Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλα ειμαι ελενη μου εσυ..εχει ακομα γκρινια και ειναι και μπουκωμενος και του βαζω συνεχεια ορο..εσεις τι κανετε??

Καλα ειμαστε εμεις,παντως Ιωαννα μου αν βλεπεις τα σκουρα δινε του μωρε λιγο ντεπονακι...και εκεινο θα ηρεμει και εσυ. αμαρτια να ταλαιπωρειται το μικρο μας...εγω εδινα και δινω οσο συχνα χρειαζεται.

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?

ευαγγελια περαστικα στον μπαμπα σου και συντομα σπιτακι σας.

μαριγω περαστικα και στο παιδακι σου.υπομονη.

εμεις την παρασκευη ειχαμε εμβολιο,η μικρη εφτασε τα 13150 πλεον δε παιρνει πολυ βαρος αφηστε που δε τρωει και οσο θα ετρωγε και απο υψος 89.5.μια χαρα.τωρα τον μαιο ξανα εμβολιο.

εχθες σαββατο κατεβηκαμε και θεσσαλονικη βρεθηκαμε με την νικολ και περασαμε πολυ ομορφα,καναμε τα ψωνια μας,φαγαμε ,ηπιαμε και το καφεδακι μας ,μια χαρα.

Σημερα απο το πρωι ομως δεν ειμαι καλα,πετρωνει η κοιλια και αρχισα μαγνησιο και υποθετα βολταρεν.καθως κ ξαπλα οσο μπορω.

ελενη αντε χαιρομαι που το ελαβες επιτελους!!!!!

φιλακια!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

Ευάκι πώς είναι ο μπαμπάκας σου;

Εμείς σήμερα πήγαμε σε λουτρά μαζί με τους κουμπάρους μας.Ηταν πολύ ωραία.Δυστυχώς όμως γυρίσαμε γρήγορα γιατί ο Γιωργάκης ανέβασε πυρετό 39.Αλλη μια ίωση...0002041D.gif

sig.asp?img=ad1

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

γεια σου Νικόλ! να μας πεις αν φούσκωσε καθόλου η κοιλίτσα της...που δεν το νομίζω

λοιπόν μυστικό

φαίνεται το νινάκι στην κοιλίτσα της

ναι ναι φαίνεται το νινάκι μας!!!!!!!!!!!!!

βέβαια η φίλη είναι πολύ αδύνατη, δεν τρώει!!!!!!!!!!!χαχχαχααχ

τι κανετε κοριτσια μου??

βολτίτσα όλες!!!!

τελικά το πρωι πηγαμε την φενια στην γιαγια και μας πηρε ο πατερας μου οτι δεν μπορουσε καθολου..δεν μπορουσε να αναπνευσει.καταλήξαμε στο νοσοκομειο,οπου τον κρατησαν.επαθε λοιμωξη αναπνευστικου αλλα εμεινε μεσα λογω της καρδιας του.με φωναξε ο γιατρος και μου ειπε πως η καρδια του ειναι σε χαλια κατασταση και δεν γινεται κατι..απλα ειναι πολυ πιθανον ενας αιφνιδιος θανατος..

το ηξερα βεβαια αυτο για την καρδια αλλα οταν το ακουσα ετσι ωμα, ενιωσα να μου παγωνει το αιμα..τελικα νομιζω πως ο πατερας ξερει οτι η κατασταση ειναι πολυ σοβαρη γιάυτο και δεν τον πολυνοιαζει..ευτυχως που υπαρχει και η φενου και ξεχνιεται..τί να πω.ελπιζω να βγει για το Πασχα γιατι μας βλεπω να καθομαστε σπιτακι μας..

ευαγγελία μου στεναχωρέθηκα πολύ

εύχομαι όλα να πάνε καλά , να βγεί ο μπάμπας και το πάσχα να ειστε ήρεμοι κυρίως

περαστικά κορίτσι μου και υπομονή και δύναμη να έχεις που έχεις είμαι σίγουρη !

Κι εγω είμαι στεναχωρημένη σήμερα.Με στεναχώρησε με τα λόγια ένα συγγενικό μου πρόσωπο.Μετά ήρθα στο σπίτι και ο μικρός είχε 38,5 πυρετό και η κόρη μου έσπασε το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα και αν και τα μάζεψα και άφησα λίγο να αεριστεί,μ' έχει ΄πιάσει κάτι ότι μ'ενοχλεί ο λαιμός μου.Δεν ξέρω αν μπορώ να κοιμηθώ εδώ.Έχω και άγχος που είναι ο μικρός άρρωστος και είμαι μόνη μου!Μου λείπει ο αντρούλης μου!!Αύριο,με το καλό γυρίζει επιτέλους!!

Εύχομαι υγεία σε όλες μας και στις οικογένειές μας!!

Μάλωσα και τη μικρή για το θερμόμετρο και στεναχωρήθηκα λίγο!

όλα μαζί

περαστικά στο αγοράκι σου μαρία

προσπάθησε να μη δίνεις σημασία στα ασχημα λόγια

ο αντρούλης στη ν'άξο είναι?

τι κάνατε τελικά με σπίτι?

Κ τώρα τα σχόλια:

Νικόλ, αρέσει στη Μαρία το αυτοκινητάκι; Γτ θέλει η πεθερά μου να της πάρει ένα τέτοιο τώρα που θα έρθει για Πάσχα, αλλά έχω τους ενδοιασμούς μου... από άποψη χώρου...

...

ΈΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΑΤΑΕΙ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ

κι εμένα η πεθερά της το πήρε;)

ευάκι εύχομαι περαστικά στον μπαμπάκα σου...

κορίτσια τι κάνετε? βολτίτσα όλες?

εμείς περιμένουμε τη νονά μας....

ααααα για πες τι σας πήρε νονά ε?????

Καλησπέρα κορίτσια μου!! 000204ED.gif

Τι κάνετε?

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά!

Μάλον απ'τα δοντάκια του θα ήταν.Απ'το μεσημέρι είναι καλύτερα,δεν έχει πυρετό.

Μου ήρθε κόσμος μόλις τώρα.Γράφω στα γρήγορα,...

θα μπω μετα.κατουρησε κι η μικρη.

πάω.................

sig.asp?img=ad1

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

ουφ,ουφ,ουφ!!!!!!

καλυτερα ειναι βουλιτσα μου.αποψε βεβαια εχει καιτ δεκατα αλλα πρεπει να ειναι και απο την ταλαιπωρία..αυριο να δουμε, θα περασουν οι μεγαλογιατροί..

εσεις πυρετό??τον εκανες μπανακι?αχ μωρε, αμαν..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...