Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Η επίθεση είναι άσχετη υπόθεση τελείως... Αυτό είναι θέμα χαρακτήρα κ πως αντιλαμβάνεσαι το κάθε μήνυμα!

Εμένα μου έκανε απλά μεγάλη αντίθεση ο στρωτός λόγος με την ηλικία... Όλα τα υπόλοιπα που είπαν οι κοπέλες δε μου πέρασαν καν από το μυαλό...

για τον λογο καλη μου δεν μπορω να ξερω....εσυ κατι παραπανω ξερεις:tongue::tongue: αφου ειναι η δουλεια σου εγω ποτε δεν τα πηγαινα καλα με την γραμματικη κτλ

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Σε αναμονή είμαστε ακόμα... Θετικό το ότι από χθες το απόγευμα ξαναέκανε σήμερα το πρωί, αλλά κ πάλι είμαστε επιφυλακτικοί κ προσεκτικοί... Τι να πω;;; Μακάρι να πάνε όλα καλά! Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ...

Διαφημίσεις

Σε αναμονή είμαστε ακόμα... Θετικό το ότι από χθες το απόγευμα ξαναέκανε σήμερα το πρωί, αλλά κ πάλι είμαστε επιφυλακτικοί κ προσεκτικοί... Τι να πω;;; Μακάρι να πάνε όλα καλά! Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ...

Αχ Νατασσα μου πραγματικα καταλαβαινω την αγωνια σου...

Ειναι οντως θετικο που μειωθηκαν οι φορες.....θα της περασει μην φοβασαι αφου δεν κανει τοσες φορες δεν νομιζω να πατε νοσοκομειο....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Περισσότερο μου στοιχίζει το ότι δεν ξέρω τι να κάνω για να τη βοηθήσω... Όλο το βράδυ ξυπνούσε κ έκλαιγε. Δεν μπορούσαμε να την ηρεμήσουμε... Απαπα... Να πονάει το παιδάκι σου και να μην μπορείς να το ανακουφίσεις...

Διαφημίσεις

έσκασα μύτη το πρωί στην δουλειά με φόρμα,το μαλλί όρθιο και την φένια παραμάσχαλα..της πουτ@νας εγινε..μπάχαλο το έχουν κάνει,το διαλύσανε το μαγαζί..

γύρισα σπίτι και νόμιζα θα πάθω εγκεφαλικό..τόσο χτυπούσε το κεφάλι μου..

ευτυχώς κοιμηθηκαμε ενα μισαωρακι αφου χαπακωθηκα και ηρεμησα..

με 2 λόγια:την παρασκευη πηρα αδεια,την υπεγραψε ο διευθυντης και ορισα αντικατατσατη,με τον οποιον χτες μιλουσαμε ολη μερα στο κιν για υποθεσεις..σημερα δεν εμφανιστηκε στο γραφειο και ο διευθυντης εκανε πως δεν θυμοταν την αδεια μου!!και τα εριξαν ολα πανω μου φυσικά,αφού έλειπα..εμένα όμως οι καλοθελητες με ενημερωσαν και πηγα αμεσως..ευτυχως στηνν τσεπη μου ειχα φωτοτυπια της αδειας με την υπογραφή..και τα μνμ του συμαδελφου στο κιν μου..και εγινε της κακομοιρας..αυριο θα με βρει μπροστα του ο κύριος..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...