Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια! περάσατε καλά εχτές? φάγατε πολύ?

εμείς πήγαμε στον μπαμπά μου στη Λούτσα που είχε βάλει σούβλες αρνί και κοκορέτσι...

το κοκορέτσι το ξ...σα...αρνάκι λίγη πέτσα τσίμπησα μόνο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

νατάσα αυτός ο επιτάφιος στην Ανάβυσσο μου έχει μεινει χαραγμένος στο μυαλό μου για πάντα! είναι υπέροχος...είχαμε πάει την πρώτη χρονιά που είχαμε μετακομίσει εδώ..κάτι αντίστοιχο μόνο στην πάρο έχουν...

μαριγώ περαστικά στον θείο σου! μην μετανιώνεις για την απόφασή σου, οι δικοί μας είναι πάντα κοντά μας, είτε είμαστε κοντά είτε χιλιομετρα μακρυά...αλήθεια πότε φεύγετε μόνιμα για Νάξο??

Διαφημίσεις

μαριγώ περαστικά στον θείο..ευχομαι το καλυτερο..κουράγιο στον μπαμπα σου,όλα να πάνε καλά!!

φαφελίτσα είχες μια γεμάαααααααατη εβδομάδα!!!!!μιαμ,μιαμ!!!!!!εννοειτε πως η επομενη δοση ειναι δική μου!!!!!

αχαχα η φαφελίτσα!!!διασκέδασε το κορίτσι μας!!!

λοιπόν εγω πηγα στην ανασταση με την λαμπάδα της φένιας!!με κοιτούσε ο κόσμος όλος!!!!αλλά καθόλου δεν με ένοιαζε!!

νικόλ μου πολύ τρυφερη σκηνη αυτη που περιεγραψες...να ειναι αναπαυμενη η γιαγιουλα σου και να εχεις την ευχή της!!!σε καμιά 15αρια χρονια θα το ξανακανεις, παρειτσα με την μαρία όμως!!!και το λαπτοπ δίπλα ανοιχτό, να εχουμε ζωντανή μετάδοση!!!!

ειρήνη μια χαρα σε βρισκω!!!τέλειο το κοκορέτσι!!!!!!!αλλα φετος εφαγα και γαρδουμπα..ειναι σαν το κοκορετσι αλλα με ντοματα στο φουρνο..ωραίο είναι!!!

αννία μου περαστικά!!!!τί έπαθε ο θείος σου???

FAcZp3.png

gimFp3.png

χτες γυρισαμε 11 και μιση..η φενια κοιμηθηκε μετα αλλα ηταν ανησυχη ολο το βραδυ!!μάλλον γιατι χάλασε η σειρά της..το καλό για μένα ειναι ότι φωναζε μπαμπα και ετρεχε ο αντρας μου!!!!!!

τις τελευταιες μέρες τσιριζει..αλλά πολύ!!!!την εχω μαλωσει,την εχω κάνει νταντα και καλα στο πωπουδί τίποτα!!συνεχίζει ακαθεκτη!!

το βραδυ ξυπνουσε και τσιριζε!!!!

σκεφτομαι μηπως ειναι νευρικό..αλλά και πάλι αν εχει από τωρα τόσα νευρα....καηκα!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Χρόνια Πολλά κοριτσάκια μου Χριστός Ανέστη....

Περάσατε καλά;

Περαστικά σε όσες είναι αρρωστούλες...

Εμείς αφού έγινε καλά ο Γιωργάκης χθες το βράδυ ανέβασε πυρετό και ο Θοδωράκης...

526437xvildghyb3.gif

Έλα να μπαίνουμε στο πρόγραμμα μας

εμείς και σήμερα ψήσαμε στη μαμα μου οικογενειακώς

και το απόγευμα θα πάμε στην περιφορά του Αγ.Ραφαήλ

απο αύριο τα κεφάλια μέσα...

Διαφημίσεις

ευαγγελία φαντάζομαι πως όλες ΄πήγαμε με τις λαμπάδες απο τα παιδάκια μας

κι εγώ κρατούσα της μαρίας αλλά και την δική μου;) και μου αρέσει πολύ;):D

βούλα επόμενο ήταν οτι θα κολλήσει κι ο θοδωρής, περαστικά λοιπόν, θα περάσει;)

μαριγώ περαστικά στον θείο σου! μην μετανιώνεις για την απόφασή σου, οι δικοί μας είναι πάντα κοντά μας, είτε είμαστε κοντά είτε χιλιομετρα μακρυά...αλήθεια πότε φεύγετε μόνιμα για Νάξο??

Ειρηνάκι μου,ευχαριστώ!

Πιστεύω στην αρχή θα μας φανεί κάπως, μετά θα το συνηθίσουμε κι εμείς κι εκείνοι.

Αυτή τη βδομάδα θα κανονίσουμε τα της μετακόμισης και θα αρχίσω το πακετάρισμα.Άσε ο μικρός θα σκαρφαλώνει στις κούτες και τι θα κάνω!!

Υπολογίζω να μετακομίσουμε 20-25 Απριλίου.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Επίσης να σας πω πως με συγκίνησαν στη δουλειά οι συνάδελφοι μου κατά τον αποχαιρετισμό.Μου είχαν πάρει δωράκια,άλλες έκλαψαν(απο χαρά).Αυτές που είναι φίλες μου δεν τις αποχαιρέτισα γιατί είπαμε να βρεθούμε πριν φύγω να πάμε για καφέ και εκεί να αποχαιρετηθούμε!Πο!Πο!Όλο συγκινήσεις θα είμαι!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...