχρι τις 15 αυτού του μήνα πρέπει να κλείσουμε αν πάμε 15 Μαίου....

νομίζω ότι έχει πάρει απο το μπαμπά η ζωίτσα!!!!!!!

γενικά οι κόρες λένε ότι παίρνουν του μπαμπα΄χαρακτηριστικά

ωραία , να δούε τελικά πόσα ζευγάρια θα είμαστε και να δούμε να κλείσουμε

Διαφημίσεις

κοριτσια ειμαι χαλια με τον λαιμο ο μπεμπης και η μαρια μεσα στην γκρινια κ εχω 1000δουλειες.... ευαγγελια αυτο εγινε με τον θειο μου και απο τοτε εχω αναθεωρησει σε παρα πολλα θεματα που θεωρουσα δεδομενα... http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=7&ved=0CBUQFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.e-erevna.gr%2Fportal%2Fstory.aspx%3FID%3D34652&rct=j&q=%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%82+32%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82+%CF%83%CE%B5+%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BF+%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF&ei=ejy6S86mJ8STOOO-0KEL&usg=AFQjCNFLw4kU4Hku27pw_kvTQ8sCf-jBTg

:-D

Μάλλον μόνη μου είμαι...

Ιωαννούλα, περαστικά σου κ πάλι, κοριτσάκι μου! Πάρε καμιά καραμελίτσα για το λαιμό κ αν έρθει βήχας αμέσως σιρόπι γτ κυκλοφορεί μια πολύ περίεργη ίωση... Μη σε ρίξει στο κρεβάτι με δύο παιδιά... Ποιος θα τα φροντίζει;

Αυτό με το θείο σου το γνώριζα, μας το είχε πει τότε ο δικός μου θείος... Άδικο... Τι άλλο να πεις;

Νικόλ, αν σε πετύχω ποτέ ον θέλω φωτο με το τουτου της Μαρίας... Βρήκαμε ένα ροζάκι, αλλά έλεγε από 3 ετών κ δεν το πήραμε ακόμα...

Έχω πολλά πράγματα να κάνω για αύριο κ ακόμα ούτε έχω ετοιμάσει, ούτε έχω σκεφτεί τπτ. Τι στο καλό θα φάνε οι καλεσμένοι;;;

Σας αφήνω... Πάω να προσπαθήσω να κοιμήσω τη Ραφαέλλα! Φιλάκια!

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

Εμείς έχουμε πυρετό.

Σας ευχαριστώ για τα περαστικά κορίτσια.

Υπομονή Ευάκι έχω αρκετή τι άλλο μπορώ να κάνω;

Νικολ ο Θοδωράκης δεν κόλλησε από το Γιωργάκη.Την Μ.Παρασκευή έπαιζε το απόγευμα με παιδάκι και ήταν 'εξω χωρις μπουφαν.Επάνω στο χωριό έχει ψύχρα δεν είναι όπως στην πόλη.

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...