Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

βασικα εδωσα την επιδοτηση του κιν μου στην ξαδερφη μου και πηγαμε ολοιιι μαζι να παρει κινητο!!

εμενα ο αντρουλης μου καθεται με την ξαδερφη μου και βλεπει τιβι..

και μολις ερθει για υπνο θα τσακωθουμε γιατι με εχει εκνευρισει αφανταστα..

εμοτικον που κυνηγαει τον συζυγο με τον πλαστη!!

νικολ ποσο εκανε??πρεπει να ειναι ωραιο!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

α ωραια.

δενε ιναι πολυ ακριβό, τα αξιζει τα λεφτα του!!!

χτες ειχαν ερθει οι ξαδεερφουλες της φενιας..η μια ειναι 5χρ και η μικρη 3 μηνες μεγαλυτερη μας..πηγαν στο δωματιο και παιζανε,κανανε αγκαλιτσες, τι ωραια που ηταν..ψιλοησυχασαμε!!

οποτε νομιζω το πασχα θα ειναι καλα τα πραγματα.

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια....ειμαι πτωμααααααααααααααααα

σημερα ολη μερα ημουν στους δρομους..πω αυτο το καροτσι δεν παλευεται αλλο.Να μπαινω στις υπηρεσιες με ενα σωρο σκαλια,η χριστιαννα να μη θελει να καθεται,να γραφω τα στοιχεια με το ενα χερι κ το αλλο να κραταω την μικρη ορθια στο καροτσι.αγανακτησα λεμε.ευτυχως το απογευμα ειχα μια επιδειξη με τα κοσμηματα και αποζημιωθηκα..το νινακι εκει μεσα θα εχει σαλταρει.

αυριο θα κατεβουμε θεσσαλονικη στην κουμπαρα μου που γεννησε.ελπιζω να συναντησω και καμια σαλονικια!!!

Βουλα και αποεδω να χαιρεσαι τον γιοκα σου,πολυχρονος.

νικολ τι αυτοκινητακι ειναι αυτο?ανεβαινει επανω το παιδι?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Θα σας γράψω να νέα μου πριν με πάρει ο ύπνος!! 00020537.gif

Το πρωι πήγα κι εγω για ψωνια και πήρα κάποια δωράκια.Μετά δουλειά..

Ο αντρούλης μου ακόμα δε γύρισε απο τη Νάξο και μου λείπει..!!!! 000204ED.gif

Πρώτη φορά έχω τόσο καιρό να τον δω!!Έχω ταράξει το τηλέφωνο!!

Σήμερα κλείσαν και τα σχολεία και θα έιμαστε μαζί με τα παιδάκια μας!!Εγώ έχω άλλη μια βδομάδα στη δουλειά.Ανυπομονώ.......!!

Ξέχασα να σας πω:προχτες πήγα στη γιορτούλα που κάνανε στο σχολείο για την 25η Μαρτίου.Την είχα ντύσει Σουλιώτισσα την κόρη μου!!Είπε και το ποιήμα της και χόρεψε και ΄ενα χορό!!Εγώ καμάρωνα και ήμουν πολύ συγκινημένη!!Αχ!!!Υπέροχες στιγμες!Μοναδικές!!

sig.asp?img=ad1

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...