Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

ιωαννα να σας ζησει!

ασε ελενη τι να λεμε για τους ανδρες.τελος παντων.αυτους πηραμε αυτους θα λουστουμε!!!

μαριγω εγω για το χωριο εχω αλλη γνωμη χωρις να θελω να σε επηρεασω.θα σου πω απλα την εμπειρια μου.

Μεχρι τα 18 εμενα στο χωριο οπου μπορει απο την πολη να απεχει 15 λεπτα αλλα δεν υπαρχει συχνη συγκοινωνια,δεν υπαρχουν γηπεδα-γυμναστηρια-φροντηστηρια-σινεμα-παιδοτοποι-οτιδηποτε δηλαδη που θα μπορουσα να πηγαινω.Βεβαια και χωρις ολα αυτα δεν επαθα και κατι και τα αγγλικα μου εκανα και τον στιβο μου αλλααααααα παντα υπηρχε το αλλαααα.υπηρξαν φορες που περιμενα και 2 ωρες εξω απο το φροντηστηριο να ερθει να με παρει ο μπαμπας μου γιατι δεν υπηρχε συγκοινωνια και ο ιδιος δουλευε.τεσπα ας μη τα θυμαμαι αυτα.στα 18 μου πηγα στην πολη για σπουδες,εκανα εδω την οικογενεια μου και ζω πολλα χρονια εδω.εδω υπαρχουν δυνατοτητες για παρα πολλα πραγματα.τα απογευματα που βαριεμαι παιρνω την μικρη με το καροτσι και πηγαινουμε στην αγορα βολτα και χαζευουμε τις βιτρινες.ενω στο χωριο κατι τετοιο δεν εχει.στο χωριο ομως παιζεις στην αυλη (που μακαρι να ειχα αυλη στην πολη) ,εχεις τις κοτουλες σου,τα ζαρζαβατικα σου ειναι αλλη φαση.εμενα απο την αλλη δεν μου αρεσει το χωριο επειδη δεν μαρεσει το οτι ειμαστε εμεις και εμεις και γνωριζουμε τα παντα.μαρεσει να χανομαι στα σοκακια της πολης και των αγνωστων.

αυτα ειναι δικη μου γνωμη και δε θελω να σε επηρεασουν,αλλα λιγο πολυ ολοι ξερουμε τα ωφελοι και τα κατα!

Φιλια!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

κοριτσιακια μου βλεπω λαζπουλο και μολις κοιμηθηκε ο μπεμπης..μπαινω να κανω ενα μπανακι γιατι βρωμαω και ζεβω που λενε και στο χωριο..θα ηθελα να ρωτησω κατι για τον θυροειδη οσες ξερετε..οταν ημουν εγκυος εκανα εξεταση στην αρχη της εγκυμοσυνης και το tsh ταν 6,74μεχρι 5που ειναι φ.τ.υπαρχει περιπτωση να εχω κανενα προβλημα με τον θυροειδη και δεν χανω ευκολα τα κιλα.??λετε να ξανακανω εξεταση να δω τι γινετε??

:-D

Πάσχα που θα κάνετε???

με τις πεθερούλες σας , για πείτε για πείτε??????

εμείς κάνουμε κάθε χρόνο , όοοοολοι μαζί γονεις πεθερικά αδέρφια!!!!!!!!

άκουσε καμμια καιρό για πάσχα?????

αν εχει κρύο μας βλέπω να βάζουμε το κατσικάκι στο φούρνο

Διαφημίσεις

εμεις πασχα κανουμε στο χωριο μου οπου ερχονται και τα πεθερικα (μη χασουν)χαχαχχαχα!!!!

ανασταση καναμε πριν την χριστιαννα στα πεθερικα,με την χριστιαννα κανουμε στο κρεβατι!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

εμεις πασχα κανουμε στο χωριο μου οπου ερχονται και τα πεθερικα (μη χασουν)χαχαχχαχα!!!!

ανασταση καναμε πριν την χριστιαννα στα πεθερικα,με την χριστιαννα κανουμε στο κρεβατι!

χαχχαχα γλίτωσες ανάσταση με πεθερά !!!!!χαχαχαχαχα

τουλάχιστο μπορείς να το λές και να το ευχαρτιστιέσαι

ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!1

χαχαχα

εμε΄ςι ανάσταση πάντα κάναμε στη μαμα μου !

Διαφημίσεις

ξεκινησα λοιπον να φυγω για το σπιτι,παμε ολοι για φαγητο,μου λενε..

ε,δεν ειχα την φενια και ακολουθησα!!!!

9 και τεταρτο μπηκα σπιτι!!!!!!!!

τωρα τρεχω να μαγειρεψω για αυριο!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...