Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Ναι ναι παρα πολυ Χθες κοιμηθηκε 9 και ξυπνησε στις 10 κοιμαται παρα πολυ και εχει να ξυπνησει νυχτα πανω απο 2 μηνες

ελένη ήθελα καιρό να σε ρωτήσω

με το κούνημα τι έκανες?????

εμείς ακόμη κουνιόμαστε για να κοιμηθούμε αλλά όχι στο καρότσι

ή στην κούνια ή με μαξιλάρι στα πόδια γιατί τα χέρια μου δεν αντέχουν

αλλά σήμερα το μεσημέρι επειδή δεν κοιμήθηκε καθόλου απο τις 6,30 το πρωί, κοιμήθηκε μόνη της και μου άρεσε πολύ:-D

ελένη ήθελα καιρό να σε ρωτήσω

με το κούνημα τι έκανες?????

εμείς ακόμη κουνιόμαστε για να κοιμηθούμε αλλά όχι στο καρότσι

ή στην κούνια ή με μαξιλάρι στα πόδια γιατί τα χέρια μου δεν αντέχουν

αλλά σήμερα το μεσημέρι επειδή δεν κοιμήθηκε καθόλου απο τις 6,30 το πρωί, κοιμήθηκε μόνη της και μου άρεσε πολύ:-D

Αναλογα Νικολ Τις περισσοτερες φορες κουνημα και εμεις,συνηθως το μεσημερι Το βραδυ που ειναι πιο κουρασμενος πεφτουμε μαζι στο κρεβατι μου τον περνω αγκαλια και κοιμαται σε κανα μισαωρο....Σιγα σιγα θα το κοψουν μονοι τους μωρε και το κουνημα....απο τις 6.30 ηταν ξυπνια??? ουτε μεσημερι κοιμηθηκε??

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Αχ βρε Βουλα μου πως σας σκεφτομαι γμτ το παιδακι μας....

Να σαι καλά Ελενάκι μου σ ευχαριστώ πάρα πολύ:):):):)

Να φανταστείτε σήμερα που πήγα στα λουτρά μου έκαναν πολύ καλό στον αυχένα και χαλάρωσα πολύ και είπα θα κοιμηθώ το βράδυ.

526437xvildghyb3.gif

Αναλογα Νικολ Τις περισσοτερες φορες κουνημα και εμεις,συνηθως το μεσημερι Το βραδυ που ειναι πιο κουρασμενος πεφτουμε μαζι στο κρεβατι μου τον περνω αγκαλια και κοιμαται σε κανα μισαωρο....Σιγα σιγα θα το κοψουν μονοι τους μωρε και το κουνημα....απο τις 6.30 ηταν ξυπνια??? ουτε μεσημερι κοιμηθηκε??

δεν ξέρω έχω απογοητευτεί,νομίζω ότι ποτέ δε 8α κόψει αυτή τη συνήθεια αφού χθες που πήγαμε έξω με τη νένα, είχα και τη μαρία

κι εγώ κουνούσα με το καρότσι να κοιμηθεί για να πιώ τον καφέ μου και βλέπω αλλα παιδάκια τα βάζουν στο καρότσι και κοιμούντια μόνα τους

όταν θέλει να κοιμηθεί μου λέει νάνα και κουνάει περα δώθε το κεφάλι της χαχαχαχα

"κούνα με μάναααα"

καλέ το μεσημέρι κοιμήθηκε απλά συνήθως κοιμόταν και κατα τις 11 κανένα μισάωρο και δεν κοιμήθηκε σήμερα

Διαφημίσεις

νικολ εμεις πια δεν κοιμομαστε εξω..

δεν υπαρχει περιπτωση..αρχιζει την γκρινια μεχρι να φυγουμε..κοιμαται ή στην κουνια της,ειτε στο αυτοκινητο ή στο καρότσι,αλλα να προχωράει.

FAcZp3.png

gimFp3.png

δεν ξέρω έχω απογοητευτεί,νομίζω ότι ποτέ δε 8α κόψει αυτή τη συνήθεια αφού χθες που πήγαμε έξω με τη νένα, είχα και τη μαρία

κι εγώ κουνούσα με το καρότσι να κοιμηθεί για να πιώ τον καφέ μου και βλέπω αλλα παιδάκια τα βάζουν στο καρότσι και κοιμούντια μόνα τους

όταν θέλει να κοιμηθεί μου λέει νάνα και κουνάει περα δώθε το κεφάλι της χαχαχαχα

"κούνα με μάναααα"

καλέ το μεσημέρι κοιμήθηκε απλά συνήθως κοιμόταν και κατα τις 11 κανένα μισάωρο και δεν κοιμήθηκε σήμερα

Νικολ παλι καλα αφου σου κοιμαται οταν ειστε εξω...εμενα δεν κοιμαται....μονο σπιτι... συνηθως το κουνημα το κοβουν κοντα στα 2.

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

νικολ εμεις πια δεν κοιμομαστε εξω..

δεν υπαρχει περιπτωση..αρχιζει την γκρινια μεχρι να φυγουμε..κοιμαται ή στην κουνια της,ειτε στο αυτοκινητο ή στο καρότσι,αλλα να προχωράει.

το ιδιο ακριβως!!!:tongue::tongue:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...