Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χριστός Ανέστη κορίτσια!! υγεία πάνω από όλα...εχω επηρεαστεί πολύ από αυτό που διάβασα εχτές...τίποτα άλλο ως αγαθό ανώτερο δεν υπάρχει.....

καλά να περάσετε σήμερα με την οικογένεια σας, να φάτε και να πιείτε, και αφήστε τους διαιτολόγους να χτυπιούνται....αχαχαχα

συμφωνω απολυτως!!

και εγω το σκεφτομαι συνεχεια το παιδακι και ολους..τελικα αυριο δεν θα ερθουμε στο εξοχικό,θα παμε στους κουμπαρους το απόγευμα..

και το πρωί υπνο!!

θα το κανονισουμε ομως συντομα;);)

Επεξεργάστηκαν by evangelia

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Χριστός Ανέστη

πάει και το Πάσχα

φάγαμε ήπιαμε, ευτυχώς κοιμηθήκαμε καιγεμίσαμε μπαταρίες για να πιούμε και καφεδάκι !

το πρωί πήγαμε στη 2η Ανάσταση και πραγματικά τη νιώθω τόσο έντονα αυτήν τη μέρα

ενώ χθες, απλά περιμένουμε το χριστός ανέστη και γεια σας

κακώς

κάποτε έμενα στην εκκλησία και κοινωνούσα στις 2, μαζί με τη γιαγιά μου, και μετά τρώγαμε οι 2 μας και πίναμε ούζο, μου έβαζε λίγο με νερό κι εγώ περίμενα πως και πως!!!!!!!!

λυπάμαι αφάνταστα για το αγγελάκι που έφυγε και οτο μόνο που σκέφτομαι είναι οι γονείς του!

ας είναι η Ανάσταση του Κυρίου μας εκείνη που θα απαλύνει τον πόνο τους

καμμία εδώ ?Ε ?

καταλαβαίνω

είστε κουρασμένες , πίνετε και σόδες τώρα που φάγατε πολύ οπότε είστε δικαιολογημένες

εγώ τις ήπια νωρίτερα χαχαχα

αύριο έχουμε συνέχεια....

καλό βράδυ;)

nikol εγω ειμαι εδω αλλα ειμαι χαλαι εχω πονολαιμο η μυτη μου τρεχει και τα αυτια μου ειναι βουλωμενα χαλιαααααααααααααααααααααααααα.

ωχ περαστικά αννια

το μπεμπάκι είναι καλά?

φοράς μάσκα για να μη το κολλήσεις?

Διαφημίσεις

μαριγώ σ' έπιασα κι εσένα ονλινε

τα μάτια μου όμως κλείνουν, κι όπως έγραψα , έχουμε και συνέχεια αύριο, οπότε ένας καλός ύπνος μου χρειάζεται και ήδη ξενύχτησα πολύ

καλό βράδυ κορίτσια

τα μικρα κολλησανε τον αντρα μου και αυτος εμενα χαλια οικογενειακως μπουκωμενοι ειμαστε..

τι να πω?

υπομονή περαστικά

πασχαλιάτια ότι χειρότερο

καλ΄ο ξημέρωμα;)

Annia μου περαστικά σας!!

Ναι,κι εμένα κολλάει πολύ το φόρουμ.

nicol μου,δε σε πρόλαβα..Διάβαζα για τον Πναγιωτάκη.Τι να πεις?Τα λόγια είναι φτωχά!Πιστεύω οτι δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος απ τον πονο των γονιών που χάνουν το παιδί τους!

Κι εγώ είμαι κάπως..Είναι ο θείος μου(αδερφός του μπαμπά μου) στην εντατική.Έπαθε βαρυ εγκεφαλικό και δεν ξέρουμε πως θα πάει.Κι ο μπαμπάς μου σήμερα πρώτη φορά βούρκωσε μπροστά σε όλους μας και για τον θείο μου και για μας που θα φύγουμε και θα του λείπουμε!Μετά έκλαψε κι η μαμά κι η κυνιάδα κι έγινα κομμάτια...

