Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

τι φατσουλίνος που είναι ο γιωργάκης σου ελένη μου!!!!

φτου φτου!!!!!!!!!!!!!!!!

αλήθεια οι καθολικοί έχουν πάσχα μαζί μας ?απορία !!!!

εσύ γιορταζεις και τα 2 "πάσχα"

Εμεις εδω κανουμε ολοι μαζι τωρα και καθολικοι και ορθοδοξοι,τωρα αλλου δεν ξερω....

Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια εκτος απο φατσα ειναι και μαλαγανας μεγαλος!!!! ναζιαρης πολυ μου βγηκε για αντρας......Οταν θελει κατι φωναζει Μαμα μου!!! η Μαμακα μου!!! και η μαμα κατουριεται βεβαιως!!:D

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Χριστός Ανέστη κορίτσια!! υγεία πάνω από όλα...εχω επηρεαστεί πολύ από αυτό που διάβασα εχτές...τίποτα άλλο ως αγαθό ανώτερο δεν υπάρχει.....

καλά να περάσετε σήμερα με την οικογένεια σας, να φάτε και να πιείτε, και αφήστε τους διαιτολόγους να χτυπιούνται....αχαχαχα

Εμεις εδω κανουμε ολοι μαζι τωρα και καθολικοι και ορθοδοξοι,τωρα αλλου δεν ξερω....

Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια εκτος απο φατσα ειναι και μαλαγανας μεγαλος!!!! ναζιαρης πολυ μου βγηκε για αντρας......Οταν θελει κατι φωναζει Μαμα μου!!! η Μαμακα μου!!! και η μαμα κατουριεται βεβαιως!!:D

τρελλή φάτσα!!!!!ό,τι θέλει σε κάνει:tongue::tongue:δικαιολογημένα όμως!!!!!

πολύ όμορφα τα παππουτσάκια,καλοφόρετα!!!!

βασικά η Ελλάδα ειναι η μονη χωρα που γιορταζουμε ολοι μαζί το Πάσχα..;);)

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...