Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

δεν εχω ακουσει καθολοθ καιρο για το πασχα..νομιζω απο κυριακη θα μπορεσουμε να ξερουμε!!!!!!

καλα και εμεις ανασταση δεν μας βλεπω..αφου κοιμομαστε απο τις 9..μετα θα εχει γκρινια τρομερη!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

αννια να σας ζησει το νεο μωράκι, να το χαίρεστε!!!

βασικα ο θυροειδης εξεταζεται απο πολλες ορμονες, δεν ειναι μονο μια..αλλα καλο θα ηταν να κανεις παλι εναν ελεγχο!!!!

αν και μια χαρα τα χανεις τα κιλά!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

ελένη αυτό το έχει πει και μενα ο αντρας μου και κοντεψα να του ανοιξω το κεφαλι..δεν νομιζω να το ξαναπει!!!!

βασικα ως προς το θεμα της συλληψης, ολα γίνονται!!!!!!!

κάνε ενα τεστ, για να σου φυγει η αγωνία!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ουφ ξεβρωμιστηκα...σας ευχαριστω για ις ευχες...τελικα γεννησε με καισαρικη γιατι εχανε παλμους η μικρη...μια κουκλιτσα 2950..βεβαια δεν την εχω δει ακομα αλλα θα ζητησω να μου στειλουν φωτο...κοριτσια παω να κανω και ενα μπανακι τις κατσαρολες γιατι θα ξεχειλισουν απο τον νεροχυτη..αυριο θα μπω το μεσημερακι γιατι το πρωι εχει λαικη..φιλακια καληνυχτα..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...