Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

Τι νιώθεις ? Εγκυμοσύνη λογικά !!

Expand  

Τώρα πλέον έχω ξεκάθαρα όλα όσα αφορούν μια εγκυμοσύνη. Όπως όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου. Δεν ξέρω αν οφείλονται σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη ή είναι όλα από τις ορμόνες.. αλλά άρχισαν κ νέα συμπτώματα. Από σήμερα. Τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης μου τότε ξεκίνησαν την ημέρα της χοριακης (9η). Είχα βέβαια εμφύτευση σε 2 μωρά αρχικά. Τώρα είμαι 7η μέρα. Δεν ξέρω αν είναι πιθανό να είναι εγκυμοσύνης..

• Ευχή 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

evangelia είπε:
α ωραια!!!

εισαι καλή νονά!!!

αστα βουλίτσα μου ολο μαζευομαστε και ολο χαλια ειμαστε!!

κορίτσια εμείς κάθε βράδυ με τον άντρα μου ένα τέταρτο μαζεύουμε τα παιχνίδια της Ζωίτσας...μέχρι και φακό παίρνουμε και ψάχνουμε κάτω από τους καναπέδες...

καλή είμαι ευάκι..το ξέρετε ότι έχω και μια βαφτιστήρα στην ηλίκία σας? εγώ είμαι το 72 και αυτή το 80..την βάφτισα όταν ήμουν 8 χρονών! αλλά ζει μόνιμα στις Βρυξέλλες

voulam είπε:
Τι βλέπεις καθόλου Ειρήνη;Σαν αδερφές θα είστε.

έρχεται κάποια καλοκαίρια...έχει πολύ πλάκα γιατί είναι 1.75 ψηλή και νταρντάνα γενικά...και εγώ 1.62 μικροκαμωμένη..και κυκλοφορούμε στο δρόμο και με φωνάζει νονά μου...χαχαχαχα

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια

έχει τέλεια μέρα

!!!!!!!!!!!!!!!

επιτέλους , πολύ μου αρέσει αυτή η εποχή

μην αγχώνεστε και το δικό μου σπίτι είναι άνω κάτω

αφού έχουμε παιδιά θα είναι μόνιμη αυτή η κατάσταση ,οπότε συμβιβαζόμαστε!!!

σήμερα μάλλον θα δώ τη νένα :D

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα..εμεις περασαμε ενα χαλια βραδυ με τον μικρο να εχει τρελη γκρινια πυρετο δεν μου εχει κανει αν και το κεφαλακι του ειναι ζεστο 2φορες του εβαλα θερμομετρο και ειχε 36,5 και μετα 36,ειναι φυσιολογικο??το παλευω να μην του δωσω ντεπον..

:-D

τι κανετε κοριτσια μου??

βολτίτσα όλες!!!!

τελικά το πρωι πηγαμε την φενια στην γιαγια και μας πηρε ο πατερας μου οτι δεν μπορουσε καθολου..δεν μπορουσε να αναπνευσει.καταλήξαμε στο νοσοκομειο,οπου τον κρατησαν.επαθε λοιμωξη αναπνευστικου αλλα εμεινε μεσα λογω της καρδιας του.με φωναξε ο γιατρος και μου ειπε πως η καρδια του ειναι σε χαλια κατασταση και δεν γινεται κατι..απλα ειναι πολυ πιθανον ενας αιφνιδιος θανατος..

το ηξερα βεβαια αυτο για την καρδια αλλα οταν το ακουσα ετσι ωμα, ενιωσα να μου παγωνει το αιμα..τελικα νομιζω πως ο πατερας ξερει οτι η κατασταση ειναι πολυ σοβαρη γιάυτο και δεν τον πολυνοιαζει..ευτυχως που υπαρχει και η φενου και ξεχνιεται..τί να πω.ελπιζω να βγει για το Πασχα γιατι μας βλεπω να καθομαστε σπιτακι μας..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...