Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

εμείς πήγαμε βόλτα ως τη χαλκίδα με τη νονά μαζί...

κορίτσια, ο θεός για μένα είναι η "αγάπη για τον άλλον" που έχει ο καθένας μέσα του...τώρα αυτό εκδηλώνεται σε κάθε άνθρωπο διαφορετικά...

Επεξεργάστηκαν by culte

Είμαι καλύτερα τώρα και μπήκα να σας γράψω γιατι αύριο είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά και θα δουλεύω μέχρι τις 6,μετά έχω τραπέζι στο σπίτι,οπότε δεν θα σας μιλήσω καθόλου.

culte, μου άρεσε πολύ η λαμπάδα της μικρής!Η νονά είναι πολύ ρομαντική!!Επίσης παρόμοια άποψη έχω κι εγώ για αυτά που λες πιο πάνω,αλλά είναι ένα πολύυυυ μεγάααλο θέμα αυτό.

evangelia, τελικά το κάθε εμπόδιο σε καλό που λένε!!Τελικά έκανες το σωστό!!!

nenaki, ευχαριστώ για τα περαστικά!Εσύ πως τα πας με τα πονάκια που είχες?Δεν θυμάμαι,πονάκια ή κάτι άλλο ήταν,sorry.

nicol μου, είσαι κι εσυ παραπονιάρα σαν κι εμένα!!Να σε ρωτήσω,κι εσυ σε χωριό μένεις?Αν ναι,πως είναι?

annia, περαστικά στα παιδάκια σου και στον άντρα σου!!Εσεις που θα πάτε το Πάσχα?

voulam,fafela,kristianna που είστε?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

ευχαριστω μαριγω εμεις εδω αθηνα θα σουβλισουμε..νυσταζω αλλα πρεπει να περιμενω μεχρι της 12,30να ταισω τον μικρο..εμας μας εφερε ο νονος το τροχοσπιτο της πολυ ποκετ..

:-D

Α!Ωραία!Τώρα πια όλες οι λαμπάδες είναι με παιχνίδι και τα παιδιά δίνουν σημασία στο παιχνίδι κι όχι στη λαμπάδα.Εγώ ούτε που ξέρω που την έβαλε τη λαμπάδα της.Όσο για το παιχνίδι, έπαιξε την πρώτη μέρα και τώρα είναι σε ένα συρτάρι..!!

Υπομονή με τα ξενύχτια!!Σε λίγο καιρό θα το φτιάξει το πρόγραμμα του κι ο μπεμπάκος!!Η μικρή σου κοιμάται τώρα κανονικά?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! εγώ σήμερα Μ. Σάββατο και΄έχω του κόσμου τις δουλειές!!

φιλάκια, ελπίζω να βρω καμμά αργότερα...αν όχι Καλή ανάσταση και ανάταση κυρίως στις καρδιές και στις ψυχές μας!

Διαφημίσεις

;)καλημέρα κορίτσια μου

ελπίζω να είστε όλες καλά

Μ.Σάββατο, εν αναμονή της Αναστάσεως

Σήμερα έχουμε να κάνουμε τα τελευταία ψώνια, και ανυπομονώ να φάω μαγειρίτσα το βράδυ :D

Καλή Ανάσταση αν δεν τα καταφέρω να μπώ αργότερα;)

μαριγώ μένω σε κομώπολη είναι 10 λεπτά απο τη θεσσαλονίκη και με τίποτα δε θα μπορούσα να ζήσω μέσα την πόλη

είναι καλά γιατί δεν είμαστε ούτε στη βαβούρα και την αποξένωση της πόλης αλλά και πολύ κοντά σε ότι κι αν χρειαστούμε

τα καθημερινά ψώνια και κάτι παραπάνω υπάρχουν κι εδώ που είμαι και η αλήθεια είναι οτι σπάνια κατεβαίνω στην πόλη ,βολεύομαι απο εδώ

πιστεύω πως όλα είναι συνήθεια αλλά τ,ο οτι το χωριο, είναι καλύτερο για τα παιδιά θα το έλεγα όπου κι αν ζούσα;)

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

1008309um52of8bs4.gif

2100669r7ect479sv.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...