Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Παντως να ξέρεις κάνουν κρα για λογιστές εδώ 😂 γίνεται χαμός. Κ εμένα όλο μου το σόι είναι στα ναυτιλιακά και τα έβλεπα κ εγώ από μικρή αλλά έκανα το λάθος.

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

ουφ,ουφ,ουφ!!!!!!

καλυτερα ειναι βουλιτσα μου.αποψε βεβαια εχει καιτ δεκατα αλλα πρεπει να ειναι και απο την ταλαιπωρία..αυριο να δουμε, θα περασουν οι μεγαλογιατροί..

εσεις πυρετό??τον εκανες μπανακι?αχ μωρε, αμαν..

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πάρετε γρήγορα εξητήριο και να πάτε σπιτάκι σας..

526437xvildghyb3.gif

μαριγω περαστικά!!γυρισε ο συζηγος??πως περασατε με τους επισκεπτες??τι εννοεις οταν λες πως η μαρια εκανε τσίσα??

αννια τι κανεις??θελω λιγη απο την ενεργεια σου!!

νενάκι μπράβο που κάνεις βολτίτσες!!!!και ειχες πολύυυυυ καλή παρέα!!!!!μεγαλωσε αρκετα η χριστιαννα μας!!λενε οτι το υψος που εχουν στα 2 χρονια,*2 θα ειναι το τελικό τους!!αρα θα ξεπεράσετε το 1.80!!!!!τέλεια, θα την κανουμε μπασκεμπολιστρια!!

νικόλ μου ολο βολτιτσες μου εισαι!!!τέλεια!!!!!!θα εχει πολυ πλακα η μαρία στο αυτοκινητάκι της!!!!!!!δλδ να το παρουμε?

ελενη ο καδερφος μου θα ερθει το πασχα στη συρο!!!λεει ειναι τέλεια!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?

Σημερα απο το πρωι ομως δεν ειμαι καλα,πετρωνει η κοιλια και αρχισα μαγνησιο και υποθετα βολταρεν.καθως κ ξαπλα οσο μπορω.

φιλακια!!!

nenaki

να ξεκουράζεσαι

συσπασούλες να είναι ????

ξεκούραση όσο μπορείς κορίτσι

επιβάλλεται !!!!;)

ελπίζω να περάσατε καλά και να τα ξαναπούμε σύτνομα;):-D

Πυρετό 40...

αμάν βρε κορίτσι

περαστικά

πήρεσ τηλ το γιατρό

έχει και τίποτε άλλο ή μόνο πυρετό ?

ουφ,ουφ,ουφ!!!!!!

καλυτερα ειναι βουλιτσα μου.αποψε βεβαια εχει καιτ δεκατα αλλα πρεπει να ειναι και απο την ταλαιπωρία..αυριο να δουμε, θα περασουν οι μεγαλογιατροί..

εσεις πυρετό??τον εκανες μπανακι?αχ μωρε, αμαν..

Ολα καλα θα πανε Ευακι θα δεις!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?

ευαγγελια περαστικα στον μπαμπα σου και συντομα σπιτακι σας.

μαριγω περαστικα και στο παιδακι σου.υπομονη.

εμεις την παρασκευη ειχαμε εμβολιο,η μικρη εφτασε τα 13150 πλεον δε παιρνει πολυ βαρος αφηστε που δε τρωει και οσο θα ετρωγε και απο υψος 89.5.μια χαρα.τωρα τον μαιο ξανα εμβολιο.

εχθες σαββατο κατεβηκαμε και θεσσαλονικη βρεθηκαμε με την νικολ και περασαμε πολυ ομορφα,καναμε τα ψωνια μας,φαγαμε ,ηπιαμε και το καφεδακι μας ,μια χαρα.

Σημερα απο το πρωι ομως δεν ειμαι καλα,πετρωνει η κοιλια και αρχισα μαγνησιο και υποθετα βολταρεν.καθως κ ξαπλα οσο μπορω.

ελενη αντε χαιρομαι που το ελαβες επιτελους!!!!!

φιλακια!!!

Νενα προσοχη κοριτσακι μου ξεκουρασου!! και μην σηκωνεις βαρος οσο μπορεις...

Ασχετο ο Αντρας σου πινει Τσιπουρο??:oops:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

βουλίτσα μου και εγω το ευχομαι αλλα το θεμα μου τωρα ειναι αν θα παμε ναυπλιο ή όχι.

βασικα και εξω να ειμαστε δεν θελω να τον αφησω..αλλα ο γιωργος λεει οτι πρεπει να παμε..βασικα διπλα μας μενει η αδερφη του, δλδ η θεια μου αλλα δεν ξερω...

εσείς τί λέτε?

FAcZp3.png

gimFp3.png

Ευτυχώς δεν πανικοβάλομαι εύκολα.Τον άρπαξα αμέσως και τον έβαλα στο μπάνιο.Βάλαμε και υποθετάκι και άρχισε να μας πέφτει.Θα δούμε πώς θα πάμε το βράδυ και το πρωί θα μιλήσω με τη γιατρό.

526437xvildghyb3.gif

ευαγγελία μου ναι να το πάρετε

σούπερ το ντιντίτ που λέει κι η μαρία

χαχαχχαχ

Ηλεκτρονικο αυτοκινητο πηρατε??? εμεις εχουμε μηχανη αλλα ακομα δεν πολυ ασχολειτε δεν παταει το γκαζι:|

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

βουλίτσα μου και εγω το ευχομαι αλλα το θεμα μου τωρα ειναι αν θα παμε ναυπλιο ή όχι.

βασικα και εξω να ειμαστε δεν θελω να τον αφησω..αλλα ο γιωργος λεει οτι πρεπει να παμε..βασικα διπλα μας μενει η αδερφη του, δλδ η θεια μου αλλα δεν ξερω...

εσείς τί λέτε?

Κοριτσακι μου δεν θελω να σε επηρεασω αλλα εγω δεν θα τον αφηνα...

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Ευτυχώς δεν πανικοβάλομαι εύκολα.Τον άρπαξα αμέσως και τον έβαλα στο μπάνιο.Βάλαμε και υποθετάκι και άρχισε να μας πέφτει.Θα δούμε πώς θα πάμε το βράδυ και το πρωί θα μιλήσω με τη γιατρό.

Δεν εχει τπτ αλλο βηχα μυξουλες??? μονο ψηλο πυρετο?? Ψυχη μου...

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...