Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και πάλι κορίτσι μου. Καλά δε το συζητώ πως με το κλίμα που μου περιγράφεις και εγώ θα καθόμουν. Γενικά είναι καλό η δουλειά σου να τελειώνει στο 8ωρο κ το σκ. Εγώ πήγα να κάνω την εμβρυομεταφορά κ ειχα βάλει άδεια κ όταν πήγα να πάρω τα πράγματα μου από το ντουλαπάκι των αποδυτηρίων είχα 10 κλήσεις. Δε γλιτώνεις. Είναι κ ο αντρας μου στον ίδιο κλάδο οπότε καταλάβαινες τι γίνεται. Αλλά μας δίνει άλλα πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες όπως το ότι μπορούμε κ πληρώνουμε ενοίκιο (όσοι ζουν Αθήνα ειδικά ξέρουν αν κ παντού έτσι είναι πλέον) και παράλληλα κάνουμε κάθε μήνα τις προσπάθειες μας κ ζούμε αξιοπρεπώς. Εχουμε κόψει τα ταξίδια κ τις πολλές βόλτες αλλά οκ, δε με νοιάζει καν.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Γενικά όλες οι κοπέλες εδώ μέσα είναι αξιοθαύμαστες γιατί δεν είναι μόνο οι εξωσωματικές αλλά και τόσα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά παράλληλα με αυτό τον αγώνα. 

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

μάλισταααααααααα

γρήγορο διάβασμα

βούλα εξακολουθεί ο γιωργάκης να έχει μόνο πυρετό???

άντε ακόμη αύριο υπομονή ....δεν το πάω κθόλου τον πυρετό με πιάνει κρίση όταν έχει το μαράκι!!!!!!! φτου φτου φτου

ευαγγελία μου, δυνατός ο μπαμπάς ε?

έτσι κι ο δικός μου, όταν δεν είναι καλά προσπαθεί να μας δώσει εμάς δύναμη και κουράγιο

αχ τι σου είναι οι γονείς !!!!!!!!!!!!!!!

κανονίζετε συνάντηση πασχαλινή ε???

εεεεε να μην ξεχνάμε και την εκδρομή μας έτσι ??????

δεν μπορω,θελω να τα σχολιασω όλα!!

οντως βουλιτσα μου τι γινεται ο γιωργακης??εφυγε ο πυρετ'ος???ξου,ξου!!

πιο πολυ απο ποτε σκεφτηκα αυτο που κπ κοπελα ειχε γραψει, δεν θυμαμαι ποια..μεγαλωνουμε ανεξαρτητους ανθρωπους!!!!

σιγουρα θελουμε τα παιδια μας να ειναι παντα διπλα μας αλλα με μετρο!!τι μου ειπε?!!"αν πεθανω στο δρομο,να μην στεναχωρηθεις καθόλου..να θυμασαι οτι ο μπαμπας αυτο ηθελε."

μακαρι να τους μοιασω στο μισό..και στους 2!!

η μαμα μου ηταν ο ορισμος του καλου ανθρωπου..στον βαθμο της ισοπεδωσης ομως,ηταν το κλασσικο θυμα που καθε οικογενεια-μαλλον σοι- εχει..

ο πατερας ειναι ανθρωπος που κοιταει τον εαυτο του και μονο..αλλα ειναι δικαιος και κακο δεν κανει..απλα παντα ηθελε να περναει καλα.σκεφτομαι πολλες φορες αυτοι οι 2 πως στεριωσαν:tongue::tongue::tongue:

εγω βγηκα καπου στη μεση..ουτε καλη σαν την μαμα μου,ουτε δικαιη σαν τον μπαμπά..:?:???:αντε φιλοσοφησα πάλι, αλλα τωρα μου βγηκε το αγχος και η κουραση!

θελω να παμε εκδρομη πιο πολυ απο ποτέ!!!!!!

ποτε θα πα΄με??

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

δεν πειράζει βουλίτσα που δεν έγιναν πολύ καλά...και του χρόνου καλύτερα!

Την ώρα που τα έφτιαχνα άρχισε να γκρινιάζει ο Γιωργάκης και δεν με άφηνε ήθελα αγκαλιά οπότε χτυπήθηκαν λίγο παραπάνω και έσφιξαν...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...