Κι ο μπαμπάς μου είναι νέος κι εχει σοβαρο προβλημα με την καρδιά και σήμερα σκεφτόμουν,αν πάθει κάτι κι εγω θα είμαι μακρυά..!

Πρώτη φορά στεναχωριέμαι που θα φύγω και σκέφτομαι πόσο θα μου λείψουν οι δικοί μου!

Sorry, αν σας έριξα τη διάθεση..

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

και εγω μαριγω δεν εχω καθολου καλη διαθεση και αυτο που εμαθε με τον παναγιωτακη με εριξε ακομα πιο πολυ μπορει να μην ηξερα ουτε το παιδακι ουτε τους γονεις του αλλα ειναι πολυ αδικο σκεφτομαι τον πονο αυτων των γονιων και τρελαινομαι...

:-D

Δεν μπορείς να μην επηρεαστείς,ιδίως όταν είσαι μάνα.Κι όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα συνηδειτοποιείς πόσο σημαντικό είναι να είμαστε καλά και μόνο αυτό έχει σημασία(η μεγαλύτερη αξία που είπε κι η culte).

Κάθε μέρα πρέπει να χαιρόμαστε που είναι τα παιδάκια μας καλά κι εμείς για να τα χαιρόμαστε!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Χριστός Ανέστη, κορίτσια!

Έκανα πολλές απουσίες τις τελευταίες μέρες... Θα σχολιάσω στα γρήγορα...

Μ. Τετάρτη ήρθε η νονά της Ραφαέλλας. Της έφερε λαμπάδα (Ειρήνη, μοιάζει λίγο με της Ζωούλας!), φουστανάκι καλοκαιρινό με ασορτί μπολερό κ κορδέλα, παπουτσάκια κ ένα τεράστιο καλάθι με αυγό σοκολατένιο (μεγάλο), μικρά σοκολατένια αυγουλάκια, αυγά που τα έβαψε εκείνη, τσουρεκάκια (της βγήκαν φανταστικά), κουλουράκια κ διάφορα διακοσμητικά...

Μ. Πέμπτη πρωί υποδεχθήκαμε τα πεθερικά... Έπρεπε να γίνει κ αυτό... Το μεσημεράκι φτιάξαμε τα αυγουλάκια μας κ τσουρέκια! Κουλουράκια δεν προλάβαμε... Ευαγγελία, η επόμενη δόση που θα φτιάξω θα είναι για σένα!

Μ. Παρασκευή ήμουν χάλια, γαστρεντερίτιδα... Τέτοιοι πόνοι ούτε όταν γέννησα... Από το πρωί υπέφερα, όλη μέρα ξαπλωμένη... Κ λίγο πριν τον Επιτάφιο μου πέρασαν όλα! Ευτυχώς, γτ εκεί που πάμε είναι μαγευτικά! Σε όλη τη διαδρομή υπάρχουν εξέδρες, όπου παιδιά του σχολείου αναπαριστούν τη ζωή του Χριστού από τη γέννηση έως τη σταύρωση...

Το Μ. Σάββατο πάλι το κοριτσάκι μου ξεσάλωσε... Της άρεσε ο θόρυβος από τα βεγγαλικά, φώναζε συνεχώς "μπαμ" κ ξεκαρδιζόταν στα γέλια... Σας φαίνεται φυσιολογική αντίδραση αυτή;;;

Σήμερα σουβλίσαμε στους δικούς μου... Ήταν πολύ όμορφα γτ είχε κ καλό καιρό κ έπαιξε κ η μικρή στην αυλή! Ολόκληρο σόου έκανε μόνη της!

Ουφ, τα έγραψα όλα... Κατά τ' άλλα, είμαι πολύ κουρασμένη... Χρειάζομαι έναν τριήμερο ύπνο, αλλά Τρίτη είναι η γιορτή της Ραφαέλλας, οπότε... πάει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...