Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

μαριγω γεια!!!!!

υπομονη με τον αντρουλη σου, θα επιστρεψει!!!!

πως ειναι τα πράγματα στο νησί??

φανταζομαι την συγκινηση σου, πρέπει να ηταν μεγάλη!!

νενάκι μου φανταζομαι ταλαιπωρία..πω,πω κουραση!!δεν καθονται πια,εμεις προχτες στο σουπερ ειχαμε δραματα..βαρεθηκε στο τέλος και μας άκουσαν όλοι!!!

ελένη μόνη μουέμεινα τελικά???πότε θα βγω και εγω από την λίστα, απορώ!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

βουλίτσα μου κοιμηθηκα μεχρι τις 7 το απογευμα και πάλι το βράδυ ημουν πτώμα..νευριασα και πολύ με τον γιωργο,αστα..ευτυχως σαν ζευγαρι-φτου,φτου-εχουμε κατανοηση και επανερχόμαστε στο 3λεπτο..

το μονο κακαο ειναι οτι ο μπαμπας μπου εχει ιωση και κανει πυρετο και βηχει και ειναι μονος του και αν παω θα κολλήσω αλλα τι να κανω, θα πάω.

FAcZp3.png

gimFp3.png

γεια σου ειρηνη μου!!

εχεις γυναικα σημερα??

εγω ετοιμαζω να παω την φενια στην γιαγια για πασχαλινες διακοπες(ετσι τους λέω!!).

θα την πάρω Μ.Τρίτη, να κανω καμια δουλεια με την ησυχία μου!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

βουλίτσα μου κοιμηθηκα μεχρι τις 7 το απογευμα και πάλι το βράδυ ημουν πτώμα..νευριασα και πολύ με τον γιωργο,αστα..ευτυχως σαν ζευγαρι-φτου,φτου-εχουμε κατανοηση και επανερχόμαστε στο 3λεπτο..

το μονο κακαο ειναι οτι ο μπαμπας μπου εχει ιωση και κανει πυρετο και βηχει και ειναι μονος του και αν παω θα κολλήσω αλλα τι να κανω, θα πάω.

Περαστικά του φιλενάδα να περάσει γρήγορα!!!!!!!!!!!!

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

ναι ευάκι έχω γυναίκα ευτυχώς..η ζωίτσα είναι στο καρεκλάκι της και βλέπει brainy baby..

να την πας την Φενού να ησυχάσεις λιγάκι..μακάρι να είχαμε και εμείς γιαγιά κοντά...

σήμερα το απόγευμα θα πάμε στο βαφτιστήρι μου...του πήρα μόνο ένα σοκολατένιο αυγό και μια λαμπάδα απλή..θα του δώσω και εκατό ευρώ να πάρει ό,τι παιχνίδι θέλει....

Εμείς πήγαμε την πέμπτη στον μικρό μας τον βαπτισιμιό..

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...