Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

πω,πω κολλησα με εκεινο το θεματακι!!

γεια σου ειρηνη!!!!

αισθανομαι πτώωωωμα!!μου λειπει και το κοριτσακι μου οποτε η αγκαλια του μορφεα ειναι η παρηγορια μου!!

βουλιτσα και του χρόνου!!!δεν πειράζει,όλα καλά!!εγω περσυ ειχα βαλει πιο πολλη αμμωνια και ειχαν βγει τεραστια!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59308

τι γνωμη εχετε για αυτο το ειδος αντρών????

Το διαβαζα χθες το θεματακι,Δεν εχω λογια για την κοπελα...Χαρας το Κουραγιο της....Τωρα εκεινος,Γιατι δεν παντρευοταν καλυτερα την Μαμα του??? μμμ Αμαρτιες Γονεων....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Ο Γιωργάκης μου ανέβασε δυο φορές πυρετό σήμερα.Μπήκαμε στο 3 24ωρο και ελπίζω να μην ανεβάσουμε καθόλου.

Εε δεν νομιζω να ξανα ανεβασει πια.....

Εκανες κουλουρακια??? Αντε και του Χρονου!!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

καλησπερα ελενη!!!!!!!

και καληνυχτα απο μενα,με περιμενει ο αντρουλίνος μου!!

Καληνυχτα Ευακι,Μη νομιζεις και εγω για λιγο μπηκα,Παω για μπανακι και μετα Νανακια Σημερα ηταν δυσκολη μερα δουλεις ειχα παρα πολλες το απογευμα κατω,πηρα του μικρου all starakia και ψωνισα και εγω 4 μπλουζιτσες και ενα παντελονακι.Και αυριο Φτιαχνω μαλλι Σουπερ ανανεωση!!:mrgreen::mrgreen:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Καληνυχτα Ευακι,Μη νομιζεις και εγω για λιγο μπηκα,Παω για μπανακι και μετα Νανακια Σημερα ηταν δυσκολη μερα δουλεις ειχα παρα πολλες το απογευμα κατω,πηρα του μικρου all starakia και ψωνισα και εγω 4 μπλουζιτσες και ενα παντελονακι.Και αυριο Φτιαχνω μαλλι Σουπερ ανανεωση!!:mrgreen::mrgreen:

Καλοφόρετα Ελενάκι μου!!!!!!!!!!

526437xvildghyb3.gif

Ευχαριστω:mrgreen::mrgreen: ειχα παρα πολυ καιρο να ψωνισω.....

Εγω αυριο θα φτιαξω κουλουρακια,τσουρεκια και μεγαλη Πεμπτη μελετινια.

Τσουρέκια θα φτιάξω την μ.πέμπτη μαζί με τ αυγουλάκια.Μελετίνια τι είναι ;

526437xvildghyb3.gif

Τσουρέκια θα φτιάξω την μ.πέμπτη μαζί με τ αυγουλάκια.Μελετίνια τι είναι ;

αα δεν Ξερεις τα μελετινια?? που να τα ξερεις...ειναι δικο μας γλυκο....γινεται με Μυζιθρα μηπως εσυ τα ξερεις μυζιθρακια?? και ετσι τα λενε '

http://www.sintagespareas.gr/sintages/melitinia.html

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...