Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ελένη, μήπως ο μικρούλης σου βγήκε από το πρόγραμμά του τώρα που ανεβήκατε Αθήνα κ θέλει το χρόνο του να προσαρμοστεί πάλι;

Νικόλ, Ευαγγελία, περαστικά σας, κορίτσια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλησπέρα,καλησπέρα!!σ

σήμερα είχαμε πάει από το πρωί στους κουμπάρους μας για φαγητό και μόλις γυρίσαμε..η φενια επειδή δεν κοιμηθηκε όλη μέρα έπεσε ξερή!!της έδωσα γαλατάκι και το ήπιε κοιμισμένη!!εκεί που πήγαμε είχαν ένα μικρό σκυλάκι,ούτε 2 μηνων δεν ηταν!!περιττό να σας πω πόση μεγάλη χαρά έκανε!!

είδαμε και εργάκι, το πορτραιτο ρου ντοριαν γκρευ..καλό ήταν,αν και λίγο θριλεράκι για μένα!!αλλά με κράτησε αρκετά..

FAcZp3.png

gimFp3.png

αννία συμφωνω με την φαφελα...για τα χάπια μαγιάς!!και εγω ειχα παρει 3 μπουκάλια,με βοηθησαν πολύ..επίσης όταν ετρωγα πιτσα το άλλο πρωί έβγαζα 2 μπουκάλια..και ξεκίνησα να φτιαχνω ψωμάκι με μαγιά μόνη μου..

δοκίμασε τα δεν έχεις να χάσεις κάτι..

FAcZp3.png

gimFp3.png

τελικά αδιαθέτησα!!

γιάυτό και ο πονοκέφαλος χτες..δεν μου περνουσε με τπτ,πήγε να σπάσει το κεφάλι μου!!2 φορές αυτόν τον μήνα..από εκεί που δεν είχα καθόλου,τώρα θα έχω διπλά??!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

αυριο και μεθαυριο εχω αδεια..

δεν την παλευα να παω δουλιτσα..

έχω ακόμα 13 μερες αδεια από περυσι και την φετινή..πρέπει να την πάρω!!οποτε δουλιτσα πάλι την πέμπτη!!

πάω να σιδερωσω τπτ!!!και μετά ύπνο νωρίς..

θα σας δω το πρωί,να τα πουμε λιγάκι!!

φιλάκια

FAcZp3.png

gimFp3.png

γεια κι απο εμένα

ευαγγελία άντε ωραία αδειούλα , να ξεκουραστείς

σου μιλάω στο μσν αλλά δεν....

επικρατεί μια βαρεμάρα εδώ μέσα ή μου φαίνεται?

έχει γίνει τελικά πριβέ το καφέ μας

ναι δεν ημουν εδώ!!

έκανε update!!!!

βασικ΄λα έχω ξεχάσει τον κωδικό μου και δεν μπορώ να δω τα μειλ..και το γραμματοκιβωτιο μου ειναι γεματο....γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, κορίτσια! Ήρθε κ ο μόνιμος ξενύχτης!

Πριν λίγο κοιμήθηκε η μικρούλα μου ύστερα από πολύ κλάμα... Εκεί που καθόταν κ έπαιζε, άρχισε να κλαίει υστερικά, δεν μπορούσαμε να την ηρεμήσουμε με τπτ. Πήρα τηλ τους γονείς μου μέσα στα άγρια μεσάνυχτα να έρθουν να την ηρεμήσουμε. Μόλις ήρθαν, τους είδε, χάρηκε κ μετά έπεσε ξερή για ύπνο...

Κατα τ' άλλα, η διάρροια μας ταλαιπωρεί πολύ ακόμα... Το γάλα το πίνουμε πολύ αραιωμένο, από φρούτα κάνει να φάει μόνο μήλο κ μπανάνα, αλλά δεν της αρέσουν, απογευματινό κάνει μόνο ρυζάλευρο, αλλά την αηδιάζει... Έτσι καταλήγουμε να τρώμε τρία γεύματα κρεατάκι με πατάτες κ καρότα... Από το πρωί πίνει κ μια σκονούλα. Πέφτει πολύ κυνηγητό μέχρι να τελειώσει!

Αν μέχρι Δευτέρα δεν έχουμε μειωθεί οι κενώσεις σε 2 (τώρα μετράμε πάνω από 10) πάμε για καλλιέργεια... Έχω αγχωθεί πάρα πολύ!

Σας ζάλισα...

αχ φαφέλα περαστικά σας μωλέ

πόσες μέρες ταλαιπωρείστε έτσι?

άντε μακάρι αύριο να έχει καλύτερα νέα να μας πεις

Καλησπερα!!!!:D:D

Τι κανετε??? Εγω σημερα ολη μερα Ελειπα,Γυριζα Με τον Συζυγο και τον μικρουλη μου καλα ηταν περασαμε ομορφα.

Νατασσακι περαστικα στην Ραφαελλα

Ευαγγελια ο πονοκεφαλος ειναι χαλια συμπτωμα πριν και μετα την περιοδο το εχω και εγω και ξερω....Σου ευχομαι να συνελθεις συντομα Γλυκια μου:D

Κοριτσια σας βαζω φωτο το σημαδεμενο μου αγορακι για να καταλαβετε ποσο ζωηροι ειμαστε :-D

glitterfy0154352749D31.gif

glitterfy0154653529D30.gif

glitterfy0154855604D31.gif

glitterfy0155122526D31.gif

glitterfy0155321499D31.gif

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Επιτελους κοιμηθηκε χθες 10-10:D:D

Σημερα κοιμαται απο τις 11 για να δουμε....

Κοριτσια δειτε εδω....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=54876

Δεν καταλαβα γιατι τετοια επιθεση....δλδ αποκλειεται να λεει αληθεια??? τι να πω....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Καλησπέρα! Είπα να μπω λίγο τώρα που κοιμήθηκε η Ραφαέλλα να ξεσκάσω...

Χάλια είναι το κοριτσάκι μου... Η γιατρός έχει δώσει προθεσμία μέχρι αύριο το πρωί, αλλά σκούρα τα πράγματα... Τέρας ψυχραιμίας δεν ήμουν ποτέ, αλλά κοντεύω να τρελαθώ... Κ το παιδί μαζί!

Νιώθω ότι δε θέλω να ξημερώσει η αυριανή μέρα... Για το αν θέλω να πάω στη δουλειά, ας το αφήσουμε καλύτερα...

Νικόλ, την έπιασε Τετάρτη πρωί. Για αυτό άρχισε να ανησυχεί κ η παιδίατρος! Κ αυτή η σκόνη που παίρνει δεν έχει δράσει ακόμα. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι την πίνει πλέον άνετα! Αχ, μακάρι να είναι καλύτερα αύριο! Με έχει φάει το άγχος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...