Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

μπραβο νικολ μας εβαλες πασχαλινά!!!!

δεν καταλαβα, την καρδουλα την ειχε η λαμπαδα ή ειχε την ντορα??ποια ντόρα??εμεις εχουμε την ντορα που κανει νανι!!μονο....την αντιπαθουμε και εγω και ο αντρας μου!!!

πολυ καλο αυτο με το κουνημα!!!φανταζομαι πως θα σου φαινεται τωρα!!!

ελενη δεν τα ηξερα ουτε εγω αυτα τα σπεσιαλ πιτακια!!μιαμ,μιαμ!!

μεγεια τα ρουχαλάκια, καλη η ανανεωση!!θελω φωτο απο τα παππουτσάκια!!

νενακι τι καλα που πηγες εκλησσια!!ειχες και την χριστιαννα μαζι σου??καθεται???

βουλιτσα μου ευχομαι όλα καλα σημερα!!μεγεια τα καινουρια παιχνίδια!!

ειρηνη μου δουλεια τέλος!!!!!!!αντε να ξεκουραστείς και εσύ!!!!!

χαρα στο κουραγιο σου που ξυπνουσες βραδυ!!!

φαφελιτσα μου τι να πρωτοσχολιασω!!!!

παντα οποτε περναμε απο το κιτσι αγριευομαι λιγακι..το χειροτερο ειναι καλοκαιρι και μεσημερι!!!να λιωνεις απο τη ζεστη στο πουθενα!!κατευφθασαν και τα πεθερικά ε??!!!αυτο το τσουρεκι σοκολατας καπως μου έκανε!!!!μιαμ,μιαμ!!ενα στην e-βαφτηστηρα σου,παρακαλώ!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

μπραβο νικολ μας εβαλες πασχαλινά!!!!

δεν καταλαβα, την καρδουλα την ειχε η λαμπαδα ή ειχε την ντορα??ποια ντόρα??εμεις εχουμε την ντορα που κανει νανι!!μονο....την αντιπαθουμε και εγω και ο αντρας μου!!!

πολυ καλο αυτο με το κουνημα!!!φανταζομαι πως θα σου φαινεται τωρα!!!

την καρδιά την έχει επάνω η λαμπάδα

η ντόρα είναι χώρια ,είναι η κλασσική ντόρα με το σάκο,η δικιά σας κοιμάται η δικιά μας είναι εν δράσει !!!! αχαχχαχα

επίσης κι εγώ δε το χωνεύω αυτό το καρτούν

νικολ σαν πολυ δεν το ξενυχταμε τωρα τελευταια??και εσυ και εγώ!!

α,εχουμε χασει το προγραμμα!!!

άλλαξε η ώρα,και η μαρία κοιμάται στισ 10 οπότε κι εγώ έγινα νυχτοπούλι μέχρι τις 11 και κάτι μετά δε την παλεύω:mrgreen:

Διαφημίσεις

την καρδιά την έχει επάνω η λαμπάδα

η ντόρα είναι χώρια ,είναι η κλασσική ντόρα με το σάκο,η δικιά σας κοιμάται η δικιά μας είναι εν δράσει !!!! αχαχχαχα

επίσης κι εγώ δε το χωνεύω αυτό το καρτούν

χαλια ειναι!!!!!

σας δινουμε και αυτη που κανει νανι, δεν εχουμε προβλημα!!!:D:D:D

FAcZp3.png

gimFp3.png

σήμερα πήραμε και τα δώρα απο τη μαμα μου

της πήρε η μαμα μου χαλί καλοκαιρινό με τις πριγκίπισσες και ένα σετάκι ρούχα και ο μπαμπα΄ς μου της πήρε ποδήλατο:D:Dτρελλάθηκε με το ποδήλατο εννοείται;)

μεγαλωσε πολυ η μερα!!!!

σημερα απο το πρωι ετρεχα σαν την τρελλή!!

πηρα και το κοριτσάκι μου σπίτι και ειμαστε όλοι μες στην τρελλη χαρά!!

ο πατερας μου δε με το που την ειδε, πηρε τα πάνω του!!!!

εβρασα τα αυγα, να τα βαψω αυριο!!

επισης θα ερθει και η νοανα μας το πρωί..

ευτυχως ο γιωργος σχολαει νωρις και θα με βοηθησει να μαζευτούμε!!

να βαλω και πλυντηρια και.....ουφ!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...