Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εγώ χωρίς να θέλω καθόλου να βγάλω συμπέρασμα από αυτό, ή να το γενικεύσω, είχα υψηλή E2 μόνο μια φορά, και ήταν η μοναδική φορά που είχα άδειο ωοθυλάκιο.

Αλλά επειδή μόνο μια φορά έτυχε δεν το έψαξα και δεν είμαι καν σίγουρη, άδειο σημαίνει κυστικό; 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

πω κοριτσια επαθα μια λαχταρα τωρα το μεσημερι.βγηκαμε με την μικρη στο μπαλκονι (σημερα πηγα λαικη και πηρα λουλουδακια να φυτεψω) και πηγαινε στις αλλες γλαστρες και τραβουσε τα φυλλα,λεω αντε μεσα παμε,και δεν ερχοταν και ετσι πως την κρατησα το χερι αυτη τραβηχτηκε και αρχισε να κλαιει.μπαινουμε μεσα να κλαιει να μη σταματαει και να πιανει το χερι της.για 40 λεπτα κοριτσια το ειχε ακινητο και εκλαιγε.ετοιμαστηκα να την παω στο νοσοκομειο και λιγο πριν ξεκινησουμε αρχισε να το κουναει,να στηριζεται και ολα οσα κανει.καθησα λιγο να δω πως παει και ευτυχως ολα καλα.μου πηγε η καρδια στην κουλουρι.αφηστε που ειχε και τον αντρα μου να με βριζει λες κ το εκανα επιτηδες.πω οταν τα χανουν σε τετοιες καταστασεις πολυ με εκνευριζει.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

τι να κανω ιωαννα,το παλευω να πω ενα πραγμα.μα νιωθω λες και δεν ειμαι εγκυος,μα ποτε επιτελους θα φουσκωσει αυτη η κοιλια??????????????????????????????

γεια σου βουλιτσα!!!!προχθες εσυ καλα ειπες οτι θα με παρεις αλλα εγω το ξεχασα και δεν εβαλα το σταθερο στην πριζα!!!γιατι συνηθως το εχω εκτος για να μη χτυπαει!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ωχ νενακι μου σε κατι τετοια τα παραλενε οι αντρες μας οντως..εμενα η κουμπαρα μου ο μικρος της ειναι σαν τα δικα σας και περυσι το καλοκαιρι που ξεκινησε να περπαταει πηγε να τον πιασει απο το χερι και εκεινος τραβηχτηκεκαι επεσε και επαθε εξαρθρωση στον ωμο...πρεπει να τα προσεχουμε πολυ τα ατιμουλικα..

:-D

Διαφημίσεις

Μια γριά κυρία, άνω των 90, αλλά καλοστεκούμενη, μπαίνει σ'ένα φαρμακείο.

- Καλημέρα σας κύριε, έχετε ασπιρίνες;

- Ναι, χωρίς αμφιβολία.

- Έχετε παυσίπονα ;

- Βεβαίως. Κανένα πρόβλημα.

- Έχετε αντιρρευματικά;

- Βεβαιότατα...

- Έχετε χάπια για τις ρυτίδες;

- Έχουμε και τέτοια.

- Έχετε αλοιφή για τις αιμορροΐδες;

- Προφανώς.

- Έχε...τε σόδα για το στομάχι

;- Βεβαίως έχουμε..

- Έχετε φάρμακα για το συκώτι;

- Μάλιστα.

- Έχετε αγχολυτικά;

- Μάλιστα χωρίς αμφιβολία.

- Έχετε υπναγωγά;

- Ναι, Ναι, έχουμε.

- Έχετε φάρμακα για την μνήμη;

- Ναι...Μερικά!

- Έχετε μπαστούνια;- Προφανώς.

- Έχετε στρώματα για τους ηλικιωμένους;

- Μα, φυσικά.

- Έχετε ....

- Επιτέλους Κυρία μου είμαστε ένα επαγγελματικό φαρμακείο! Έχουμεόλα τα απαραίτητα προϊόντα! Ποιο είναι το πρόβλημά σας;

- Στο τέλος του μήνα, παντρεύομαι τον Δαμιανό, που είναι 95 ετών. Θαθέλαμε να ξέρουμε αν μπορούμε να δηλώσουμε λίστα γάμου σε σας....

culte είπε:
Μια γριά κυρία, άνω των 90, αλλά καλοστεκούμενη, μπαίνει σ'ένα φαρμακείο.

- Καλημέρα σας κύριε, έχετε ασπιρίνες;

- Ναι, χωρίς αμφιβολία.

- Έχετε παυσίπονα ;

- Βεβαίως. Κανένα πρόβλημα.

- Έχετε αντιρρευματικά;

- Βεβαιότατα...

- Έχετε χάπια για τις ρυτίδες;

- Έχουμε και τέτοια.

- Έχετε αλοιφή για τις αιμορροΐδες;

- Προφανώς.

- Έχε...τε σόδα για το στομάχι

;- Βεβαίως έχουμε..

- Έχετε φάρμακα για το συκώτι;

- Μάλιστα.

