Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Έλα να μπαίνουμε στο πρόγραμμα μας

εμείς και σήμερα ψήσαμε στη μαμα μου οικογενειακώς

και το απόγευμα θα πάμε στην περιφορά του Αγ.Ραφαήλ

απο αύριο τα κεφάλια μέσα...

πωπω απο αυριο στην καθημερινοτητα πάλι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

επίσης θα βάλω και ενα μεγαλο φερμουαρ, να διωξω τα 4 που μου εχουν απομεινει;););)

του Αγιου Ραφαηλ αυριο..βοηθεια μας..

γιορταζει η φαφελίτσα μας!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

miam miam πε8αίνω για γλυκό τώρα

και δεν έχω τίποτα

στείλε ένα νεγράκι :P

τι κάνεις βαγγελιώ?

κούραση αυτές οι μέρες τελικά

απο αύριο να βρούμε το ρυθμό μας;)

βρε,βρε καλώς την!!!!

ειναι κόλαση τα ατιμα!!πηρα λιγα κομματια για την δουλειά, δεν εχω παει για την γιορτη μου:tongue::tongue:αυριο θα ειμαστε 3 και ο κουκος οπότε....όποιος προλάβει, πρόλαβε!!!

ξανθυνα τις τριχες των χεριων μου!!!

θα κανω και αποτριχωση και μετα μπανακι και νανακια!!!

να γινω ανθρωπος!!!

εσεις τι κάνετε??η μαρία???κοιμαται μόνη της??

FAcZp3.png

gimFp3.png

δεν θυμαμαι αν σας το ειπα που ξαναγιναμε σαλόνι!!!!

επεστρεψε στη γιορτη μου το τραπεζι στη θεση του, με ολα τα κρυσταλα πάνω του!!

τα εξερευνησε λιγο και μετα ουτε που τους δινει σημασια..χτες το πρωί χτυπησε και το κεφάλι της, εκανε και ενα καρουμπαλό όποτε ναμίζω ολοκληρωθηκε!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

πήγαμε για ψαράκι στα Λεγραινά και μετά στην παραλία της Αναβύσσου (ευαγγελία έχεις πάει?) την οποία την εχουν κάνει σούπερ για τα παιδιά...κούνιες , γκαζόν κλπ

η δικιά μου κυνηγάει συνέχεια τις μπάλες από τα αγοράκια, μια κυρία μας είπε " να και ο θηλυκός μαραντόνα"!

γεια σου ειρηνη μου!!!!

εχουν ζουζουνεψει παααααρα πολύ!!!!!!!!!!

η δικη μου κοιμαται..ήπιε γάλα,μετα την ακουσα να κλαίει,αλλα δεν πηγα και μετα ησυχία!!!!αρα κοιμηθηκε..

FAcZp3.png

gimFp3.png

δεν θυμαμαι αν σας το ειπα που ξαναγιναμε σαλόνι!!!!

επεστρεψε στη γιορτη μου το τραπεζι στη θεση του, με ολα τα κρυσταλα πάνω του!!

τα εξερευνησε λιγο και μετα ουτε που τους δινει σημασια..χτες το πρωί χτυπησε και το κεφάλι της, εκανε και ενα καρουμπαλό όποτε ναμίζω ολοκληρωθηκε!!!!

από καρούμπαλα και μελανιές ξέρω τα πάντα...να σου πω και κρέμα φυτική από το φαρμακείο να πάρεις...μετά τους πάγους και τα βούτυρα φυσικά....

πήγαμε για ψαράκι στα Λεγραινά και μετά στην παραλία της Αναβύσσου (ευαγγελία έχεις πάει?) την οποία την εχουν κάνει σούπερ για τα παιδιά...κούνιες , γκαζόν κλπ

η δικιά μου κυνηγάει συνέχεια τις μπάλες από τα αγοράκια, μια κυρία μας είπε " να και ο θηλυκός μαραντόνα"!

αχαχαχαχα!!!!!!!!!

ναι ειναι πολύ ωραία!!αναμεσα στην π.φωκαια και στα λεγραινα υπαζχει σε μια στροφη του δρομου μια υπεροχη παραλία..βεβαια πρεπει να την ξερεις γιατι δεν φαινεται απο τον δρομοα και εχει ενα μονοπατακι για να κατεβεις!!

αλλά τα νερα εκει ειναι υπεροχα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα!!!!!!!!!

ναι ειναι πολύ ωραία!!αναμεσα στην π.φωκαια και στα λεγραινα υπαζχει σε μια στροφη του δρομου μια υπεροχη παραλία..βεβαια πρεπει να την ξερεις γιατι δεν φαινεται απο τον δρομοα και εχει ενα μονοπατακι για να κατεβεις!!

αλλά τα νερα εκει ειναι υπεροχα!!

ααα..λες για το ΚΑΠΕ? Που κατεβαίνεις κάτι σκαλοπατάκια?? αν λες για εκεί, πηγαίναμε με τον άντρα μου προ Ζωίτσας...τώρα πια πού τέτοιες δόξες...

μαριγώ τι ζώδιο είσαι?

εγω χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω, δε θα τολμούσα να κάνω τέτοια κίνηση

είμαι υπερβολικά δεμένη με τους γονείς ,και που μένω σχετικά μακρυά τους ,μου είναι κάπως...

ευαγγελία μου όσο για τις φιλίες στο χώρο εργασίας είναι ανάλογα

την πρώτη μέρα που πήγα στην δουλεία

ήταν μια υπάλληλος την οποία με το που την είδα και συστηθήκαμε ,είπα ότι δε θα περάσω καλά και οτι ίσως να είναι αιτία του να μην καθήσω στη δουλειά

τελικά αυτή η κοπέλα ήταν η αιτία που έμεινα εκεί και πλέον είναι η κολλητή μου;)

είναι ανάλογα στον άνθρωπο, το δέσιμο και όχι ο χώρος εργασίας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...