Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

δεν τα τρωω τα ρεβιθια..απο τα λιγα φαγητα που δεν μου αρεσουν!!

Εμένα μου αρέσουν πολύ!!!!!!!!

Το μόνο φαγητό που δεν μου αρέσει καθόλου και δεν το φτιάχνω στο σπίτι γιατί ούτε και ο ηρακλάκης μου το τρώει είναι οι μπάμιες...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας μανουλίτσες!!

nicol & voulam,χρόνιαπολλά στα παδάκια σας σήμερα!

voulam,περαστικά στο Γιωργάκη σου!!!

nenaki,προσοχή με το μωρούλι!Ξεκουράσου γιτί στη2η εγκυμοσύνη είμαστε πιο χαλαρές κι έχει πιο πολύ φόβο.

Ειρήνη, θαύμασα την κόρη σου και για την ομορφιά της και που κάθεται μονη της καρέκλα και που έφαγε γαρίδες.Τα δικά μου παιδάκια δεν τα τρώνε.

evangelia,περαστικά στο μπαμπά σου!Εμένα με βοηθάει πάντα η γνώμη του αντρα μου.Επίσης θα το έλεγα στον πατερα μου κι ανάλογα θα έπραττα.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Και τώρα τα δικά μου νέα:Επιτέλους γύρισε ο αντρούλης μου!!!Πο!Πο!Δεν αντέχω μακρυά του!Πως μπορούν οι γυναίκες που έχουν ναυτικούς,στρατιωτικούς και γενικά άντρες που λείπουν καιρό????

Βρήκαμε σπίτι σε ένα χωριο,ένα τέταρτο μακρυά απ τη Χώρα.Βέβαια,έχει τα πάντα,δηλαδή σχολείο, μανάβικο,χασάπικο κ.τ.λ. Θα το σκεφτούμε λίγο κι αν δεν βρούμε κατι άλλο θα το κλείσουμε.Μέσα Απριλίου πιστεύω να μετακομίσουμε!

evangelia,με ρώτησες τι ήταν αυτό για το κατούρημα.Η κόρη μου(Σίλια) αν πιει γάλα και κοιμηθεί κατευθείαν,δεν ξυπνάει μετά να πάει στην τουαλέτα και πολλές φορές τα κάνει πάνω της... 000203F2.gif

Κοιτάω να της δίνω νωρίς γάλα.

Να σας ρωτήσω όλες:Πώς τα πάτε με το φαγητό???Εμένα έχει αρχίσει και δεν τρώει καθόλου καλά.Έχει κόψει τις φρουτόκρεμες,τα φρούτα σκέτα δεν τα τρώει, μόνο λιγο το αχλάδι.Τις κρέμες δεν τις θέλει.Φαγητό,μόνο αν δει μακαρόνια τα τρώει όλα,αλλιώς ούτε το μισό. Δεν ξέρω!Κάπου κάνω λάθος!!

Ελπίζω να είναι μια φάση που περνάει και δεν έχει όρεξη.Εκεί που έτρωγε με όρεξη και όλα τα φαγητά σχεδόν ΄τωρα τίποτα.Λέω να ξαναρχίσω τις σούπες με άλεσμα.

άσε που όυτε το γάλα πολυθέλει τώρα!Εσείς τι λέτε?

sig.asp?img=ad1

LGXAp3.png

vjNwp3.png

κοριτσακια τι κανετε??εγω ειμαι αυπνη ο μπεμπυλης μαλλον βγαζει δοντακια και εχει πολυ γκρινια και πολυυυυυ σαλιο..ολη νυχτα εκλαιγε..ευακι ολα καλα θα πανε με τον μπαμπα σου περαστικα σας ευχομαι και γρηγορα...βουλα περαστικα και σε σενα για τον μικρο καμια ιωσουλα θα ειναι..ειρηνη πολυ ομορφη η κορουλα σου..

:-D

marigo καλώς τον δέχτηκες τον αντρούλη σου

άντε ωραία που βρέθηκε σπίτι

θα δεις δεν είναι και τόσο άσχημα σε χωριό ,μη σου πώ ότι για τα παιδιά είναι καλύτερα;)

απο φαγητό κι εμείς τη φρουτόκρεμα την έχουμε κόψει

τρώει σε κομμάτια τα φρούτα ,περισσότερο όμως το αχλάδι;):D

απο φαγητά τρώει σχεδόν τα πάντα

εκτός απο το τυρί;)

Επεξεργάστηκαν by nikol28

Διαφημίσεις

σήμερα θα πάμε στα βαφτισίμια μασ να τελειώνουμε και μ αυτό και θα έχουμε να περιμένουμε τη νονά μας

θέλει να πάρω και για τη νονά μας τσουρέκι ,πήρα παιχνίδι για το μπεμπάκο της και θα της φτιάξω και κάτι για το λαιμό;)

μαριγω ωραια τα νεα σου!!!

δλδ θα φυγεις συντομα ε??

αννια δοντακι??απο νωρις στα βασανα το μικρακι μας!!

νικολ τι λαμπαδες πηρες για τα πιτσιρικια??

ειρηνη πως ειναι η λαμπαδα σας??εχω πολλη αγωνια να δω την δικη μας!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...