Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Εύη μου,εύχομαι η αγάπη του μπαμπά σου για την κορούλα σου και για σας να του δώσει δύναμη και να είναι καλά για πολλα-πολλά χρόνια ακόμη!

Λυπάμαι για τα άσχημα νέα!Φαντάζομαι πως θα ένιωσες.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να κάνετε Πάσχα όλοι μαζί στο σπίτι σας!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Κι εγω είμαι στεναχωρημένη σήμερα.Με στεναχώρησε με τα λόγια ένα συγγενικό μου πρόσωπο.Μετά ήρθα στο σπίτι και ο μικρός είχε 38,5 πυρετό και η κόρη μου έσπασε το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα και αν και τα μάζεψα και άφησα λίγο να αεριστεί,μ' έχει ΄πιάσει κάτι ότι μ'ενοχλεί ο λαιμός μου.Δεν ξέρω αν μπορώ να κοιμηθώ εδώ.Έχω και άγχος που είναι ο μικρός άρρωστος και είμαι μόνη μου!Μου λείπει ο αντρούλης μου!!Αύριο,με το καλό γυρίζει επιτέλους!!

Εύχομαι υγεία σε όλες μας και στις οικογένειές μας!!

Μάλωσα και τη μικρή για το θερμόμετρο και στεναχωρήθηκα λίγο!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ από μένα!

Τα νέα μας:

Στην παρέλαση περάσαμε πολύ όμορφα! Η Ραφαέλλα ξετρελάθηκε που είδε τόσα πολλά παιδάκια μαζεμένα, φώναζε "μπεμπέ", τα χαιρετούσε κ τους έστελνε φιλάκια! Άλλο που δεν ήθελαν κ εκείνα! Μέχρι να ετοιμαστούν στις γραμμές τους, έτρεχε ανάμεσα τους, τάχα ότι έψαχνε τον μπαμπά της, τους κρυβόταν κ έλεγε "τσα". Κ όταν άρχισαν να παρελαύνουν μπροστά μας χειροκροτούσαμε, λέγαμε μπράβο κ χορεύαμε με το ρυθμό της μπάντας...

Χθες πήγα να φτιάξω μαλλί! Το κάναμε ανοιχτό καστανό με λίγες ανοιχτόχρωμες αντάγειες μπροστά - έμπνευση της κομμώτριάς μου... Κ το κόψαμε κ καρέ, όχι κοντό - κοντό. Μου φαίνεται κάπως, αλλά ελπίζω να το συνηθίσω σύντομα γτ δεν αντέχω άλλο κομμωτήριο στο καπάκι...

Κ σήμερα ήταν η μέρα της γενικής... Ήρθε κ η γυναίκα που με βοηθάει... Ευτυχώς γτ είχα κ αιμορραγία κ δεν μπόρεσα να κάνω όσα ήθελα...

Κ τώρα τα σχόλια:

Ευαγγελία, πολύ στεναχωρέθηκα με τον μπαμπάκα σου! Ελπίζω να αναρρώσει αμέσως κ να τον έχετε σύντομα κοντά σας! Περαστικά!

Βούλα, αν κ λίγο καθυστερημένα, να χαίρεσαι το γιόκα σου! Να είναι πάντα υγιές κ ευτυχισμένο το αγοράκι σου κ πάντ ανα το συνοδεύει μια καλή τύχη!

Νικόλ, αρέσει στη Μαρία το αυτοκινητάκι; Γτ θέλει η πεθερά μου να της πάρει ένα τέτοιο τώρα που θα έρθει για Πάσχα, αλλά έχω τους ενδοιασμούς μου... από άποψη χώρου...

Μαριγώ, περαστικά στο αγοράκι σου! Ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα! Προσπαθησε να μη στεναχωριέσαι που φώναξες στη μικρή σου... Κ οι γονείς είναι άνθρωποι σαν όλους τους άλλους κ έχουν το δικαίωμα να αντιδρουν πιο έντονα κάποιες φορές...

Αχ, Νένα, σε καταλαβαίνω... Η Ραφαέλλα έχει καταργήσει το καρότσι.. Έχει μόνο διακοσμητική αξία... Όταν έχω να κάνω δουλειές αναγκάζομαι να την αφήνω στη γιαγιά της ή στη γυναίκα που την προσέχει... Δε γίνεται αλλιώς...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Ευακι μου περαστικα Για τον Μπαμπα σου...ειμαι σιγουρη οτι ολα θα παν καλα και θα κανετε ολοι μαζι πασχα:):)

Μαριγω περαστικα σας κοριτσακι μου!!

Εγω σημερα ειμαι στην μαμα μου οπως και καθε σαββατοκυριακο ο μικρος γυριζει με την γιαγια και τον παππου και εγω βρηκα ευκαιρια και μπηκα λιγο

Βαριεμαι λιγο,Αυριο θα παω στο βαφτησιμιο μου να του δωσω τα πραγματα του.

Και ναι τελικα το δεμα ηταν της Νενας!!!!! το ειχε στειλει απο νοεμβριο και ηρθε τωρα!!! απιστευτο?? ελπιζω να μην κανει το δικο μου τοσο.......αργοδρομειο επρεπε να το ελεγαν οχι ταχυδρομειο....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...