- Έχετε αγχολυτικά;

- Μάλιστα χωρίς αμφιβολία.

- Έχετε υπναγωγά;

- Ναι, Ναι, έχουμε.

- Έχετε φάρμακα για την μνήμη;

- Ναι...Μερικά!

- Έχετε μπαστούνια;- Προφανώς.

- Έχετε στρώματα για τους ηλικιωμένους;

- Μα, φυσικά.

- Έχετε ....

- Επιτέλους Κυρία μου είμαστε ένα επαγγελματικό φαρμακείο! Έχουμεόλα τα απαραίτητα προϊόντα! Ποιο είναι το πρόβλημά σας;

- Στο τέλος του μήνα, παντρεύομαι τον Δαμιανό, που είναι 95 ετών. Θαθέλαμε να ξέρουμε αν μπορούμε να δηλώσουμε λίστα γάμου σε σας....

χαχαχαχαχ Καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!!:D:D

Ιωαννα να σας Ζησει!!!!

Τι κανετε κοριτσια μου??

Εγω εδω πινω καφεδακι και βρηκα καιρο και μπηκα να σας διαβασω γμτ οσο μεγαλωνει,δεν προλαβαινω να κανω τπτ......Αμα με δει να καθομαι στο πισι τρελαινεται....δεν με αφηνει καθολου

Βουλα σουπερ οι φωτογραφιες στο φεισβοοκ!!

Νενα κοιλιτσα τπτ ακομα εε??? εγω που δεν ειμαι εγκυος και εχω περισσοτερη απο σενα χαχαχαχα (πολυ περισσοτερη δυστυχως :(:(

Μαριγω ετσι κι αλλιως η αλλαγη ειναι μεγαλη,δεν εχει διαφορα το χωριο απο την πολη,αφου φυγατε απο Αθηνα για Ναξο ειναι πολυ μεγαλη αλλαγη πιστεψε με....το νησι δεν εχει καν νοσοκομειο....τα εκτακτα περιστατικα τα στελνουν εδω....Οποτε μην το σκεφτεσαι καλυτερα Χωριο και παλι χωριο και εγω σε χωριο μενω:mrgreen:

Κοριτσια να ρωτησω κατι?? εχω και εγω καθυστερηση 5 μερες.....και επειδη δεν το συνηθιζω αρχισα να ανησυχω η αληθεια ειναι οτι δεν πηγαμε ελευθερα μονο με προφυλακτικο αλλα τον προηγουμενο μηνα καναμε στο τελος του μηνα ελευθερα και μετα 2 μερες αδιαθετησα....λετε να ειχα κανα ωαριο και να γονιμοποιηθηκε??? γινεται??? θα τρελαθω......

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

nenaki είπε:
πω κοριτσια επαθα μια λαχταρα τωρα το μεσημερι.βγηκαμε με την μικρη στο μπαλκονι (σημερα πηγα λαικη και πηρα λουλουδακια να φυτεψω) και πηγαινε στις αλλες γλαστρες και τραβουσε τα φυλλα,λεω αντε μεσα παμε,και δεν ερχοταν και ετσι πως την κρατησα το χερι αυτη τραβηχτηκε και αρχισε να κλαιει.μπαινουμε μεσα να κλαιει να μη σταματαει και να πιανει το χερι της.για 40 λεπτα κοριτσια το ειχε ακινητο και εκλαιγε.ετοιμαστηκα να την παω στο νοσοκομειο και λιγο πριν ξεκινησουμε αρχισε να το κουναει,να στηριζεται και ολα οσα κανει.καθησα λιγο να δω πως παει και ευτυχως ολα καλα.μου πηγε η καρδια στην κουλουρι.αφηστε που ειχε και τον αντρα μου να με βριζει λες κ το εκανα επιτηδες.πω οταν τα χανουν σε τετοιες καταστασεις πολυ με εκνευριζει.

Ωχ Νενα φανταζομαι,Περασα παρομοια κατασταση πρν 2 μερες μου πνιγηκε με καραμελα και τα ειδαμε ολα εγω και Ο Μαρινος.....πνιγοταν για πανω απο μισο λεπτο,τη τον γυρισαμε αναποδα τη δαχτυλο βαλαμε τπτ και ξαφνικα αρχισε να κλαιει απο μονος του...Νιωθω τοσες τυψεις ακομα......

Αλλα Νενα και εμενα με νευριαζει αμα αντιδρα ετσι λες και το θελουμε η το κανουμε επιτηδες αμα χτυπανε.....

Εμενα αντι να με καθυσηχασει που εκλαιγα και ετρεμα ξερεις τι γυριζε και μου ειπε?? "καμοια μερα θα γυρισω απο την δουλεια και θα σε βρω να μου το εχεις σκοτωσει....." καναμε να μιλησουμε 2 μερες:evil::twisted::twisted:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

μπράβο σας

φτου φτου

πολλά γράψατε

μαριγώ ένα σου λέω

μένω 10 λεπτά απο τη 8εσσαλονίκη και μ αρέσει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:D:D:D

και τώρα πάμε να ετοιμαστούμε για νάνι και έρχομαι..............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...